Nejsi přihlášen
Jakou značku baterie
Zdar borci,chci se zeptat,jakou značku baterie by ste mi doporučili do mojí bandasky,typ je jasnej,YTX 9 BS. Když jsem koupil mašinu,byla tam Varta,brzo odešla, kupoval jsdem Yuasu,ta mi teď taky odešla,navíc mi přišla zbytečně drahá.Dík
Re: Jakou značku baterie
kangalik psal:Zdar borci,chci se zeptat,jakou značku baterie by ste mi doporučili do mojí bandasky,typ je jasnej,YTX 9 BS. Když jsem koupil mašinu,byla tam Varta,brzo odešla, kupoval jsdem Yuasu,ta mi teď taky odešla,navíc mi přišla zbytečně drahá.Dík
jestli nebude problém někde jinde než v baterce
|
hlemejzd999 (Člen) 22.04.2012 17:19:49 Offline |
Libor nx psal:kangalik psal:Zdar borci,chci se zeptat,jakou značku baterie by ste mi doporučili do mojí bandasky,typ je jasnej,YTX 9 BS. Když jsem koupil mašinu,byla tam Varta,brzo odešla, kupoval jsdem Yuasu,ta mi teď taky odešla,navíc mi přišla zbytečně drahá.Dík
mam tam taky Yuasu a žádnej problem ...a to je jí asi tak 20 let tipuju ![]()
![]()
![]()
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
|
Banditatom (Člen) 22.04.2012 18:37:03 Offline |
je to uplně prdel jako baterku koupíš... u mě rozhoduje cena a né nálepka na baterce![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
|
hlemejzd999 (Člen) 22.04.2012 18:41:49 Offline |
Banditatom psal:je to uplně prdel jako baterku koupíš... u mě rozhoduje cena a né nálepka na baterce
uplně tak prdel zase ne ...třeba tu do traktoru tam nenacpeš .-..![]()
|
Banditatom (Člen) 22.04.2012 18:43:43 Offline |
hlemejzd999 psal:Banditatom psal:je to uplně prdel jako baterku koupíš... u mě rozhoduje cena a né nálepka na baterce
uplně tak prdel zase ne ...třeba tu do traktoru tam nenacpeš .-..
dej mi flexu, kladívko drát a asi dvě hodinky času![]()
Libor nx psal:kangalik psal:Zdar borci,chci se zeptat,jakou značku baterie by ste mi doporučili do mojí bandasky,typ je jasnej,YTX 9 BS. Když jsem koupil mašinu,byla tam Varta,brzo odešla, kupoval jsdem Yuasu,ta mi teď taky odešla,navíc mi přišla zbytečně drahá.Dík
no u té yuasy je problém v tom,že mi ji jeden kok.t při připojování přepoloval,teda plus na minus a obráceně.
takže dostala za uši. no a ta Varta byla už od koupi moto nějak divná
|
Banditatom (Člen) 22.04.2012 19:07:30 Offline |
kangalik psal:Libor nx psal:kangalik psal:Zdar borci,chci se zeptat,jakou značku baterie by ste mi doporučili do mojí bandasky,typ je jasnej,YTX 9 BS. Když jsem koupil mašinu,byla tam Varta,brzo odešla, kupoval jsdem Yuasu,ta mi teď taky odešla,navíc mi přišla zbytečně drahá.Dík
no u té yuasy je problém v tom,že mi ji jeden kok.t při připojování přepoloval,teda plus na minus a obráceně.
no on měl na mysli jestli ti nepřebíjí![]()
Banditatom psal:kangalik psal:Libor nx psal:
jestli nebude problém někde jinde než v baterceno u té yuasy je problém v tom,že mi ji jeden kok.t při připojování přepoloval,teda plus na minus a obráceně.
no on měl na mysli jestli ti nepřebíjí
no to mě nenapadlo
každopadně je v ![]()
kangalik psal:Libor nx psal:kangalik psal:Zdar borci,chci se zeptat,jakou značku baterie by ste mi doporučili do mojí bandasky,typ je jasnej,YTX 9 BS. Když jsem koupil mašinu,byla tam Varta,brzo odešla, kupoval jsdem Yuasu,ta mi teď taky odešla,navíc mi přišla zbytečně drahá.Dík
no kterákoliv baterka může být vadná z výroby a když jí dáš pěkně na
,tak je jasný že ti nevydrží.Kup novou třeba tuhle http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/691047/c … tx9bs.html nech si pro klid duše změřit dobíjení a musí ti vydržet dlouho![]()
|
Banditatom (Člen) 22.04.2012 19:34:10 Offline |
kangalik psal:Banditatom psal:kangalik psal:
no u té yuasy je problém v tom,že mi ji jeden kok.t při připojování přepoloval,teda plus na minus a obráceně.takže dostala za uši. no a ta Varta byla už od koupi moto nějak divná
no on měl na mysli jestli ti nepřebíjí
no to mě nenapadlo
každopadně je v
nebudu ti tady nutit výrobce baterky ale já kupuju podle ceny! když koupíš novou baterku změř dobíjení.
