Nejsi přihlášen
Boží mlýny :)
Ten borec co se poslední dobou stará o Boží Mlýny je fakt dobrej. To musí být pan SERVISÁK.
http://zpravy.idnes.cz/policie-obvinila … 2_krimi_jw
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
hlemejzd999 (Člen) 15.05.2012 13:31:52 Offline |
Re: Boží mlýny :)
mě se zdá , že to je málo...žalostně málo...proč nevzbudili taky Vondru ,Drobila a další podobný kokoty ?
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
XJelen psal:hlemejzd999 psal:mě se zdá , že to je málo...žalostně málo...proč nevzbudili taky Vondru ,Drobila a další podobný kokoty ?
nebyli na objednávce, to je snad jasný
...škoda, někdo by měl udělat další a další objednávky ...a že to zmetkoj projde, jako všem předešlejm si myslím taky
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:XJelen psal:hlemejzd999 psal:mě se zdá , že to je málo...žalostně málo...proč nevzbudili taky Vondru ,Drobila a další podobný kokoty ?
nebyli na objednávce, to je snad jasný
...škoda, někdo by měl udělat další a další objednávky ...a že to zmetkoj projde, jako všem předešlejm si myslím taky
je jasný,odkud vítr fouká holt dávaj socanům na vědomí,že jsou u moci a oni ne..
a zvolili si za cíl toho největšího uřvance z jejich řad..
http://www.novinky.cz/domaci/267606-kal … -z-eu.html
...a bude hůř!
Až se dostane, teda jestli někdy ta špína z Mrázkovic archívu ven, tak to bude na Ruzyni plno.
Taky nějak utichl i ten mumraj ohledně materiálů z trezoru šéfa ŘSD Haly.
Jinak šmejdi politický si to uměj vošéfovat viz. vokruh vokolo Práglu
Nezáleží na tom jakýho maj advokáta, ale jakej státní zástupce je z toho dostane.
Lepší někdy, než nikdy.
Jinak přijde mi, že modrý ptáci to uměj udělat líp (chytřejc) než voranžády, který to tahaj v baťohách
IZIP, Opencard Bém - Janoušek , Promopro apod., prostě nejlépe a.s. v daňovým ráji s akciema na doručitele.
Lepší někdy, než nikdy.
Pšán psal:..dokud bude FAÚ spadat po Kalouska,tak budou,buhužel ,podmínkovat nebo mřížovat jen jeho odpůrce..
..kdyby šéf FAÚ vytáhl papíry a promluvil,tak jsou v teplákách všichni i s poskokama..
Souhlas
...to máte z těch vašich nitek
Prstořeza známej:-)
nicola.foxx (Člen) 15.05.2012 21:25:51 Offline |
Třeba když se objevil zpátky Pitr, tak se toho pohne víc.
Čert ví kde skončil Mrázkův archíveček
Ale od rána co jsem si to přečet, mám luxusně výbornou náladu.
Když takhle vobčas někoho objetujou, tak budu mít aspoň trochu pocit, že se s nima dá taky zamávat( asi utopie, ale příjemná).
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Filous psal:Baltazar psal:Petr J. psal:Rath je pako...ale viděl bych to spíš na způsob, kterým odstranit nepříjemnou osobu....
Pako je slabý slovo, je to ZMRD
...ne ne, je to zmrd fšech zmrdů futrál...
jak když slyšim tátu...
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
faitík psal:Filous psal:faitík psal:
ale výchovná sedla...ale zmrdi sou to vobá
vo tom nepochybuj
Je pravda, že už mi tam serou vesměs všichni. Místo aby dělali to co mají v náplni práce, tak si za svoje slušný platy a náhrady který si odsouhlasili dělají z lidí prdel. A mi jim to žerem.
..je to na ..předhodili nám kost..nikdo po odchodu z politiky nebyl finančně na stejné nebo horší úrovni..
..vládnout se nemá dobře (služba národu),ale výhodně (služba osobní)..už od začátku náboženství věc známá a praktikovaná..
..MOŽNÁ pár lidí má nějaké ideály(ruku do ohně za to nedám),ale jedou v tom všichni..
