Nejsi přihlášen
hlemejzd999 (Člen) 11.01.2012 11:08:25 Offline |
Lidl
mám dotaz : ted nabízí od 16.1. v Lídloj tudle nabíječku - je to ta ,která se dá používat i na moto? Je to ta pulzní nabíječka , o který se tady dycky mluví ? ?
http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/SID-987 … _22505.htm
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 11.01.2012 11:12:55 Offline |
Re: Lidl
tak nic , tak to smažte ...už jsem tady o tom našel několik stejných příspěvků
Bedřich psal:Vždy se těším na období Lídl akcí, protože to už je taková předzvěst příchodu jara
no jestli se neprotáhne zima jako podzim , tak budeš mít pravdu
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
hlemejzd999 (Člen) 11.01.2012 17:04:30 Offline |
Bedřich psal:Vždy se těším na období Lídl akcí, protože to už je taková předzvěst příchodu jara
libac22 psal:Bedřich psal:Vždy se těším na období Lídl akcí, protože to už je taková předzvěst příchodu jara
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
K.a.s.y.m. (Člen) 12.01.2012 06:39:52 Offline |
Kim psal:libac22 psal:Bedřich psal:Vždy se těším na období Lídl akcí, protože to už je taková předzvěst příchodu jara
to me tam zaujal jinej clanek tn.nova.cz/bin/mobile/index.php?article_id=321697
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Kim psal:libac22 psal:
no jestli se neprotáhne zima jako podzim , tak budeš mít pravduto me tam zaujal jinej clanek tn.nova.cz/bin/mobile/index.php?article_id=321697
nalitej byl,na tuty..
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
to je asi starej model, ta současná už je automatická, funguje dobře když máš zdravou baterku, akorát že starší skoro vybitou 6V Vartu z JAWY ta svině už nekousne(ani se už nespustí nabijení), tu musim nabijet na manuál starou nabiječkou
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
Pro všechny domácí servismany a garážisty, pokud ještě nemáte forichtung na filtry...
http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/SID-78F … _22875.htm
za osmpjetek nepostradatelná pomůcka klíč na olefové fitry univerzální
zvláště vhodné, když vám někdo dovalí mašinu po někom kdo ten filtr dorval na krev, motor teplej, svody horký, kdo ví vo čem je řeč určitě zná.
nebližší má louis http://www.louis.de/index.php?topic=art … r=10003925 za dvojnásobek a to ho zlevnili
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Pro všechny domácí servismany a garážisty, pokud ještě nemáte forichtung na filtry...
zvláště vhodné, když vám někdo dovalí mašinu po někom kdo ten filtr dorval na krev, motor teplej, svody horký, kdo ví vo čem je řeč určitě zná.
nebližší má louis http://www.louis.de/index.php?topic=art … r=10003925 za dvojnásobek a to ho zlevnili
To jsou dneska vymoženosti.
Není nad kousek trubičky se starým řetězem z kola
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
XJelen psal:Pro všechny domácí servismany a garážisty, pokud ještě nemáte forichtung na filtry...
Já jsem koupil v akci "Klíč na olejový filtr UNI-řetězový" za necelých 60Kč (běžně ho mají za 70Kč ) u AutoKelly a nemůžu si stěžovat...
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
Díky za upozornění ! Zrovna tu brašnu do kufru chci akorát jsem si v týdnu říkal, že ji čmajznu máti z fiesty
Nic lidského mi není cizí
hele všichni tady s těma sikofkama, šmirglama, klíňákama atd, zkusili jste někdy používat správný nářadí? Někdy to zkuste, je to prima
vosmičku šroub taky dokážeš povolit kombinačkama, ale když si na to vezměš ten správnej klíč, je to jednodušší
na druhou stranu, když děláš filtr dolů jednou za dva roky (otázka kolik lidí tady to vůbec vlastnoručně dělá, nebo o tom možná slyšeli) pak chápu, že je 79 ká trochu cufíl
Strýcfajtr !!!
