Nejsi přihlášen
zzzmrzlinar (Člen) 22.04.2012 14:21:42 Offline |
supersporty - pro ty kdo smrděj doma jako já
Lorenzo Lanzi, borec co v supersportech nahradil Peška pražským prorace se prokousal za 21 místa na startu na první a vede závod
možno kouka na
www.mypremium.tv
v pravý dolní části obrazovky klikout na british supersport 2,
dobře fungujou stream2, 3, 4
zzzmrzlinar (Člen) 22.04.2012 15:08:52 Offline |
Re: supersporty - pro ty kdo smrděj doma jako já
fakt to dal, magor jeden, takže Vostárek nic celou sezónu, Pešek za začátek letošní taky nic, Lanzi přišel viděl a rozsedal všechny na hadry.
Žádna zkurvená nutnost testování, zvykání si na motorku, myšlení si že jdou po správné cestě a jiný posraný závodnický kecy prostě sednout na to a natrhnout všem prdel.
Škoda, že Foret to nedal a přišel vo vedení v šampionátu.
zzzmrzlinar (Člen) 23.04.2012 10:03:23 Offline |
mno tak to mě mrzí, že jsem to neviděl, ale doslova mě sere, že nejsou schopni říct co je sralo, že to ukončili Nevím, jestli by Lanzi byl schopnej dát něco na suchu, ale jedno jistý je, Pešek je prostě v prdeli, a to se tomu bráním už kolik let.
co by v tom bylo... normálně jako pokaždý před tím. Lukáš je pitomec kterej si nevidí do huby, takže místo toho aby byl rád, že se najde ňáká koruna a motorka na který se dá jet alespoň něco, tak má pindy pitomý a trochu zapomíná, že vokolo je spousta kluků co se rádi svezou za něj. No a von to Milda už asi moc nepobírá. Bylo to celkem čitelný v tom rozhovoru.
Ten kluk to podle mně nemá v hlavě srovnaný. Někdy předminulej týden zpráva, že se rozešli, ale že nebudou k tomu ani jedna strana nic uvádět, zhruba od pondělí, úterý se ví, že pojede Lanzi, ale pan Pešek až Asenu zjistil, že teda nejede... pořád stejnej scénář svojí druhou šanci už dávno ztratil, tohle bylo "kříšení mrtvol", ať si najde jinej koníček, nebo ať jezdí agentury, tam bude obletovanej furt
Strýcfajtr !!!
zzzmrzlinar (Člen) 23.04.2012 18:15:12 Offline |
je to pičus panelákovej, jestli ještě kecá, že vo tom jako nevěděl.
A ten borec co jezdí místo něj německej mistrák na GSX-R600 ho prej taky zcela zastínil a mluvilo se aj vo šanci na titul.
Nevím, kterej soudnej team by mu po tom všem dal ještě šanci, ale zase třeba v květnu v Brně by se s náma svízt moh, kdyby Inkvizovi teda normálně zaplatil. Třeba bys ho na strýcfajtru vobložil, samozřejmě kvůli tomu, že by měl nic moc motorku.
Stránky: 1