jinač moje zkušenost:
yuasa-bandit 1rok smrt
yuasa bandit 1rok smrt
nitro bandit dodnes...
motostart gsx (momentálně 2 roky)
exide ducati co já vím![]()
Libor nx psal:kangalik psal:Libor nx psal:
jestli nebude problém někde jinde než v baterceno u té yuasy je problém v tom,že mi ji jeden kok.t při připojování přepoloval,teda plus na minus a obráceně.
,tak je jasný že ti nevydrží.Kup novou třeba tuhle http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/691047/c … tx9bs.html nech si pro klid duše změřit dobíjení a musí ti vydržet dlouho
no jsem vůl,dobíjení mi měřil borec tady v Mostě ve Vartě,bylo ok.Takže baterka,to jsem si letos chtěl udělat radost laďákem,myslim že Kojakso my ho nabízel,leštěnejma ráfkama no a do toho zbytečná investice do baterie.Ale gut,bude nová.
Filous psal:...mam origo Yuasu šestou sezónu
...ofšem na zimu ji vyndavam a třeba třikrát za zimu připojim na chytrou nybíječku z Lídlu, bo ta je nejvíc
...ale Kelly se mi směje
Taky mám v K6 pořád origo a nikdá sem ju nevytahoval ani nedobíjel a nebejt zapojování gripů a zásufky,tak sem se jí ani nedotkl![]()
Zato s trojkou je to špatný...![]()
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
...ofšem na zimu ji vyndavam a třeba třikrát za zimu připojim na chytrou nybíječku z Lídlu, bo ta je nejvíc
...ale Kelly se mi směje
dělám to stejně, i se stejnů výbavů. mašinu odstavím v říjnu, vyndám baterku, přes zimu jiu dvakrát napichnu, žádné startování přes zimu apod. a dycinky mi na jaro, prakticky po 5 měsících bez provozu chytne na druhé škytnutí. dyž už zme dva, tož byzme sa mohli smát my Kellymu, ni?
to Kelly:![]()
![]()
![]()
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
|
Banditatom (Člen) 22.04.2012 21:20:48 Offline |
Koldan psal:Filous psal:...mam origo Yuasu šestou sezónu
...ale Kelly se mi směje
dělám to stejně, i se stejnů výbavů. mašinu odstavím v říjnu, vyndám baterku, přes zimu jiu dvakrát napichnu, žádné startování přes zimu apod. a dycinky mi na jaro, prakticky po 5 měsících bez provozu chytne na druhé škytnutí. dyž už zme dva, tož byzme sa mohli smát my Kellymu, ni?
to Kelly:
jsme tři..akurát já nemám yuasu![]()
To kelly:![]()
![]()
![]()
Banditatom psal:Koldan psal:Filous psal:...mam origo Yuasu šestou sezónu
...ale Kelly se mi směje
to Kelly:jsme tři..akurát já nemám yuasu
To kelly:
...nesmějte se mrzákovi, to nejni heský![]()
![]()
![]()
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
|
hlemejzd999 (Člen) 22.04.2012 21:40:46 Offline |
Banditatom psal:Koldan psal:Filous psal:...mam origo Yuasu šestou sezónu
...ale Kelly se mi směje
To kelly:
tak čtyry...akorát já mam tu nabiječku z lidlu pučenou vod bráchy ![]()
![]()
![]()
|
Banditatom (Člen) 22.04.2012 21:41:30 Offline |
Filous psal:Banditatom psal:Koldan psal:
To kelly:...nesmějte se mrzákovi, to nejni heský
...sem zmrd![]()
|
hlemejzd999 (Člen) 22.04.2012 21:46:21 Offline |
nejlepší je mít baterku ,která se sama vypne ![]()
http://www.youtube.com/watch?feature=pl … 86V_ICUCD4
|
pavlikbary (Člen) 22.04.2012 22:19:49 Offline |
hlemejzd999 psal:Banditatom psal:Koldan psal:
To kelly:tak čtyry...akorát já mam tu nabiječku z lidlu pučenou vod bráchy
Pět...![]()
![]()
![]()
Na rozdíl od vás dobíjecích onanistů jsem na originál nešáh do letošního jara - tedy 7 let a vyměnil ji jen proto že po 14 dnech odstavení už hůř točila(ale natočila), a proto že už jsem měl 2 roky v regále preventivně novou(rád dávám nový díly
), jinak by ještě letošek dala![]()
A co s toho plyne![]()
Ste si je zkurvili a přišli o rok životnosti![]()
![]()
