Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Jede na 3 válce.

DanFur (Člen)
21.04.2012 07:33:28

Jede na 3 válce.

Zdar, včera při cestě z moto shopu kde jsem kupoval přední destičky mi začal Bandit jet na 3 válce.. Nejede 2 válec v řadě(poznal jsem podle svíčky černá a zalita jako svině). Tudíž jsem usuzoval, že to bude pouze svíčkou a hned je všechny vyměnil jelikož podle km už prej přesluhovali. Jenže i po výměně všech svíček stejně druhý válec nejede. Nechytne se ani ve vyšších otáčkách a jiskra vypadá ok. Tak teď se ptám kde by mohla být chyba? V karburátorech? idontknow Sere mě to! tady se začíná dělat pěkně a já nejezdím... (Možná to tu někde na diskuzi je ale opravdu se mi nechce půl dne prohledávat server tak se předem těm kterým se to nebude líbit omlouvám.. no a teď huráá do mě!) help

redik27 (Člen)
21.04.2012 08:08:39

Re: Jede na 3 válce.

To bude nekde bordel.

Měl jsem tam samej problém a až jsem vytřískal baterku. Tak jsem vzal startovací nabíječku a nastarval přes ní. 2x to fluslo do výfuku a cajk good

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
DanFur (Člen)
21.04.2012 08:24:21

Nastartovat mi to jde ale jen s plynem ale pořád nejede jeden válec..Všechny svíčky měli krásnou barvu (skoro jako kafe s mlékem bigsmile) ale ta druhá zalitá a černá!

XJelen (Člen)
21.04.2012 08:25:11

dovolím si citovat Filouse... buďto není čim zapálit, nebo není co zapálit good takže esli je jiskra, nebude směs good

Strýcfajtr !!!
DanFur (Člen)
21.04.2012 08:31:51

jiskra se zdá být ok. Svíčka je mokrá. Jak jsem jel tak se mi zdálo, že to někdy jelo i na dva. Takže jestli nejde palivo znamená to, že to je někdy přicpané. Opravím to svépomocí? Nějaké rady kde to a jak? Nebo to mám rovnou odvést na tři válce až bude nějaký mechanik mít volno.. jelikož co jsem se ptal tak většinou je odpověď stejná. V květnu!

K.a.s.y.m. (Člen)
21.04.2012 11:07:16

zkus prohodit kabeli na druhym a třetim válci..pokud bude druhej pálit je problém v kabelu fajfce nebo cívce..pokud nebude je problém v karbecu..a neboj se to přehodit oba kabeli pálej ve stejnou chvíli.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen)
21.04.2012 13:07:12

už jsi mi volal přičinu jsme odhalilygood

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Tony (Člen)
21.04.2012 13:22:17

Banditatom psal:

Podělíte se s náma o ní? evil bigsmile

Občas mi muj anděl stážný nestačí... Ale vyždycky mě zase tak nějak  dožene nebo zastavim a počkám na něj...(posledně jsem čekal ve škarpě)
Banditatom (Člen)
21.04.2012 13:34:37

Tony psal:
Banditatom psal:

Podělíte se s náma o ní? evil bigsmile

nene to je tajnýbigsmile

seklej jehlový ventil na plováku...takže mu ten válec ulívalo

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Tony (Člen)
21.04.2012 13:44:56

evil to znám ze simsona bigsmile To jsou vlastně uplně stejný storje tohleto assbigsmile

Občas mi muj anděl stážný nestačí... Ale vyždycky mě zase tak nějak  dožene nebo zastavim a počkám na něj...(posledně jsem čekal ve škarpě)
DanFur (Člen)
21.04.2012 14:43:18

tak po hodině jsem dostal karbce ven ufff :- dalo to práce. Nádrže dole, podsedlovka dole, airbox jsem jen posunul. Mám to na pongu a čumím na to jako puk. Benzínová tryska ucpaná. Teď ještě ten ventil.. Jak na něj???idontknow

DanFur (Člen)
21.04.2012 20:29:41

Tak a je opraveno smile1 všechno pročištěno a jede zase jako oheň. goodgoodgood

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS