Nejsi přihlášen
scháním motor B6
Zdravím, schaním plně funkční motor do mojí bandasky B6 1997 nejlíp s typovým číslem N713 aby nebyly problémy na STK, ten můj je chycenej na klice . Kdyby jste o něčem věděli byl bych moc rád. Cena cca do 10 000,-. Předem díky.
Život je nekonečná jízda!!
BANDIT PIČO!
Re: scháním motor B6
poradim ti tak tipmoto.com ... o to oznaceni bych se tolik nebal. jestli mas moznost to nechat zaretusovat a vyrazit novy cislicka... sice to neni legalni, ale u nas nic jinyho nefunguje... ja to tak mam taky na jedny motorce doma
K.a.s.y.m. (Člen) 10.05.2012 08:57:09 Offline |
kolecko po uradec s prepsanim typu absolvoval banditom tak by moh poradit
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
LukinB6 psal:Mám krásnou 2002, jen je třeba přehodit jedno víčko. Najeto 28.000 km. Nechal bych ho za 6000 kč
mohl by jsi mi poslat fotky na email brodsky.tomas@seznam.cz ? pokud vse pasuje tak bych klidne vzal i novejsi model. Banditatom by se mi hodil jako poradce, uz jsem mu psal ale asi na spatnej email bo nevim.
e oleje porad dostatek. Je to chyceny na klice mi rekli uz ve 2 servisech tak nevim. Hlavne nikdo nebyl schopnej rict kde se stala chyba.
BANDIT PIČO!
Broky psal:... Banditatom by se mi hodil jako poradce, uz jsem mu psal ale asi na spatnej email bo nevim...
když mu napíšeš email, musíš mu napsat sem, žes mu psal email, někdy je třeba ještě sms, žes mu psal na fórum o tom emailu
za šestku dobrá cena
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Broky psal:... Banditatom by se mi hodil jako poradce, uz jsem mu psal ale asi na spatnej email bo nevim...
když mu napíšeš email, musíš mu napsat sem, žes mu psal email, někdy je třeba ještě sms, žes mu psal na fórum o tom emailu
za šestku dobrá cena
psal jsem mu email, na forum i sms tak snad uz se tu ukaze
jj za 6 to je hodne v poho, ted jen kdyby to slo nejak ofic cestou, prinejhorsim budu muset prerazit cisla
BANDIT PIČO!
Banditatom (Člen) 12.05.2012 13:45:15 Offline |
XJelen psal:Broky psal:... Banditatom by se mi hodil jako poradce, uz jsem mu psal ale asi na spatnej email bo nevim...
za šestku dobrá cena
jojo ten kluk je sklerotickej vobčas zapomene co kam a kde
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 12.05.2012 13:47:07 Offline |
šest toustů je luxus cena ale to byrokratické kolečko je děs běs otřes rok jsem to vyřizoval a stejně jsem vyřídil ouplnou
jo poslal jsem ti mail tak ať víš, že jsem ti ho poslal tak ti jako ještě pošlu smsku abych nezapoměl, že jsem ti to jako už poslal
voni dneska kontrolujou neco na motorech?kor naky cisla?
si myslim, ze technik na stk vidi banditackej motor a je mu sumak, esli ma cislo takovy nebo makovy. aspon me nikdy zadny cislo nekontrolovali, max vin ramu.
ja bych ho tam fouknul a prinejhorsim delal blbyho, ze vo tom nic nevim a na naky uredniky bych se vysral.
kdo se totiz moc pta, moc se dozvi
...sam mezi jebkarema...
Banditatom (Člen) 12.05.2012 16:52:42 Offline |
nekontrolovali? mě s stk nechtěli pustit dokaď jim neukážu kde je číslo.... takže riskovat něco takovýho
Marián psal:voni dneska kontrolujou neco na motorech?kor naky cisla?
si myslim, ze technik na stk vidi banditackej motor a je mu sumak, esli ma cislo takovy nebo makovy. aspon me nikdy zadny cislo nekontrolovali, max vin ramu.
ja bych ho tam fouknul a prinejhorsim delal blbyho, ze vo tom nic nevim a na naky uredniky bych se vysral.
kdo se totiz moc pta, moc se dozvi
číslo je nezajímá,ale ten typ bohužel jo,kontrolujou to při každé evidenční kontrole a měli by aji při stk. Co je za čísla dál za typem je nezajímá...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 12.05.2012 18:34:10 Offline |
VikecB12 psal:Marián psal:voni dneska kontrolujou neco na motorech?kor naky cisla?
kdo se totiz moc pta, moc se dozvičíslo je nezajímá,ale ten typ bohužel jo,kontrolujou to při každé evidenční kontrole a měli by aji při stk. Co je za čísla dál za typem je nezajímá...
Stránky: 1