Nejsi přihlášen
streetfighterman (Člen) 02.06.2008 18:22:44 Offline |
Přední brzda (odvzdušnění)
Zdravím pánové,
v sobotu jsem zjistil, že mi praskla koncovka na brzdové hadici u přední brzdy. Dneska jsem koupil nový, vyměnil je, ale nějak se mi nedaří odvzdušnit brzdy
Prosím zítra potřebuju jezdit a bez tý přední nevím nevím
Díky
Editoval osiris (02.06.2008 20:44:43)
Když se nechce je to horší než když se nemůže
streetfighterman (Člen) 04.06.2008 10:23:33 Offline |
Re: Přední brzda (odvzdušnění)
Díky chlapi, už jsem to rozchodil
Když se nechce je to horší než když se nemůže
dělal sem to několikrát a vždy pomohlo jediný,prostě povolit ten šrub nahoře,zmáčknout páčku,utáhnout a pak teprve valit klasiku. Funguje to jak na zadní tak na přední,někdy je toho luftu holt tolik,že se klasické napumpování nechytá
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
jo, ten co je přímo u pumpy a drží hadice. ona se tam někdy udělá velká bublina a nehne se to a páčka je furt měkká. tak to párkrát zkusím a když se to nechytá, tak to lehce povolím tam při zmáčknuté páčce. no a pak už to de. akorát bacha na tu brzdovku, dej si tam hadr ať to nemáš zaliskané celé
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
hlemejzd999 (Člen) 24.04.2012 19:37:35 Offline |
hlemejzd999 (Člen) 25.04.2012 10:17:12 Offline |
Filous psal:ZDENEK46 psal:Dik,
a jezdi na ni jeste nekdo z vas?...ne...jenom Šnek
já to nemám na ježdění....
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 25.04.2012 10:48:39 Offline |
PFremer psal:Jedeš na Ukrajinu do terénu né
tady na ty vokresky akurát
hlemejzd999 psal:PFremer psal:Jedeš na Ukrajinu do terénu né
tak Conti mají novinku, kdyby někdo jel na bandasce do Rumunska, nebo hlemejžď na ty svoje vokresky (každopádně mě by se šikly až zas pojedem na rozhlednu )
http://www.conti-online.com/generator/w … 80_en.html
Lihy psal:hlemejzd999 psal:PFremer psal:Jedeš na Ukrajinu do terénu né
tak Conti mají novinku, kdyby někdo jel na bandasce do Rumunska, nebo hlemejžď na ty svoje vokresky (každopádně mě by se šikly až zas pojedem na rozhlednu )
No to jsou hezký špuntíky, takový měl zmrzlinoj na klečce, a jak hezky driftoval a vlnil se
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
zzzmrzlinar (Člen) 25.04.2012 11:27:05 Offline |
PFremer psal:Lihy psal:hlemejzd999 psal:
tady na ty vokresky akuráttak Conti mají novinku, kdyby někdo jel na bandasce do Rumunska, nebo hlemejžď na ty svoje vokresky (každopádně mě by se šikly až zas pojedem na rozhlednu )
http://www.conti-online.com/generator/w … 80_en.htmlNo to jsou hezký špuntíky, takový měl zmrzlinoj na klečce, a jak hezky driftoval a vlnil se
omyl hoši, jednak TKCvosuumdesát nejsů žádné novinky a za druhé na "endžůru" jsem měl špunt Mítas09dakar a vlnilo se to parádně, vod 120 se ti motorka změnila ve zmiji.
Takže jsem vloni na předek koupil todlenc TKC80, ale ještě nevím co to dělá bo jsem taky pořídil druhou sadu kol a na tý mam silniční gumy.
hlemejzd999 (Člen) 25.04.2012 11:32:24 Offline |
Lihy psal:hlemejzd999 psal:PFremer psal:Jedeš na Ukrajinu do terénu né
fláknout tam s tim můžes zas klidně bez drapáků
zzzmrzlinar psal:....
omyl hoši, jednak TKCvosuumdesát nejsů žádné novinky....
To by němej neřek ani kdybys mu hubu rozbil, že řada TKC 80 je stará jak metuzalém, ale TKC80 v rozměru zadek 180/55 17¨ a předek 120/70 17¨ jsou novinka 2012
zzzmrzlinar (Člen) 25.04.2012 16:08:42 Offline |
Lihy psal:zzzmrzlinar psal:....
omyl hoši, jednak TKCvosuumdesát nejsů žádné novinky....To by němej neřek ani kdybys mu hubu rozbil, že řada TKC 80 je stará jak metuzalém, ale TKC80 v rozměru zadek 180/55 17¨ a předek 120/70 17¨ jsou novinka 2012
ale klidně by to ten němej moh napsat, zvlášť když někteří nezkušení kolegové nevědí jakou dlouhou se TKC vyrábí, já ovšem samozřejmě budu příště číst daleko pečlivěji, aby se mi taková zásadní chyba už vícekrát nestala
Filous psal:VikecB12 psal:Taky už sem se díval,že sou TKC k mání na bandita Vobuju je na kulta a hodím ho do khaki matné a bude po prdeli
...ty mi koukáš do hlavy nebo si jasnovidec???
Ne,jenom sme asi dost podobně vymaštění Ale ty na to nemáš ten správnej polotovar,na K6 by se to moc nehodilo,musí to byt starej
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Filous psal:VikecB12 psal:Taky už sem se díval,že sou TKC k mání na bandita Vobuju je na kulta a hodím ho do khaki matné a bude po prdeli
...ty mi koukáš do hlavy nebo si jasnovidec???
Ne,jenom sme asi dost podobně vymaštění Ale ty na to nemáš ten správnej polotovar,na K6 by se to moc nehodilo,musí to byt starej
...no z K6 bych takovýho bastarda určitě nepáchal
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
DanFur psal:jaký šroub na hoře? od hadice? přímo u pumpy? měnil jsem kapalinu čistil brzdy, a při odvzušňování se mi nechce vracet páčka. Ještě pročistít pumpa ale zdřejmě jak už jsem se dozvěděl bude v prdeli.
Páčka se pořád nevrací!!!
Banditatom (Člen) 02.05.2012 21:13:36 Offline |
DanFur psal:Opraveno!!! Špatná pumpa brzdy, pomohla opravná sada s pístkem. Cena sady cca: 800,- Teď to funguje jak má.
diť ti to hodej strejda tom říkal
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1