Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 16.04.2012 17:30:32 Offline |
Re: Barva
pokud se nepletu tak se snad bandit ani ve žluté nedělal ale nechci se hádat...samotnýho by mě to zajímalo
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 16.04.2012 20:03:34 Offline |
čumím jak jantar on se vážně ve žlutý dělal
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Saphiir psal:Zdravím!
Nevíte někdo nebo neumíte zjistit kód barvy na Bandita? Mám žlutýho Bandita S r. v. 2003, 600ccm. Měla by to být nějaká žlutá perleť.
Děkuju....
zavolej Osirisovi, napiš mu na mail a ICQ. on je starej a senilní, sám nám to říkal ať to tak děláme, že si toho pak všimne a prej sa može volat dykoliv, ale je prej lepčejší spíš až v noci, že prej nemože spat, tak vyřizuje kšefty
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Saphiir psal:Zdravím!
Nevíte někdo nebo neumíte zjistit kód barvy na Bandita? Mám žlutýho Bandita S r. v. 2003, 600ccm. Měla by to být nějaká žlutá perleť.
Děkuju....zavolej Osirisovi, napiš mu na mail a ICQ. on je starej a senilní, sám nám to říkal ať to tak děláme, že si toho pak všimne a prej sa može volat dykoliv, ale je prej lepčejší spíš až v noci, že prej nemože spat, tak vyřizuje kšefty
...faks, na faks reaguje vokamžitě
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Koldan psal:zavolej Osirisovi, napiš mu na mail a ICQ. on je starej a senilní, sám nám to říkal ať to tak děláme, že si toho pak všimne a prej sa može volat dykoliv, ale je prej lepčejší spíš až v noci, že prej nemože spat, tak vyřizuje kšefty
...faks, na faks reaguje vokamžitě
...pozor, do fakse de zvrchu nalejt a poslat spátky jenom nenatužená ...i dyš mně je to fuk, já ji vocať stihnu vylifrovat, ale vám to paq f aparátu stvrdne
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...nebuď nedočkavej, vždyť to od tebe v tom mejlu mám
No já jsem to nejdřív napsal a potom jsem si uvědomil, že bych vlastně mohl něco pohledat v historii fora.... a narazil jsem na tebe.
Ale mimochodem, včera odeslat email byla fakt fuška. Posílal jsme ti to tak 3x a 2x se mi to vrátilo.....
....zlomil křídu a napsal na zeď "miluju svět"!
osiris psal:...no napsalo ti to, že příloha mi nepřišla do mobilu (že to poslalo jen notifikaci), v mejlový schránce to ale od tebe mám 2x
No ale včera to bylo nějaký divoký. Víc emailů nešlo odeslat. Ale ještě jednou díky. Už se mi ta barva míchá..... Tak doufám, že už to teď klapne. Donesl jsme přesnej popis postupu, co jsi mě odkazoval a věděl o co jde, takže by to mohlo být ok
Potom pošlu výsledek.
....zlomil křídu a napsal na zeď "miluju svět"!
K.a.s.y.m. (Člen) 18.04.2012 07:01:09 Offline |
Saphiir psal:osiris psal:...no napsalo ti to, že příloha mi nepřišla do mobilu (že to poslalo jen notifikaci), v mejlový schránce to ale od tebe mám 2x
No ale včera to bylo nějaký divoký. Víc emailů nešlo odeslat. Ale ještě jednou díky. Už se mi ta barva míchá..... Tak doufám, že už to teď klapne. Donesl jsme přesnej popis postupu, co jsi mě odkazoval a věděl o co jde, takže by to mohlo být ok
Potom pošlu výsledek.
posli mu to petikilo faksem to bude moc rad
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1