Nejsi přihlášen
Re: Ňákej Perníkář?
mr.BSE psal:pernikari mne dluzi par piv... Presneji 3-4 skopky.
Nejak se mne k nim vylili
zajimavy, ze to bylo jen kdyz rvali ”jenom kokot fandi komete”
Přijeď někdy na hokej do Pardubic detailně se svěř se svým problémem.Určitě za ně dostaneš zaplaceno.Chápu že to někteří jedinci neunesli.vono 5:1 ve finále je dost.
osiris psal:...zklamaly mě dvě věci, modrý idioti s krvavejma vočima v průběhu ponejvíc druhý a částečně i třetí třetiny, který si to pletli s jiným sportem a pak šindler, toho rozhodčího jsem měl za špičku, ale tím co řek jeřábkovi v domnění, že ho nikdo neuslyší se u mě sundal
jeřábek: "bičánek to celý vyprovokoval, dal zbytečně jako první ránu pěstí, má za to 2+2"
šindler: "na to teď myslím není vhodná doba" ...tak to je silný kafe v přímým přenosu ...takovou fotbalovou damkovou by z podobnýho trefil šlak a prask by ji okamžitě čurák ve švu
máš recht, to je mazec
škoda, že ty kašpaři brněnský nedokázali udržet nervy na uzdě, páč podle toho jak tam na začátku druhý vletěli, sem si myslel, že se to do perníkova eště vrátí ...
třetí stála už za hovno, páč sotva pletli haxnama vobá mančafty :)
jináč perníci hráli hezčí hokej, sem rád, že to dopadlo takhle.
ale di, Ty brepto ...
Michal Dk psal:mr.BSE psal:pernikari mne dluzi par piv... Presneji 3-4 skopky.
zajimavy, ze to bylo jen kdyz rvali ”jenom kokot fandi komete”Přijeď někdy na hokej do Pardubic detailně se svěř se svým problémem.Určitě za ně dostaneš zaplaceno.Chápu že to někteří jedinci neunesli.vono 5:1 ve finále je dost.
udelal bych to i kdyby sme vedli treba o deset branek...
Vubec neslo o nasranost z vysledku.
Nelibi se mne kdyz nekdo urazi...navic tak trapne...
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:udelal bych to i kdyby sme vedli treba o deset branek...
Choď na vesnickej fotbal... Zvykneš si...
Ti co prohrávaj se cítí vždy ukřivzdění... Ať už právem, nebo jen z nějakého pohnutí mysli. Znám to. Naši fotbalisti jsou na 10. místě. Dvě místa nad sestupem.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
mr.BSE psal:Michal Dk psal:mr.BSE psal:pernikari mne dluzi par piv... Presneji 3-4 skopky.
zajimavy, ze to bylo jen kdyz rvali ”jenom kokot fandi komete”Přijeď někdy na hokej do Pardubic detailně se svěř se svým problémem.Určitě za ně dostaneš zaplaceno.Chápu že to někteří jedinci neunesli.vono 5:1 ve finále je dost.
udelal bych to i kdyby sme vedli treba o deset branek...
Citlivko.Komeťáci skandovali jenom samý slušný hesla viď.Jasně že nezbylo nic jinýho než to pivo to bylo jediný co jste mohli udělat.Ale tolik jste ho neměli aby to cokoliv změnilo.Vo deset branek
mr.BSE psal:Hele, nezkoušite mě změnit, že ne?
Prostě se mně to nelíbílo.
Zkus mně tady napsat kdy komeťáci skandovali nadávku proti fandům druhýho klubu.
Já si na žádnou nevzpomínám.
Nebudu ti napovídat.Nemaj Komeťáci svatozář?
Zkus mě jmenovat někoho kdo byl politej pivem v kotli Komeťáků v Pardubicích.
Michal Dk psal:mr.BSE psal:Hele, nezkoušite mě změnit, že ne?
Zkus mně tady napsat kdy komeťáci skandovali nadávku proti fandům druhýho klubu.
Já si na žádnou nevzpomínám.Nebudu ti napovídat.Nemaj Komeťáci svatozář?
Zkus mě jmenovat někoho kdo byl politej pivem v kotli Komeťáků v Pardubicích.
nebudu Ti napovidat
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Michal Dk psal:mr.BSE psal:Hele, nezkoušite mě změnit, že ne?
Já si na žádnou nevzpomínám.Nebudu ti napovídat.Nemaj Komeťáci svatozář?
