Nejsi přihlášen
HELP pincek nejede
Čaute, potřebuji pomoct s klukovým pionýrem.
-Ložiska a gufera na klice OK
-píst, kroužky OK
-těsnění válec-hlava OK¨
-kompres OK
-těsnění bloků OK
-indučka, kábl, faja, st. cívka jsou vyměněné za jiné ale starší
-benzín tam jde.
-karbec vyčištěn, nové trisky,
-kladívka, kondík, svíčka jsou nové
Vždycky to chytne a tak max 5 sekund hrčí a pak zdechne. Bez ohledu na to, jestli je plný plyn nebo volnoběh. Je to jakoby zničeho nic dojde proud a otáčky prostě spadnou na nulu. jakobyste vypnuly zapalování.
Zítra ráno jdu pokračovat, tak ať vím , na co ještě zkusit kouknout
Díky
sou různí lidé mezi námi
Re: HELP pincek nejede
jestli myslíš že je to elektrika, tak zkus odizolování spínačky a to samý na drátě na kladívku.....
ale myslím že elektrika to nebude
Co to skusit se sundanym vejfukem ? Me se jednou tahkle vysypaly prepazky ,a chovalo se to podobne Ale zas nevim , jestli ten pincek predtim nekdy jezdil , a zacalo to delat z neceho nic , nebo ho teprv zprovoznujete po koupi
deny1234 psal:Co to skusit se sundanym vejfukem ? Me se jednou tahkle vysypaly prepazky ,a chovalo se to podobne Ale zas nevim , jestli ten pincek predtim nekdy jezdil , a zacalo to delat z neceho nic , nebo ho teprv zprovoznujete po koupi
ok- zkusím. pincek jezdil jak divý zhruba 2 roky denně a pak 2 roky synek s drapákem po polu a lesu
V březnu urval ojnici (to jsem viděl poprvé), tak následovala malá GO. Pak opět jezdil jakž takž, sem tam zdechl, už to nebylo ono.
sou různí lidé mezi námi
Banditatom (Člen) 07.05.2012 22:41:27 Offline |
Akta-X
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Akta-X
jo přesně
Kohout je fungl cca pul roku a je bez nečistot. Filtr jsem už odkopl a ani to nepomohlo. Zkusím ten lauf, bo jak rupla ta ojnice, tak část pístu z kouskem válce byly vměstnány všude v klice, v hlavě, v kanálech a tak předpokládám, že asi něco mohlo přicpat i ten lauf.
Zatím díky Máldře, Skalyová a ostatní ufíci
sou různí lidé mezi námi
Tak kdyz chcipne a nebude se mu uz chtit naskocit podivej na svicku jestli neni sucha nebo naopak moc ulita. Pokud bude jen mokra je to ok.
Pak bych se zameril na elektriku..
Jednou se nam stavalo na simakoj ze z niceho nic chcipnul. Chvili jel pak zdechnul. Kilometr dal a zase zdechnul.
Vsechno sem to tenkrat prolejzal a zkousel inducky, svicky.. pak me napadlo jen tak vymenil VN kabel ke svicce a byl navzdy klid
Co si pamatuju tam byl ten cervenej medenej a ja tam snad dal nakej uz uhlikovej..
PALOUS psal:zkus to bez víčka nádrže
To s tim víčkem bych taky zkusil... Když jsem na něj na simákovi já vůl dal nálepku tak se mi stávalo uplně to samý... Ten lauf by to mohl bejt taky
Občas mi muj anděl stážný nestačí... Ale vyždycky mě zase tak nějak dožene nebo zastavim a počkám na něj...(posledně jsem čekal ve škarpě)
Tony psal:PALOUS psal:zkus to bez víčka nádrže
To s tim víčkem bych taky zkusil... Když jsem na něj na simákovi já vůl dal nálepku tak se mi stávalo uplně to samý... Ten lauf by to mohl bejt taky
jistě takhle jsme vyřešily problém na xjr,kurva to byla cesta
Jebat motorky :-)
No díky za rady, vyzkouším všechny. Jsem chtěl jít dělat teď ráno, ale susedka má po noční, takže laborování se odkládá na po-obědní dobu.
Víčko průchozí snad je-- fakt nevím. Svíčka JE mokra a zdá se mi, že je mokrá až moc. Vysušil a vyhřál jsem ji. Zkusím opět projít izolaci kladívka. Kábl ke svíčce mám ten černej- asi uhlík- nevím co to je. Typickéj drát tam není.
sou různí lidé mezi námi
K.a.s.y.m. (Člen) 08.05.2012 11:00:00 Offline |
já mám fichtla taky po GO a včetně elektriky kromě magneta a fichtl pořád nejel..tak jsme nechali nově namagnetovat magneto a fichtl chytá a a jede jak z praku.pokud by jsi chtěl kontakt dám ho sem......dělá to jeden člověk kousek od Kolína a posílá i poštou..za 100,-
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Takže asi opraveno.
-Víčko nádrže pročištěno a je průchozí
-Lauf průchozí
-karbec pročištěn, kábl ke svíčce nový, svíčka jiná
Zapalování jsem celé sundal a očistil benzínem a dal nové izolační podložky u kladívek. Smontoval jsem to a sešteloval a synek to už zase kurví na poli.
Sem zvědav, jak dluho to pojede.
Takže chybu vidím ve svíčce, káblu svíčky, izolačních podložek u kladívek nebo to bylo jen někde zamaštěný a probíjelo to.
Kasym-- ten odkaz bys tu mohl vystavit, někdy se někomu může hodit
Díky všem za ochotu, jste fajn.
sou různí lidé mezi námi
K.a.s.y.m. (Člen) 08.05.2012 18:40:20 Offline |
Zdeněk psal:Takže asi opraveno.
-Víčko nádrže pročištěno a je průchozí
-Lauf průchozí
-karbec pročištěn, kábl ke svíčce nový, svíčka jiná
Zapalování jsem celé sundal a očistil benzínem a dal nové izolační podložky u kladívek. Smontoval jsem to a sešteloval a synek to už zase kurví na poli.
Sem zvědav, jak dluho to pojede.
Takže chybu vidím ve svíčce, káblu svíčky, izolačních podložek u kladívek nebo to bylo jen někde zamaštěný a probíjelo to.
Kasym-- ten odkaz bys tu mohl vystavit, někdy se někomu může hodit
Díky všem za ochotu, jste fajn.
odkaz nedám bo neni..psal jsem na přání pošlu čislo..jinak ten týpek bejvá na každý burze v Chotusicích dělá to na počkání.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
bych to viděl na izolační podložku u kladívka... někdy v roce 2001 jsem kvůlivá takové kravině za 20 haléřů projeli 24 hodinovej závod... bojovali jsme asi 2hod do konce o druhého fleka... no co budu vykládat, přišli jsme na to až doma po dvou dnech laborování
(skončili jsme jako poslední co "dojeli" -ve ztrátě max 5 kol za výtězem- , tedy 6 z původních tuším 14)
Nic lidského mi není cizí
pavlikbary (Člen) 09.05.2012 23:54:58 Offline |
Me se takhle uklepalo jiskriste na kladivku a litalo jen na tom cepu a jednou to chodilo chvili, jednou ani bak, no proste mrdat
Trvalo snad tyden nez jsem si toho vsiml...
Stránky: 1