Nejsi přihlášen
Boční nosič na kufry - Brno
Čau lidi,
najde se tu nějaký dobrák z jižní moravy,který by mi půjčil boční nosič na kufry? Nechci s tím nikam jet,ale dám to kamošovi,kterej mi podle toho udělá nosič pro mě. Nechci to zadarmo=nějak se domluvíme
díky předem
Re: Boční nosič na kufry - Brno
Sirdman psal:Čau lidi,
najde se tu nějaký dobrák z jižní moravy,který by mi půjčil boční nosič na kufry? Nechci s tím nikam jet,ale dám to kamošovi,kterej mi podle toho udělá nosič pro mě. Nechci to zadarmo=nějak se domluvíme
díky předem
já bych to radši koupil
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
hlemejzd999 (Člen) 07.05.2012 20:27:11 Offline |
redik27 psal:Sirdman psal:Čau lidi,
díky předemjá bych to radši koupil
proč ? ..dyž to hezky udělá a dá tomu barvu , tak je to stejný
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:redik27 psal:Sirdman psal:Čau lidi,
díky předemjá bych to radši koupil
proč ? ..dyž to hezky udělá a dá tomu barvu , tak je to stejný
a snad nebude zbírat kufry na silnici :)
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Malá rada,nosiče se nedělají podle druhejch nosičů,ale podle motorky. Prostě postavíš motorku a na tu ti je dotyčnej udělá. U samotnýho nosiče se nemáš čeho chytit,je to prostě skroucenej patvar z trubek,kerej nemáš jak voměřit. Pár sem jich udělal,fungovalo to,vydrželo to,ale nakonec sem si stejnak koupil origo givi... Navíc nepíšeš na jakej model B12.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Malá rada,nosiče se nedělají podle druhejch nosičů,ale podle motorky. Prostě postavíš motorku a na tu ti je dotyčnej udělá. U samotnýho nosiče se nemáš čeho chytit,je to prostě skroucenej patvar z trubek,kerej nemáš jak voměřit. Pár sem jich udělal,fungovalo to,vydrželo to,ale nakonec sem si stejnak koupil origo givi... Navíc nepíšeš na jakej model B12.
Je to na B12 2002. To co píšeš je taky možnost. Ale chtěl jsem to udělat podle origo,jelikož ten maník je celkem šikovnej,takže by to napodobil skoro tak dobře jako nějakej vietnamec
Stránky: 1