Nejsi přihlášen
Re: Může chlap co byl ještě nedávno ženská šukat?
Kelly01 psal:nedělám, montujou to i gerontům v balíku co se chtěl předvádět před svou o 40 let mladší partnerkou(než je obere a vyrazí dál)...
Aha, takže osobní zkušenost
No to jen rejpu, čet sem, že nějakej geront tu nabízí oktávku
Mladá má zkámošku co je teť chlap. Vzali jí kus svalu s nervem z lejtka, vymodelovali fakt mega péro - jako že třeba kolem 25 cm, a učí se stahováním stehna vysílat signály aby se jí péro postavilo. šukat může, baví jí "ho" to, protože tam převedli nervy co má ženská normálně na klitorisu a v kundě.
Takžeodpově´d - ano, šukat může
jako každej ježek - hodně píchá...málo jezdí...
od letošního léta to bude mobilní ježek --> hodně píchá...hodně jezdí :)
No taky uz jsem se na to sukani doma vysral ,ale tenhle mesic mi prisla pekna zasilka " vitaminu " z UK , tak to holt musim doma testovat A jako za me teda dobry , jdu spat , stoji , vstavam stoji , akorat se mi to doma spatne vysvetluje , ta druha miza
jezek psal:Mladá má zkámošku co je teť chlap. Vzali jí kus svalu s nervem z lejtka, vymodelovali fakt mega péro - jako že třeba kolem 25 cm, a učí se stahováním stehna vysílat signály aby se jí péro postavilo. šukat může, baví jí "ho" to, protože tam převedli nervy co má ženská normálně na klitorisu a v kundě.
ještě tu o Budulínkovi prosím
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
deny1234 psal:No taky uz jsem se na to sukani doma vysral ,ale tenhle mesic mi prisla pekna zasilka " vitaminu " z UK , tak to holt musim doma testovat A jako za me teda dobry , jdu spat , stoji , vstavam stoji , akorat se mi to doma spatne vysvetluje , ta druha miza
no tak si ho holt budeš honit dvakrát denně, no
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
jezek psal:Mladá má zkámošku co je teť chlap. Vzali jí kus svalu s nervem z lejtka, vymodelovali fakt mega péro - jako že třeba kolem 25 cm, a učí se stahováním stehna vysílat signály aby se jí péro postavilo. šukat může, baví jí "ho" to, protože tam převedli nervy co má ženská normálně na klitorisu a v kundě.
....25 cm péro si může nechat vymodelovat akorát
nicola.foxx (Člen) 25.04.2012 08:10:04 Offline |
Mour psal:jezek psal:Mladá má zkámošku co je teť chlap. Vzali jí kus svalu s nervem z lejtka, vymodelovali fakt mega péro - jako že třeba kolem 25 cm, a učí se stahováním stehna vysílat signály aby se jí péro postavilo. šukat může, baví jí "ho" to, protože tam převedli nervy co má ženská normálně na klitorisu a v kundě.
Takžeodpově´d - ano, šukat může....25 cm péro si může nechat vymodelovat akorát
Jeste par cm navic a muze to bejt dobry v baru. Kdyz bude vozralej padat dopredu, tak se zarazi Akorat je to celej vecer s vocasem venku
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
luboss psal:mno Honzo a jak to dopadlo? mohla von ten tvoje navsteva nakonec sukat?
Ta návštěva byla kamarádka (od narození) mojí stařenky.
A právě povídala, že někdo snad v rodině se nechal předělat z kluka na holku. Poté se třikrát oženil/vdala a údajně i sex dobrý . Tak jsme řešili, jestli to jde i z druhý strany .
hlemejzd999 (Člen) 25.04.2012 15:42:58 Offline |
nicola.foxx psal:Mour psal:jezek psal:Mladá má zkámošku co je teť chlap. Vzali jí kus svalu s nervem z lejtka, vymodelovali fakt mega péro - jako že třeba kolem 25 cm, a učí se stahováním stehna vysílat signály aby se jí péro postavilo. šukat může, baví jí "ho" to, protože tam převedli nervy co má ženská normálně na klitorisu a v kundě.
Takžeodpově´d - ano, šukat může....25 cm péro si může nechat vymodelovat akorát
Jeste par cm navic a muze to bejt dobry v baru. Kdyz bude vozralej padat dopredu, tak se zarazi Akorat je to celej vecer s vocasem venku
ty krávo takovej tripod ...dobrý na focení makra, aby se ti netřásly ruce
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom (Člen) 25.04.2012 16:11:18 Offline |
Kelly01 psal:má v bachoru pumpičku
něco jak ti co jezdí s emerickými hounocucy
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Honzik8719 (Člen) 25.04.2012 18:57:58 Offline |
hlemejzd999 psal:nicola.foxx psal:Mour psal:
....25 cm péro si může nechat vymodelovat akorátJeste par cm navic a muze to bejt dobry v baru. Kdyz bude vozralej padat dopredu, tak se zarazi Akorat je to celej vecer s vocasem venku
ty krávo takovej tripod ...dobrý na focení makra, aby se ti netřásly ruce
...relativní kochač...
Stránky: 1