Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » ucpaný ventil

CaFry (Člen)
20.04.2012 17:53:51

ucpaný ventil

Už po druhe po teto zimě se mi stalo že se pravděpodobně přicpal palivovy ventil. Poprve při jízdě a po druhe fčil když sem chtěl vyjet ( palivovy filtr nebyl zaplaveny ). Je možne že by to bylo tyma supr bio přisadama v benzinu, ktere by to mohly ňak přicpat anebo samotnym ventilem? Rozebrane už to bylo gumová membrana a pružinka ve ventilu v poho žadny viditelny bordel. Po prvnim pročištěni zas jel jak drak. Nestalo se už něco podobneho někomu tu zvas? Rada by neuškodila. Fakt by mě nebavilo před každou jizdou sundavat nadrž a čistit jak chuj headshake. To sem si užil U Jawky sick. Tak pište co vy na to. Dikes. Čest jak cyp bigsmile good

......bo Ostrava je regijon razovyty.......
osiris (Člen)
20.04.2012 18:01:39

Re: ucpaný ventil

řazeno v časový ose: vypustit, vylejt, natankovat ...asi smile1

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
CaFry (Člen)
20.04.2012 19:12:44

ano dobra připominka good. To sem pravě udělal, sem zapoměl napsat bigsmile .takže pro jistotu vše co bylo napsane plus to že po smontovani sem popravdě dotankoval asi něco přes pul nadrže ale aj tak by se to rozředilo, ni? a samozřejmě jak sem natankoval tak v poho jel přes dvě stě kilačku a vše fcajku.je mi to zahadouidontknow

corimec (Člen)
20.04.2012 19:56:46

Měl jsem podobnej problem u jiný motorky a bylo to v hadici od nádrže do karbeců.Na venek se tvářila jako nová a uvnitř byla normálká rozcupovaná na sračku.

CaFry (Člen)
20.04.2012 20:39:16

no to mě nenapadlo čeče idontknow no ale to by byla ta hadica až po foltr plna benzinu kery nesteče dal do karbcu.ale mi ten zbytek z filtru steče ale z nadrže do filtru už nic. takže bych furt viděl chybu v tym ventilu, no ale zkuknu aji hadicu good

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS