Nejsi přihlášen
Ložiska kyvky.
Zdar. Zadni kyvka mela malou vuli, kterou pri postaveni Bandita na hlavni stojan bylo sotva znat, ale po zdemontovani zadniho kola a tlumice uz byla vule zrejma. Vymenil jsem loziska za nove. Valecky jsem nechal puvodni. Protoze nemeli skoro zadne stopy opotrebeni. Tak to pisou v manualu, ze loziska a valecky se muzou menit nezavisle na sobe. Tak se to i objednava u prodejce. Zvlast. Ale vule kyvky nezmizela. Je to stejny, mozna i horsi. Co s tim? Nove valecky? Pochybuju, ze to pomuze. Nejdriv jsem myslel, ze se lozisko a valecek prodavaji spolu slicovane, jako sestava. Najeto 14000km.Dik za rady.
Re: Ložiska kyvky.
Menili mi kyvku po bouracce. Za starsi , ale dobrou. Pak jsem pri kontrole zjistil tu vuli. Vymenil jsem proto loziska za ty z puvodni kyvky. Nepomohlo to a tak jsem koupil ty nove. Je to porad stejny. Dokonce pri promeravani valecku mikrometrem ty ze stare kyvky meli vetsi prumer i kdyz nesly stopy znacnejsiho opotrebeni. Po bouracce jsem na starych loziscich najel asi 2000 km a nejake negativni vlyvy jsem si nevsim. Ale tech 180-190 jezdim jenom obcas. Jinak podobna situace s loziskama je i na prepakovani. Taky jsem vymenil jenom loziska a vysledek skoro nulovy. Ma to tak byt nebo co? Nevim co s tim.
Kelly01 psal:Rozvlnění udělá měkej zadek a blbá guma bez ohledu na vůli v kyvce...
Jo, a snížení předku
hele Kelly, měl jsem to samy a když jsem vyměnil ložisko v zadnim kole tak to přestalo, může to být i tím. a mám to celý v sérii, žádny zvednutý/snížený předky/zadky. mohlo by to být třeba i ono ne?
Bandit 4EVER!!!
osiris psal:barynkoj: už tam ten bordel po olympiádě ukliď a hybaj domů
ty wogo, Osirisu, ja tu asi ztvrdnu i přes léto... nějak se sháníme i po práci mimo Whistler, tak uvividíme, jak to celý dopadne. Jinak jsem rád, že jsi po mně zamáčkl slzu v oku
PS: sorry že to zasíram takovejma cintama, ale když on me ten Osi dojal
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:osiris psal:barynkoj: už tam ten bordel po olympiádě ukliď a hybaj domů
ty wogo, Osirisu, ja tu asi ztvrdnu i přes léto... nějak se sháníme i po práci mimo Whistler, tak uvividíme, jak to celý dopadne. Jinak jsem rád, že jsi po mně zamáčkl slzu v oku
PS: sorry že to zasíram takovejma cintama, ale když on me ten Osi dojal
Chlapče čekám na tebe
Nety je v moc ty barvy eSka tady nehájí
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Banditatom (Člen) 21.03.2010 13:29:29 Offline |
Kakac psal:barynek psal:osiris psal:barynkoj: už tam ten bordel po olympiádě ukliď a hybaj domů
PS: sorry že to zasíram takovejma cintama, ale když on me ten Osi dojalChlapče čekám na tebe
tak a mám tě
jak velkou vůli tam máš
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Kakac psal:barynek psal:osiris psal:barynkoj: už tam ten bordel po olympiádě ukliď a hybaj domů
PS: sorry že to zasíram takovejma cintama, ale když on me ten Osi dojalChlapče čekám na tebe
wogo šak ty ně taky chybíš ale neboj, to nějak dopadne
eSko
Bandit 4EVER!!!
Man psal:Zdar. Zadni kyvka mela malou vuli, kterou pri postaveni Bandita na hlavni stojan bylo sotva znat, ale po zdemontovani zadniho kola a tlumice uz byla vule zrejma. Vymenil jsem loziska za nove. Valecky jsem nechal puvodni. Protoze nemeli skoro zadne stopy opotrebeni. Tak to pisou v manualu, ze loziska a valecky se muzou menit nezavisle na sobe. Tak se to i objednava u prodejce. Zvlast. Ale vule kyvky nezmizela. Je to stejny, mozna i horsi. Co s tim? Nove valecky? Pochybuju, ze to pomuze. Nejdriv jsem myslel, ze se lozisko a valecek prodavaji spolu slicovane, jako sestava. Najeto 14000km.Dik za rady.
tak jak si dopad,sem to rozhodil a taky když jsem sundal kolo,tak tam nepatrná vůle je,tak jestli se stim mam zabejvat a nebo to nechat ďáblovi
j.burys psal:tak chlapcí,jak moc je potřeba řešit ta vůle v kyvce???když za to beru,tak jí tam cejtim,ale na oko to nejni vidět že by se to vtom uložení vaklalo
...esi máš nepatrnou vůli nahoru/dolu, tag je to normální a při dotahování přepáčka tlač na kyfku nahoru, abys utaženim tu vůli eliminoval...neměl bys mít s utaženym přepáčkem a osou kyfky vakl do stran...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 02.04.2010 09:33:11 Offline |
Filous psal:j.burys psal:tak chlapcí,jak moc je potřeba řešit ta vůle v kyvce???když za to beru,tak jí tam cejtim,ale na oko to nejni vidět že by se to vtom uložení vaklalo
...esi máš nepatrnou vůli nahoru/dolu, tag je to normální a při dotahování přepáčka tlač na kyfku nahoru, abys utaženim tu vůli eliminoval...neměl bys mít s utaženym přepáčkem a osou kyfky vakl do stran...
