Nejsi přihlášen
Střelci na start...
..no moc to nechápu..to silnice je snad užší jak ulička do boxů v Brně
http://www.youtube.com/watch?v=CB6wRE9626U
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Re: Střelci na start...
hodne ouzky cesticky , nemate to nekdo treba cely nebo aspon nazev jestli bych to nasel a stahnul si to !! mam od mr.BSE 1-4 Ghostridery, TT-Races 2006, a pak tady jeste byli na FTP nejaky psii kusi na krosce a . Nemate nekdo neco takovyho ?? Pls
...masakr!!! ...to já sem zas takovej magor, že dybych měl bike, kerej bych moch případně rozbít, tag do teho du ...ale asi by mi ujeli hnet po startu ...uš jako kluk sem měl a pořát mám sen mít g dispozici káru nebo bajk a vyskoušet si ject uplně na hraně s vjedomim, že to třeba rozbiju ...ale zažít ten pocit, žes jel na max ..........to ti prostě nic a nigdo jinym spůsobem nedá
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...masakr!!! ...to já sem zas takovej magor, že dybych měl bike, kerej bych moch případně rozbít, tag do teho du ...ale asi by mi ujeli hnet po startu ...uš jako kluk sem měl a pořát mám sen mít g dispozici káru nebo bajk a vyskoušet si ject uplně na hraně s vjedomim, že to třeba rozbiju ...ale zažít ten pocit, žes jel na max ..........to ti prostě nic a nigdo jinym spůsobem nedá
Amen
SV 1000S
Filous psal:...masakr!!! ...to já sem zas takovej magor, že dybych měl bike, kerej bych moch případně rozbít, tag do teho du ...ale asi by mi ujeli hnet po startu ...uš jako kluk sem měl a pořát mám sen mít g dispozici káru nebo bajk a vyskoušet si ject uplně na hraně s vjedomim, že to třeba rozbiju ...ale zažít ten pocit, žes jel na max ..........to ti prostě nic a nigdo jinym spůsobem nedá
moje řeč, taky bych do toho šel (sice bych to nezvlád, ale aji snaha se cení), akorát by mi bylo líto toho bajku
"Lepší s Parkinsonem panáka rozlít,než s Alzheimerem zapomenout vypít"
pár dalších záběrů.... http://www.youtube.com/watch?v=Rr1F8qUuLwI
Stránky: 1