osiris psal:xjelenoj: vono to eště může bejt tak, že máš ty píčoviny dvě (každou jinou) a stejně to vždycky povoluješ bez nich
to je něco jinýho... to je zas problém toho němce co ti furt skovává nářadí, Altshajmr mu říkám já
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:osiris psal:xjelenoj: vono to eště může bejt tak, že máš ty píčoviny dvě (každou jinou) a stejně to vždycky povoluješ bez nich
to je něco jinýho... to je zas problém toho němce co ti furt skovává nářadí, Altshajmr mu říkám já
...tak já bych to teda (pro tebe) ještě zdokonalil (opravil)
"vono to eště může bejt tak, že máš ty píčoviny dvě (každou jinou), víš kde jsou a stejně to vždycky povoluješ bez nich "
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
hlemejzd999 (Člen) 02.02.2012 13:45:29 Offline |
osiris psal:XJelen psal:osiris psal:xjelenoj: vono to eště může bejt tak, že máš ty píčoviny dvě (každou jinou) a stejně to vždycky povoluješ bez nich
...tak já bych to teda (pro tebe) ještě zdokonalil (opravil)
"vono to eště může bejt tak, že máš ty píčoviny dvě (každou jinou), víš kde jsou a stejně to vždycky povoluješ bez nich "
jsem se na to pred chvili v lidlu dival...........
a budu to delat jako vzdycky - napred rukou , potom obema , potom KURVA a nazenu do toho sroubovak a povolim......
bo kdyz ho davam ven tak ho mam v
jardagsf s 2 new momentovyma klicema
MOTO KOZZI GRISO
Banditatom (Člen) 02.02.2012 14:49:08 Offline |
tuhle pičovinu daruju za odvoz pač je uplně k ničemu... u auta mám vložku... na druhým autě to tam nevleze...u autobusu to tam taky nedostanu a u ducati je to taky k ničemu
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
jardagsf psal:jsem se na to pred chvili v lidlu dival...........
a budu to delat jako vzdycky - napred rukou , potom obema , potom KURVA a nazenu do toho sroubovak a povolim......
bo kdyz ho davam ven tak ho mam v
jardagsf s 2 new momentovyma klicema
...Moje řeč.
Mi připomíná, když jsem poprvý měnil vysoušeč vzduchu na Renaultu a nevěděl, že má obráceně závit. Nářadí ve sledu: Klíč na filtry; šroubovák; montérpáka s metrovou trubkou; majzlík a kladivo; flexa . Ale nakonec (po kontrole závitu v novém vysoušeči) se přece jen podařilo
XJelen psal:hele všichni tady s těma sikofkama, šmirglama, klíňákama atd, zkusili jste někdy používat správný nářadí? Někdy to zkuste, je to prima
vosmičku šroub taky dokážeš povolit kombinačkama, ale když si na to vezměš ten správnej klíč, je to jednodušší
na druhou stranu, když děláš filtr dolů jednou za dva roky (otázka kolik lidí tady to vůbec vlastnoručně dělá, nebo o tom možná slyšeli) pak chápu, že je 79 ká trochu cufíl
Já to dělám každej rok na obou plechovkách a na mašině a dělám jsem to i jiným,rukama utáhnu a taky povolímA nikdá jsem neměl problém.
hlemejzd999 (Člen) 02.02.2012 19:25:24 Offline |
já to většinou za pomoci kurev a sviní vždycky tak nějak vyndám
hlemejzd999 (Člen) 02.02.2012 20:09:28 Offline |
VikecB12 psal:hlemejzd999 psal:já to většinou za pomoci kurev a sviní vždycky tak nějak vyndám
Jako že ti s tím někdo vocaď helfne jó?
Filous psal:Koldan psal:mám z Lídlu inů. f potstatě to vypadá jako trafo k třeba k vrtačce a je tam jen přepnutí na 6 a 12 v.
