Nejsi přihlášen
červen 2012 Dolomity
Chystáme se tam na 4-5dní, jedeme zatím dvě mašiny, tak pokud někdo máte podobný plány, budem rádi když se přidáte.
Přesný termín upřesníme až po dohodě a dlouhodobé předpovědi počasí, chceme jet ve všední dny, aby jsme se vyhnuli víkendovejm tlačenicím.
Plán je zhruba takový, přesun někam poblíž, ubytko penzion 3-4 noci( na stanování nemám figuru, fšecko mě tlačí) a od tamtud vyjíždět do plánovaných destinací.
Rady, tipy na ubytko vítány.
TU,NA,PCE,HK,CHR,DK, a celá východočeská sekce to se týká hlavně Vás
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
Re: červen 2012 Dolomity
Vzhledem k tomu, že pani na to letos nesedne, tak hledám nějakou grupu, co má směr Alpy.... tak třeba jo.
3-4 noci v penzionu - OK, ale částečně bych to spojil víkendem – červen je ještě OK, není to takový průser. Otázkou je, kam to vzít. Moc dní to není, je to tak půl na AUS/IT…
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Bedřich psal:Vzhledem k tomu, že pani na to letos nesedne, tak hledám nějakou grupu, co má směr Alpy.... tak třeba jo.
3-4 noci v penzionu - OK, ale částečně bych to spojil víkendem – červen je ještě OK, není to takový průser. Otázkou je, kam to vzít. Moc dní to není, je to tak půl na AUS/IT…
No na dlouho to nejni, ale asi se dá, nejsme uplně turisti, když jedu na motorce tak proto, že mě baví ta jízda, ne abych se někde vláčel za vasrfalem, prostě kam dohlídnu z motorky a od kud na ní vidim, tak to je pro mě to ono. Jinak co se týče toho kam? Chceme projet Sella Rondu, Stelvio, a co vyjde po cestě tam i zpět. Projeto máme GGčko, Post Alm, Maltu, Nock alm, Sölk pass. Ale nic z toho mě nevadí vidět znovu,takže se domluvit neni problém. Říkali jsme si že lepší bude se upíchnout na jednou strategicky umístěném fleku, a od tamtud to tak nějak projet, ale i varianta spát na víc místech nevadí, jen se to hůř domlouvá, jedna noc se každýmu nelíbí a navíc dávaj nějaký ty slevy na atrakce.( mýto a průjezdy passama) Tož zatím tak.
Dado psal:Bedřich psal:Vzhledem k tomu, že pani na to letos nesedne, tak hledám nějakou grupu, co má směr Alpy.... tak třeba jo.
3-4 noci v penzionu - OK, ale částečně bych to spojil víkendem – červen je ještě OK, není to takový průser. Otázkou je, kam to vzít. Moc dní to není, je to tak půl na AUS/IT…No na dlouho to nejni, ale asi se dá, nejsme uplně turisti, když jedu na motorce tak proto, že mě baví ta jízda, ne abych se někde vláčel za vasrfalem, prostě kam dohlídnu z motorky a od kud na ní vidim, tak to je pro mě to ono. Jinak co se týče toho kam? Chceme projet Sella Rondu, Stelvio, a co vyjde po cestě tam i zpět. Projeto máme GGčko, Post Alm, Maltu, Nock alm, Sölk pass. Ale nic z toho mě nevadí vidět znovu,takže se domluvit neni problém. Říkali jsme si že lepší bude se upíchnout na jednou strategicky umístěném fleku, a od tamtud to tak nějak projet, ale i varianta spát na víc místech nevadí, jen se to hůř domlouvá, jedna noc se každýmu nelíbí a navíc dávaj nějaký ty slevy na atrakce.( mýto a průjezdy passama) Tož zatím tak.
...jestli se dohodnete že budete spát na jednom fleku a odtamtud vyjíždět, nechodit pěšky dál než 200m po odpočívadlech a vyhlídkách a podaří se mi sladit termín na ten váš, tak s krávou a pupikem jasně jedu
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
...ty radši nic nezapykávej, nebo chcípnem hlady
...dobře, mrknu v práci do diáře (pokud vám to je jedno, jinak na mě neberte ohled, buď se přizpůsobím a pojedu, nebo mám smůlu)
no s jídlem to s váma nejni žádnej zázrak
to je na hodně řízků sebou
dejte dohromady nějakej termín ..pokud by to opravdu bylo f tejdu docela rád bych se k vám přidal..teda pokud slíbíte jak říkal tygr žádný courání pjěšky po horách
...nikdo nevojebe Ježíše...
slibuju myslel jsem že nerad chodim jen já, to je pořád v cestopisech, nechali jsme to stát na parkovišti ,a ani ne po hodince lehké chůze jsme se kochali výhledem do údolí, to fakt u nás nehrozí. jo zastavit na kávičku pokochat se výhledem přes parkoviště na kopce , ale jedu na motyce, pohorky nevezu, jo a co se řízků tyče, nejni nad to dát si řízek ve 2000m n/m
Tak předpoklad je najet cca 2000 km, s ubytkem se vejít do 30 EUR / osoba / noc (nejlépe se snídaní), ale záleží taky kolik nás pojede (víc pokojů pro dva nebo jeden pokoj pro všechny), plus strava, plus mejto (zjistim co co stojí), někdy se k vícedenímu ubytku dává slevová karta na poplatky na mejtech a podobně.
Vzhledem ktomu, že má zájem i předseda, tak nesmíme podcenit přípravu, zjistíme co nejvíc info a dáme vědět.
Pupik s Krávou
2tis / 4-5dní, to je pohodě (i s přejezdem do alp), to jezdím ve dvou taky a žádnej velkej spěch, takže s mi to líbí..
Osobně, viděl bych to na chrápání na dvou místech – dva a dva dny. Větnou ty kartičky s free passama se dávají od dvou nocí, takže to je OK a vracet se 4dny na jedno místo jezdíš ty samý návraty a „domů“ a to tě dost limituje časem. Ale to je na zvážení...
jinak pár tipů na spaní + přehled co je cca kolem mám v kompu a taky mám mraky brožur na ty slevy a passa zdarma.
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
...měl jsem v plánu vyjet, pokoukat a poklábosit s kámošema chvíli na kateřině (místní "emsíci" tam pořádaj zahajovačku sezóny), ale zatím jsem na injekcích skrz hřbet, takže nemůžu předjímat jak mi v sobotu bude, nicméně pokud vyjedete a budete-li někde poblíž, tak můžem zajít na presso i když bych nevyjel, v podstatě ale já s váma nemám co řešit, jaký to udělate, takový to bude, já do toho pindat nebudu, vaše představy o jednom ubytku a nechození po kopcích mě jsou sympatický, takže
Stránky: 1