Nejsi přihlášen
Víko alternátoru
Zdarec.
Mám Bandasku 650 2008 vodníka a potřeboval bych sundat na motoru to boční víko - snad od alternátoru.Trochu jsem ho ohobloval (nafta na kruháku) tak jsem si říkal že bych ho sundal a překytoval a nechal nastříkat,ale nevím co mě při tom čeká za záludnosti(jestli je tam nějaké těsnení nebo aby se tam něco při sundavání neroskočilo a tak) .Díkec za případné rady.
hlemejzd999 (Člen) 13.05.2012 08:22:09 Offline |
Re: Víko alternátoru
mě se líbí ,jak každej , kdo to položí na kruháku , tak popisuje , že tam byla zrovna vylitá nafta
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 13.05.2012 08:38:11 Offline |
já bych to přetáh tim dvousložkovým tmelem na kovy ..dá se potom brousit a tak ...a drží
http://www.obchodsezarukou.cz/tmel-epox … 27-5g/7759
hlemejzd999 psal:mě se líbí ,jak každej , kdo to položí na kruháku , tak popisuje , že tam byla zrovna vylitá nafta
Jo třeba se někdo vymlouvá ale tohle byl holej fakt.Ještě když u nás zastavili policajti,tak prohlásili že to tam je každou chvíli
hlemejzd999 psal:mě se líbí ,jak každej , kdo to položí na kruháku , tak popisuje , že tam byla zrovna vylitá nafta
mně to přinde celkem logický. plná nádrž nebude cintat při jízdě rovně. takže na kruháči nebo v zatáčkách. Buchláky jsou tak pocintané každů chvílu
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
hlemejzd999 (Člen) 13.05.2012 09:51:56 Offline |
Koldan psal:hlemejzd999 psal:mě se líbí ,jak každej , kdo to položí na kruháku , tak popisuje , že tam byla zrovna vylitá nafta
mně to přinde celkem logický. plná nádrž nebude cintat při jízdě rovně. takže na kruháči nebo v zatáčkách. Buchláky jsou tak pocintané každů chvílu
no nic ...já jen , že KAŽDEJ , kdo píše na netu , že to položil na kruháku , tak kvůli naftě ...ještě NIKDY jsem nečet ,že to bylo jeho vinou
Měnil jsem to nedávno.
1. vypustit olej
2. povolit a sundat šroubky
3. opatrně oddálit víko, abys nepoškodil těsnění - mě se to nepovedlo, půlka držela na víku, druhá půlka na motoru
4. opatrně jsem ho přetrhl, aby se dalo dát zpět - v manuálu píší, že se má vždycky měnit
5. víko jde ven ztuha, je na něm přišroubovanej stator alternátoru a jak do stahuješ z motoru, tak do drží magnet.
6. při oddalování víka od motoru uvolni i gumovou průchodku kabeláže
GSF1250SA K7
Banditatom (Člen) 13.05.2012 10:05:35 Offline |
E: naco vypouštět olej když a) tam už ho je prdlajz b) stačí motorku naklonit...
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 13.05.2012 10:21:23 Offline |
bolek009 psal:Naklonil jí už na kruháku.
vemu kus dřívka strčím pod haxnu centrálního stojanu a víc neřeším....
Banditatom (Člen) 13.05.2012 11:30:19 Offline |
XJelen psal:Banditatom psal:bolek009 psal:Naklonil jí už na kruháku.
vemu kus dřívka strčím pod haxnu centrálního stojanu a víc neřeším....
opře se o nářadí až to bude povolovat a voalá dřívko pod hlavním stojanem
houno kolikrát jsem to tak dělal a motka se ani nehla... samozřejmě nesmí pod ten stoján nacpat fošnu
Banditatom psal:XJelen psal:Banditatom psal:vemu kus dřívka strčím pod haxnu centrálního stojanu a víc neřeším....