...přepínač je tam na 2-6-12V
Ahoj,řeším kurva nabíjení baterky,stará mi odešla do ,dnes mi posílá kojakso nitro, to jak popisuješ tu nabíječku z Liedlu,myslíš to trafo za 150Kč?dvě diody,dvě polohz,6-12V?nabíjíš s tím gelovku?Teda jak jsem se už leckde dozvěděl,je to obyč baterka, jen bezúdržbová.to tradfo při nabité baterce samopřesytane nabíjet.Dík za odpověď
K.a.s.y.m. (Člen) 26.04.2012 09:10:58 Offline |
kangalik psal:Filous psal:Koldan psal:mám z Lídlu inů. f potstatě to vypadá jako trafo k třeba k vrtačce a je tam jen přepnutí na 6 a 12 v.
Ahoj,řeším kurva nabíjení baterky,stará mi odešla do ,dnes mi posílá kojakso nitro, to jak popisuješ tu nabíječku z Liedlu,myslíš to trafo za 150Kč?dvě diody,dvě polohz,6-12V?nabíjíš s tím gelovku?Teda jak jsem se už leckde dozvěděl,je to obyč baterka, jen bezúdržbová.to tradfo při nabité baterce samopřesytane nabíjet.Dík za odpověď
po milion prvy..v banditovy neni gelovka.ale bezna uzavrena bezudrzbovka.takze ano nabijes ji tim
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:kangalik psal:Filous psal:
...přepínač je tam na 2-6-12VAhoj,řeším kurva nabíjení baterky,stará mi odešla do ,dnes mi posílá kojakso nitro, to jak popisuješ tu nabíječku z Liedlu,myslíš to trafo za 150Kč?dvě diody,dvě polohz,6-12V?nabíjíš s tím gelovku?Teda jak jsem se už leckde dozvěděl,je to obyč baterka, jen bezúdržbová.to tradfo při nabité baterce samopřesytane nabíjet.Dík za odpověď
po milion prvy..v banditovy neni gelovka.ale bezna uzavrena bezudrzbovka.takze ano nabijes ji tim
...a bes problému
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:kangalik psal:Ahoj,řeším kurva nabíjení baterky,stará mi odešla do ,dnes mi posílá kojakso nitro, to jak popisuješ tu nabíječku z Liedlu,myslíš to trafo za 150Kč?dvě diody,dvě polohz,6-12V?nabíjíš s tím gelovku?Teda jak jsem se už leckde dozvěděl,je to obyč baterka, jen bezúdržbová.to tradfo při nabité baterce samopřesytane nabíjet.Dík za odpověď
...a bes problému
na tu malou lidlackou nedam dopustit, jenom mě letos po dlouhotrvajícím vztahu nečekaně opustila zpopelněním ale za to mohla ta Varta z jebky
Strýcfajtr !!!
kangalik psal:Filous psal:Koldan psal:mám z Lídlu inů. f potstatě to vypadá jako trafo k třeba k vrtačce a je tam jen přepnutí na 6 a 12 v.
Ma to polohy 3,6 12V,nabiješ to s tim v pohodě,ty dvě diody ti ukazují jestli nabíjí nebo jestli už je nabito(jakýma barvama maj ty diody svítit máš česky v návodu)
corimec psal:kangalik psal:Filous psal:
...přepínač je tam na 2-6-12VAhoj,řeším kurva nabíjení baterky,stará mi odešla do ,dnes mi posílá kojakso nitro, to jak popisuješ tu nabíječku z Liedlu,myslíš to trafo za 150Kč?dvě diody,dvě polohz,6-12V?nabíjíš s tím gelovku?Teda jak jsem se už leckde dozvěděl,je to obyč baterka, jen bezúdržbová.to tradfo při nabité baterce samopřesytane nabíjet.Dík za odpověď
Ma to polohy 3,6 12V,nabiješ to s tim v pohodě,ty dvě diody ti ukazují jestli nabíjí nebo jestli už je nabito(jakýma barvama maj ty diody svítit máš česky v návodu)
Ok,dík! Bandit
Stránky: 1