no čéče mě to teda moc normální nepřijde..já kvůli těmhle vůlim nechával dělat nový vnitřní kroužky ložiska v přepáčku...to co píšeš by mělo smysl když máš vůli šroubu s tim vnitřnim kroužkem a nebo s kostí,ale jestli je to v tom ložisku tak timhle to neeliminuješ.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
No tak jsem koupil i nove valecky do lozisek kyvky(predtim nova loziska) a ta vule je tam stejna.Odhadem to dela na konci kyvky do 1 mm. Asi je to normalni a já s tim nic neudelám.Na prepacku je vule jeste vetsi a nove valecky to taky asi nevyresi. Skusim to jeste utahnout jak psal Filous. Jinak kamos ma Varadero, najeto 50 tisic a vule stejny.
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:j.burys psal:tak chlapcí,jak moc je potřeba řešit ta vůle v kyvce???když za to beru,tak jí tam cejtim,ale na oko to nejni vidět že by se to vtom uložení vaklalo
no čéče mě to teda moc normální nepřijde..já kvůli těmhle vůlim nechával dělat nový vnitřní kroužky ložiska v přepáčku...to co píšeš by mělo smysl když máš vůli šroubu s tim vnitřnim kroužkem a nebo s kostí,ale jestli je to v tom ložisku tak timhle to neeliminuješ.
...je jasný, že timhle neeliminuješ vůli v ložisku, esi má ložisko vůli, tag jednoznačně vyměnit...todle pomůže s vůli na šroubu nebo kosti, přesně jag píšeš
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...esi máš nepatrnou vůli nahoru/dolu, tag je to normální a při dotahování přepáčka tlač na kyfku nahoru, abys utaženim tu vůli eliminoval...neměl bys mít s utaženym přepáčkem a osou kyfky vakl do stran...no čéče mě to teda moc normální nepřijde..já kvůli těmhle vůlim nechával dělat nový vnitřní kroužky ložiska v přepáčku...to co píšeš by mělo smysl když máš vůli šroubu s tim vnitřnim kroužkem a nebo s kostí,ale jestli je to v tom ložisku tak timhle to neeliminuješ.
...je jasný, že timhle neeliminuješ vůli v ložisku, esi má ložisko vůli, tag jednoznačně vyměnit...todle pomůže s vůli na šroubu nebo kosti, přesně jag píšeš
...ale psal sem to proto, že sou lidi, kerý to na stojanu dotáhnout jakoby spadlý dolu a pag vyšilujou, že maj na kyfce vakl...
K.a.s.y.m. (Člen) 16.04.2010 08:37:33 Offline |
Filous psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:
no čéče mě to teda moc normální nepřijde..já kvůli těmhle vůlim nechával dělat nový vnitřní kroužky ložiska v přepáčku...to co píšeš by mělo smysl když máš vůli šroubu s tim vnitřnim kroužkem a nebo s kostí,ale jestli je to v tom ložisku tak timhle to neeliminuješ....je jasný, že timhle neeliminuješ vůli v ložisku, esi má ložisko vůli, tag jednoznačně vyměnit...todle pomůže s vůli na šroubu nebo kosti, přesně jag píšeš
...ale psal sem to proto, že sou lidi, kerý to na stojanu dotáhnout jakoby spadlý dolu a pag vyšilujou, že maj na kyfce vakl...
tag to pak jooo
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
tak sem dneska hodil motorku na central a vsimnul sem si vule na kyvce. nedalo mi to a cely sem to rozhodil abych zjistil co je spatne a zda se mi spis vule mezi valeckem a cepem. Je tam nejake reseni kdyz se mi nechce kupovat novej cep za 2000Kc abych pak zjistil ze to cepem nebylo?
hlemejzd999 (Člen) 01.05.2012 04:59:32 Offline |
Foglik psal:tak sem dneska hodil motorku na central a vsimnul sem si vule na kyvce. nedalo mi to a cely sem to rozhodil abych zjistil co je spatne a zda se mi spis vule mezi valeckem a cepem. Je tam nejake reseni kdyz se mi nechce kupovat novej cep za 2000Kc abych pak zjistil ze to cepem nebylo?
nedávejte to na ty centrální stojany !!!...pak se v tom každej šťourá
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Foglik psal:tak sem dneska hodil motorku na central a vsimnul sem si vule na kyvce. nedalo mi to a cely sem to rozhodil abych zjistil co je spatne a zda se mi spis vule mezi valeckem a cepem. Je tam nejake reseni kdyz se mi nechce kupovat novej cep za 2000Kc abych pak zjistil ze to cepem nebylo?
Obyč materiál suostruch za flašku ti to někde udělaj vyzkoušíš uvidíš
Jinej už nebudu
Stránky: 1