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Na rozdíl od vás dobíjecích onanistů jsem na originál nešáh do letošního jara - tedy 7 let a vyměnil ji jen proto že po 14 dnech odstavení už hůř točila(ale natočila), a proto že už jsem měl 2 roky v regále preventivně novou(rád dávám nový díly
), jinak by ještě letošek dala
A co s toho plyne
Ste si je zkurvili a přišli o rok životnosti
Kdyby jsi dobíjel tak ti origo vydržela 8 let jako mě
,ale vyměnil jsem ji z uplně stejnýho duvodu jako ty,jakmile jsem delší dobu nejezdil hůř točila,ale natočila![]()
|
pavlikbary (Člen) 22.04.2012 22:40:36 Offline |
Kelly01 psal:Na rozdíl od vás dobíjecích onanistů jsem na originál nešáh do letošního jara - tedy 7 let a vyměnil ji jen proto že po 14 dnech odstavení už hůř točila(ale natočila), a proto že už jsem měl 2 roky v regále preventivně novou(rád dávám nový díly
), jinak by ještě letošek dala
A co s toho plyne
Ste si je zkurvili a přišli o rok životnosti
Já měnil letos a řekl bych že tam byla snad od výroby
poprvé jsem se na to vysral nechal ji tam v mrazu a musela jít varta![]()
Budu pokračovat v zimní onanii v teple s nabíječkou "lídl"![]()
Kelly01 psal:..... - tedy 7 let a vyměnil ji jen proto že po 14 dnech odstavení už hůř točila(ale natočila)...
A co s toho plyne
Plyne z toho to, že to máš rozbitý....kdo to kdy viděl aby baterka točila startérem
? Správně je to tak, že zmáčkneš startér... chyvilka napětí....uplně cejtíš jak baterka tlačí všechnu tu elektriku do startéru a rosej se jí potem kontakty....pak se pohne mlýnský kolo... udělá to HUP....a už to běží.... vo nějakym točení s něčim nemůže bejt řeč![]()
s baterkama nemá cenu vůbec nějak špekulovat, koupíš drahou a může jít srát po půl roce. Kupuju to nejlevnější co se prodává, třeba béčko má nějakou noname už šestej rok (možná víc) a pouze před jarním startem dostane čuchnout "z lidlu" (letos naposled
letitá nabíčka lidl nedávno shořela při nabíjení Varty z jebky - závěr Vartu nebrat, kurví nabíječky). Teďkonc sem do erjednastrýcfatr koupil to nejlevnější co prodává Elit a věřim, že bude ultraekstraluxusní ![]()
![]()
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:s baterkama nemá cenu vůbec nějak špekulovat, koupíš drahou a může jít srát po půl roce. Kupuju to nejlevnější co se prodává, třeba béčko má nějakou noname už šestej rok (možná víc) a pouze před jarním startem dostane čuchnout "z lidlu" (letos naposled
letitá nabíčka lidl nedávno shořela při nabíjení Varty z jebky - závěr Vartu nebrat, kurví nabíječky). Teďkonc sem do erjednastrýcfatr koupil to nejlevnější co prodává Elit a věřim, že bude ultraekstraluxusní
![]()
...ale Kelly se mi směje
myslíš tu modelářskou z Liedlu?tu mám taky. Myslim,m že je v poho.
Libor nx psal:kangalik psal:Libor nx psal:
,tak je jasný že ti nevydrží.Kup novou třeba tuhle http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/691047/c … tx9bs.html nech si pro klid duše změřit dobíjení a musí ti vydržet dlouho
Pujdu do ni pac dneska jsem vyjel a dvakrat tlacil z benzinky
a zrovna tam byl autobus mladych basketacek
jsem tam byl pekne za![]()
Skáču dobře,skáču rád
Kreuz87 psal:Tady bych asi nevymýjšlel vymyšlené...LiPol jsem to nouzově startoval, ale elektronika dobíjení na to není dělaná a LiFePO nejsou stavěné na permanentní dobíjení jako Pb.
To nejni nic nového. Už jsou i výrobci do prodávaj LiFePO náhrady do motorek. Ale chtěj za to i 6000,- a to jenom za 4 Ah. ![]()
http://www.motorkari.cz/motobazar/nahra … 30711.html
http://www.motogaraz.cz/for-ride-yuasa- … erie-p1933
japonská verze
Stránky: 1