Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 07.11.2010 13:05:15 Offline |
Re: ...Padája
do prdele ten mě zvedl ze židle
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Martin B12 (Člen) 07.11.2010 13:19:55 Offline |
Dobře on
street triple picco
K.a.s.y.m. (Člen) 07.11.2010 13:30:08 Offline |
vo co že jako gou??
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
kdyby někdo chtěl sledovat motogo a nemá novu sport, tak tady:
http://www.atdhe.net/24246/watch-motogp … e-valencia
stačí chvíli počkat a pak už to běží
motto "Vem za heft a val"
hlemejzd999 (Člen) 07.11.2010 14:37:48 Offline |
ty vole já myslel , že komentátor dostane infarkt supr napínavej závod ....ale parádní výkon Kája ...to jako jo ...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
huskyb12 psal:osiris psal:...a tohle nebyla náhoda
se ví, že mu mistr světa takhle udělá místo, bylo dopředu jasný :)))
ne, pěkný to bylo
...kušuj, ty víš jak jsem to myslel zmetku ...celej závod tahal u špice, že tam nespad do posledního kola z marsu jako
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Jaster psal:kdyby někdo chtěl sledovat motogo a nemá novu sport, tak tady:
stačí chvíli počkat a pak už to běží
No ja nevim , me se to nacita uz 10 min. a nic A to mam rychlou vyhrazenou linku , a nikde sem to nenasel , Nova to jeste nema v archivu , na Tube taky nic Bohuzel jsem to videl asi od pulky , ale bylo to super
deny1234 psal:Jaster psal:kdyby někdo chtěl sledovat motogo a nemá novu sport, tak tady:
stačí chvíli počkat a pak už to běžíNo ja nevim , me se to nacita uz 10 min. a nic A to mam rychlou vyhrazenou linku , a nikde sem to nenasel , Nova to jeste nema v archivu , na Tube taky nic Bohuzel jsem to videl asi od pulky , ale bylo to super
když závod už skončil tak tam asi hovno bude. bylo to tam živě motogp. a po skončení přenosu to vypnou.
motto "Vem za heft a val"
osiris psal:...kdepak jsou teď bezvěrci ...v prdeli
...a tohle nebyla náhoda
ja bych se moc neunahloval s tema predpovedema.
jako dnes jel dobre, ale talmaci taky jedil nejlip ve 125 a v moto gp byl hooodne spatnej. spis vic nez spatnej.
a taky bych navic rek, ze ze 70% je to o technice, jezdcu je tam dobrejch hodne, ale rozdil je v tom,jak kdo umi pripravit motorku.
ale jinac jo, dneska to byla velice dobra podivana.
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:osiris psal:...kdepak jsou teď bezvěrci ...v prdeli
...a tohle nebyla náhodaja bych se moc neunahloval s tema predpovedema.
jako dnes jel dobre, ale talmaci taky jedil nejlip ve 125 a v moto gp byl hooodne spatnej. spis vic nez spatnej.
a taky bych navic rek, ze ze 70% je to o technice, jezdcu je tam dobrejch hodne, ale rozdil je v tom,jak kdo umi pripravit motorku.
Šak právě vo tom to je. Nevyhrává ani neprohrává jen jezdec,ale celej tým Kde není dobrá spolupráce,nejsou ani výsledky. No a aby byla dobrá spolupráce musí byt lidi spokojení finančně....Dneska jim to šlapalo kurva dobře
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Marián psal:osiris psal:...kdepak jsou teď bezvěrci ...v prdeli
...a tohle nebyla náhodaja bych se moc neunahloval s tema predpovedema.
...nic nepředpovídám, pokud vím, tak konstatuju
...samozřejmě je to o technice potažmo týmu a proto je dobře , že jde směrem k technicky elitnímu stroji a nezkouší to na náhodu další rok s fgr
...je mi jasný, že se to těžko kouše těm co mu nepřejou a viděj jen tátovi peníze, ale ty k tomu patřej, na druhou stranu mu nic sami nevyhrajou, odjet to musí sám
ps: talmáči mě nezajímá, jsem rád za čecha
no me z toho tak nak vyplynulo, ze pokud si psal, ze to nebyla nahoda, tak veris tomu, ze to bude pokracovat takhle dal...asi sem to spatne pochopil.
a verci bezverci, jedno vitezstvi bitvu nevyhrava...
tak kdyz ne talmaci, tak pesek, udelal jednou dobre brno a tim skoncil...
za me hezky se na to koukolo, ale nemyslim si, ze by to byl viteznej typ cloveka a jezdce.
Budu ale jedine rad, kdyz se budu mylit.
...sam mezi jebkarema...
...přece tady z něj nikdo nedělá mistra světa, nikdo mu nepředpovídá hvězdnou kariéru, tady se pouze konstatoval fakt; bylo mnohokrát řečeno, že nikdy nic nevyhrál, nic nevyhraje, nic nedokáže, že na to nemá ...pro mne dokazuje, že to nebude až takový jak některý hlásali
K.a.s.y.m. (Člen) 08.11.2010 07:52:27 Offline |
karlos100 psal:někde sem četl vtipnou glosu,že jak se praštil do kebule,
tak měl nejen otřes mozku,ale ztratil i pud sebezáchovy
vod tý doby jezdí vo třídu líp
tak hlavně aby ho neléčili
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
zzzmrzlinar (Člen) 08.11.2010 09:22:50 Offline |
dal to dobře, já debil zrovna tendle závod neviděl, nevadí, ve středu noci dávaj na Hovna Sportu záznam.
po začátku letošní sezóny jsem si fakt začínal myslel, že z Abájy nikdy nic nebude. Teď jsem rád, jak jsem se mýlil, ne že by měl vyhráno, ale to zlepšení je velký.
zzzmrzlinar psal:dal to dobře, já debil zrovna tendle závod neviděl, nevadí, ve středu noci dávaj na Hovna Sportu záznam.
po začátku letošní sezóny jsem si fakt začínal myslel, že z Abájy nikdy nic nebude. Teď jsem rád, jak jsem se mýlil, ne že by měl vyhráno, ale to zlepšení je velký.
jo,taky jsem si říkal že je to jen velká bublina.. Prostě se potřeboval odbloknout,asi..
Vypadá to,že jak měl jistou účast v GP,začal mít klid na pořádný závodění
Jezdit bezesporu umí,jen to neuměl využívat,teď se mu povedlo pár hodně slušnejch
momentů,kdy to poslal do škvíry a se soupeřema se nesral že by ho ta Emerika
tak votrkala
...a bude hůř!
Datel psal:Amerika mu evidentne pomohla bo si jel svoje jag bejk a druhych si nevsimal.
zasejc bylo jako ale videt ze na ty dva co mel pred sebou jizdne nemel a musel zajet takticky a to se mu kuwa povedlo!!!!
rval sem na neho jag na psa
chudák tvuj pes
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Datel psal:Amerika mu evidentne pomohla bo si jel svoje jag bejk a druhych si nevsimal.
zasejc bylo jako ale videt ze na ty dva co mel pred sebou jizdne nemel a musel zajet takticky a to se mu kuwa povedlo!!!!
rval sem na neho jag na psachudák tvuj pes
.....vždycky když mu dá jakýkoliv povel, tak se posere....
WD club member...
zzzmrzlinar (Člen) 29.04.2012 16:15:26 Offline |
moc mu to v poslední době nejde, vono teda všici na těch Ducatkách za moc nestojej, už je nebezpečně stahujou CRTčka
Stránky: 1