Nejsi přihlášen
kus šutru v pneu
tak sem teď mazal řetěz a čučím, že mám v pnoji zaraženej kamínek (cca 3mm širokej)..... mám to páčit ven nebo na to jebat? je to nový pneu a skrz určitě (snad) neprošel.... dík za radu
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
hlemejzd999 (Člen) 13.05.2012 19:30:20 Offline |
Re: kus šutru v pneu
richie psal:tak sem teď mazal řetěz a čučím, že mám v pnoji zaraženej kamínek (cca 3mm širokej)..... mám to páčit ven nebo na to jebat? je to nový pneu a skrz určitě (snad) neprošel.... dík za radu
no já bych ho tam nenechával.....jen , že by si stim chtěl machrovat na srazech , jak se ti sjíždí
myslim , že skrz novou neprošel...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
richie psal:tak sem teď mazal řetěz a čučím, že mám v pnoji zaraženej kamínek (cca 3mm širokej)..... mám to páčit ven nebo na to jebat? je to nový pneu a skrz určitě (snad) neprošel.... dík za radu
ty voe to je dotaz. bud vyndas a ujde nebo vyndas a neujde ja bych vyndal a pripadne resil lepeni nez aby me vypadl nekde pri dalsi vyjizdce
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Filous psal:hide psal:Kdyz to ujde dosel bych s tim za silnicarema ze ti zkurvili pneu
...tadle votpovjeť patří do votkazu "Dobrej ftip"
Ale panééé nepříspusobil jste rychlost stavu a povaze vozovky .... Já mám od, jak to říkaj, "spojovacího postřiku" zasranou celou motorku a to jsem po těch sračkách jel na vyfrézovaný cestě plné kaluží... zážitek samo o sobě, ale ještě to budu muset všecno odstrojit a naleštit
Nic lidského mi není cizí
hide psal:U nas v zime tu posypaly usek spatnou drti, bila moc ostra, nekolik ridicu na tom propichalo gumy a silnicari/mesto se k tomu postavilo kladne a vsem kdo mel opravu s papirama to zaplatilo..
videl sem v televizi. normalni posyp drt 4-8 mm a oni dali 16-32. tim normalne zasejpame vykopy o to udelam i gumu na tatre aspon ze se postavili kladne
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Stránky: 1