opře se o nářadí až to bude povolovat a voalá dřívko pod hlavním stojanem
houno kolikrát jsem to tak dělal a motka se ani nehla... samozřejmě nesmí pod ten stoján nacpat fošnu
atlas, atlas ČSSR je taky dobrej - jináč připravoval sem si v případě úkapu kanystr a neukápla ani kapka
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Banditatom (Člen) 13.05.2012 21:42:01 Offline |
faitík psal:Banditatom psal:XJelen psal:
opře se o nářadí až to bude povolovat a voalá dřívko pod hlavním stojanemhouno kolikrát jsem to tak dělal a motka se ani nehla... samozřejmě nesmí pod ten stoján nacpat fošnu
atlas, atlas ČSSR je taky dobrej - jináč připravoval sem si v případě úkapu kanystr a neukápla ani kapka
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 0_0967.jpg
přesně o tom mluvím... ale jsem klu neštudovaná nemám atlas stačí mě deska
Banditatom psal:faitík psal:Banditatom psal:houno kolikrát jsem to tak dělal a motka se ani nehla... samozřejmě nesmí pod ten stoján nacpat fošnu
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 0_0967.jpgpřesně o tom mluvím... ale jsem klu neštudovaná nemám atlas stačí mě deska
já abych tady evropanům vysvětlil tu desku... jedná se samozřejmě o prkno, bo v tramtáriji nemaj prkna, ale desky, akorát mě ti naši chachaři nevysvětlili jak potom říkaj tomu sádrokartonovýmu útvaru 1250x2000x12,5mm
na ten den, kdy jsem je poslal pro tři desky a voni mi na půdu dotáhli tři prkna nezapomenu
Strýcfajtr !!!
hlemejzd999 (Člen) 14.05.2012 09:03:41 Offline |
XJelen psal:já abych tady evropanům vysvětlil tu desku... jedná se samozřejmě o prkno, bo v tramtáriji nemaj prkna, ale desky, akorát mě ti naši chachaři nevysvětlili jak potom říkaj tomu sádrokartonovýmu útvaru 1250x2000x12,5mm
na ten den, kdy jsem je poslal pro tři desky a voni mi na půdu dotáhli tři prkna nezapomenu
to jsou holt ty asijské národy
XJelen psal:Banditatom psal:faitík psal:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 0_0967.jpgpřesně o tom mluvím... ale jsem klu neštudovaná nemám atlas stačí mě deska
já abych tady evropanům vysvětlil tu desku... jedná se samozřejmě o prkno, bo v tramtáriji nemaj prkna, ale desky, akorát mě ti naši chachaři nevysvětlili jak potom říkaj tomu sádrokartonovýmu útvaru 1250x2000x12,5mm
...tabula
Mour psal:XJelen psal:Banditatom psal:
přesně o tom mluvím... ale jsem klu neštudovaná nemám atlas stačí mě deskajá abych tady evropanům vysvětlil tu desku... jedná se samozřejmě o prkno, bo v tramtáriji nemaj prkna, ale desky, akorát mě ti naši chachaři nevysvětlili jak potom říkaj tomu sádrokartonovýmu útvaru 1250x2000x12,5mm
na ten den, kdy jsem je poslal pro tři desky a voni mi na půdu dotáhli tři prkna nezapomenu...tabula
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Mour psal:XJelen psal:
na ten den, kdy jsem je poslal pro tři desky a voni mi na půdu dotáhli tři prkna nezapomenu...tabula
taky s nima bojuju na stavbě
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
XJelen psal:Mour psal:XJelen psal:
no tě prdel
...a bude hůř!
Banditatom (Člen) 14.05.2012 18:55:55 Offline |
Mour psal:XJelen psal:Banditatom psal:
přesně o tom mluvím... ale jsem klu neštudovaná nemám atlas stačí mě deskajá abych tady evropanům vysvětlil tu desku... jedná se samozřejmě o prkno, bo v tramtáriji nemaj prkna, ale desky, akorát mě ti naši chachaři nevysvětlili jak potom říkaj tomu sádrokartonovýmu útvaru 1250x2000x12,5mm
...tabula jak cyp voe
Stránky: 1