Zkus mě jmenovat někoho kdo byl politej pivem v kotli Komeťáků v Pardubicích.nebudu Ti napovidat
To nemusíš v Pardubicích tě do haly s pivem nepustí.A by tě nějakej jouza nepolil.
osiris psal:...zklamaly mě dvě věci, modrý idioti s krvavejma vočima v průběhu ponejvíc druhý a částečně i třetí třetiny, který si to pletli s jiným sportem a pak šindler, toho rozhodčího jsem měl za špičku, ale tím co řek jeřábkovi v domnění, že ho nikdo neuslyší se u mě sundal
jeřábek: "bičánek to celý vyprovokoval, dal zbytečně jako první ránu pěstí, má za to 2+2"
šindler: "na to teď myslím není vhodná doba" ...tak to je silný kafe v přímým přenosu ...takovou fotbalovou damkovou by z podobnýho trefil šlak a prask by ji okamžitě čurák ve švu
jo s tím z toho udělal komiks, jinak já to perníkářům nepřál, a dokud tam bude ten kokot Lubina tak ani nebudu
The father of the little princess of the dawn
Michal Dk psal:mr.BSE psal:Michal Dk psal:
Nebudu ti napovídat.Nemaj Komeťáci svatozář?
Zkus mě jmenovat někoho kdo byl politej pivem v kotli Komeťáků v Pardubicích.nebudu Ti napovidat
To nemusíš v Pardubicích tě do haly s pivem nepustí.A by tě nějakej jouza nepolil.
A perník vám tam dovolej ?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Michal Dk psal:mr.BSE psal:
nebudu Ti napovidatTo nemusíš v Pardubicích tě do haly s pivem nepustí.A by tě nějakej jouza nepolil.
A perník vám tam dovolej ?
No jasně ten se hází na konci zápasu cizákům na rozloučenou.Je to čest poraženým Pekárna nestačí péct.Je o to velká mela. To víš mistři
Žena u gynekologa říká, že má problém, že prý ji něco řve z vagíny. Gynekolog ji položí na křeslo, roztáhne nohy a poslouchá. Zevnitř se ozývá „Paaardubice!!“ Gynekolog se postaví, utře si ruce a říká: „To nic paní, to je v pořádku, to řve teď každá píča !
Banditatom (Člen) 22.04.2012 19:35:11 Offline |
Baltazar psal:Žena u gynekologa říká, že má problém, že prý ji něco řve z vagíny. Gynekolog ji položí na křeslo, roztáhne nohy a poslouchá. Zevnitř se ozývá „Paaardubice!!“ Gynekolog se postaví, utře si ruce a říká: „To nic paní, to je v pořádku, to řve teď každá píča !
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Baltazar psal:Žena u gynekologa říká, že má problém, že prý ji něco řve z vagíny. Gynekolog ji položí na křeslo, roztáhne nohy a poslouchá. Zevnitř se ozývá „Paaardubice!!“ Gynekolog se postaví, utře si ruce a říká: „To nic paní, to je v pořádku, to řve teď každá píča !
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Je to přeci hezký když každá píča i u vás ví kdo je mistr
Tak ten je starej a už zkomolenej. V původní verzi to samozřejmě nejsou Pardubice co ta píča řve, ale Kometa Brno!
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Inženýrek psal:Baltazar psal:Žena u gynekologa říká, že má problém, že prý ji něco řve z vagíny. Gynekolog ji položí na křeslo, roztáhne nohy a poslouchá. Zevnitř se ozývá „Paaardubice!!“ Gynekolog se postaví, utře si ruce a říká: „To nic paní, to je v pořádku, to řve teď každá píča !
Tak ten je starej a už zkomolenej. V původní verzi to samozřejmě nejsou Pardubice co ta píča řve, ale Kometa Brno!
...a uplně v tom původním je mělník
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Inženýrek psal:Baltazar psal:Žena u gynekologa říká, že má problém, že prý ji něco řve z vagíny. Gynekolog ji položí na křeslo, roztáhne nohy a poslouchá. Zevnitř se ozývá „Paaardubice!!“ Gynekolog se postaví, utře si ruce a říká: „To nic paní, to je v pořádku, to řve teď každá píča !
...a uplně v tom původním je mělník
myslíš ten u KH?
osiris psal:...myslím xjelene, čtvrthodinku před koncem, že "vašim" budem taky gratulovat
zkoušel jsem volat leošovi je mimo počítám, že při sobě bude tak po neděli
nechali si to klucí až do sedmýho zápasu, dobrá satisfakce pro lea, hniličkovy se to doufám zalklo popátý baráž, jednou to rupnout museli
Strýcfajtr !!!
Stránky: 1 2