..je spousta víceméně jasných,do nebe volajících kauz,ale?..ale chybí důkazy nebo
..a ono Promo pro?..Vondra začal šňupat v armádě,kde,co a jak a narazil na Kalouskovy kolegy,(Barák a spol.),kteří,tak a tak a dostal by se dále,třeba až k alchymistovi Kalouskovi..a tak prrr..oddělení FAÚ dostalo podnět k prošetření kudy tudy chechtáky v Promo pro tekly,kdo má máslo na hlavě a vuoalá,Vondro,tytyty,sraž paty a drž hubu a jedeme dál..
..proč tam sedí ti samí už x let..ano,vždyť vládnout je tak výhodné..nikdy nic nedělali,jen tam dřepí,udělají si práva v Plzni a žijou a vyžírají..
..jsou to zmrdi,ale všech zmrdů futrál je (dle mého) mladý Benda..
..jeho fotr měl asi nějaké ideály,ale včil se musí otáčet v hrobě jak turbína na Lipně..
..jsem se nasral,jdu
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
hale takhle, je to pračůrák a na tom trvám. Ale stejně jako s druhym pračurákem Bártou ... věřil bych, že to byla prostě pastička dobře připravená. Slovo proti slovu, co mu tak asi dokážou? obávám se, že ty řeči o důkazech jsou jenom zastrašování.
futrál, fu trál Filous má recht
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
nicola.foxx (Člen) 16.05.2012 01:26:13 Offline |
Uhlajs psal:Si myslím že něco na někoho ví a tak to na něj ušili. Nemam ho rád ,j to kokot ale když se nad tím člověk zamyslí tak je to politická likvidace.
http://media.novinky.cz/184/321848-original1-1paqt.jpg
Si myslim, ze dyby na nekoho kdo je u koryta neco vjedel, tak si ted v klidu doma pocita svejch cerstvejch sedum mega a pripravuje si dalsi podobnej melouch
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
hlemejzd999 (Člen) 16.05.2012 06:44:29 Offline |
PALOUS psal:já chci být politik,hovno se v tom vyznám ale bral bych všema deseti a to se počítá
já bych ti dělal kamaráda lobistu ..ty jsou taky gut
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Udělal bych povinně u všech politickejch prohlídku a to by se toho našlo pod podlahama
http://www.novinky.cz/krimi/267697-poli … lahou.html
Lepší někdy, než nikdy.
Drakoxxl psal:Udělal bych povinně u všech politickejch prohlídku a to by se toho našlo pod podlahama
http://www.novinky.cz/krimi/267697-poli … lahou.html
hluková izolace pičo!
pravda trochu dražší
Strýcfajtr !!!
SLUGI psal:hlemejzd999 psal:PALOUS psal:já chci být politik,hovno se v tom vyznám ale bral bych všema deseti a to se počítá
já bych ti dělal kamaráda lobistu ..ty jsou taky gut
... a já se hlásím jako osobní řidič
tak jsme komplet tak teď založíme proti lidem a podpisy nebudou problém
Jebat motorky :-)
hlemejzd999 (Člen) 16.05.2012 18:17:59 Offline |
The father of the little princess of the dawn
hlemejzd999 (Člen) 17.05.2012 15:50:30 Offline |
hlemejzd999 (Člen) 17.05.2012 15:54:39 Offline |
http://www.novinky.cz/domaci/267938-byv … rasny.html
tohle se tak hezky čte... jenom aby tam hnil pěkně dlouho...
hlemejzd999 (Člen) 18.05.2012 15:58:42 Offline |
hlemejzd999 (Člen) 19.05.2012 11:31:46 Offline |
Banditatom (Člen) 20.05.2012 09:26:30 Offline |
nechte ho chudáka.... diť von za to nemůže, že dostal takovou krabičku
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Ještě, že po mě policajti nešli jako po študentovy základního výcviku povinného... nějak okolo 13 jsem tak šel po břehu Vranovské přehrady, kopnul ze srandy do krabičky od cigaret a hle... krom 3 cigár a zapalovače, bylo v krabičce srulováno pěkných pár set korunek českých
už ani nevím kolik, páč jsem si to blbě schoval a otec mi to zabavil a měl jsem z toho "vyděláno na zmrzlinu"
Nic lidského mi není cizí
Stránky: 1