Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » TO Inkviz:racetrack

Koldan (Člen)
23.03.2012 07:40:36

TO Inkviz:racetrack

koukal jsem na termíny okruhů, už nebude rozdělení do skupin? případně možnost koupit tři jízdy jak to bylo vloni za těch 2100 nebo kolik to bylo?

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
inkvizitorr (Administrator)
23.03.2012 08:30:01

Re: TO Inkviz:racetrack

rozdělení do skupin je pořád stejný, čtyri grupy. 3x20 sme pro letošek zrušili, páč loni vo to byl malej zájem a ti co jeli celej den si v poledne stěžovali, že nově příchozí než se rozjezděj tak dělaj bordel ve skupinách. proto je pro letošek standartní harmonogram na všech akcích 5x20 minut plus závod pro všechny. takže tak...smokin

doba je temná...
Petula (Člen)
23.03.2012 08:35:12

a co když nechci ject závod bigsmile

Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
PFremer (Člen)
23.03.2012 08:42:43

Takže jednoduše řečeno, celej den a nebo smůla...smile2. škoda, ale chápu to.

Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
WenzelB6 (Člen)
23.03.2012 09:06:33

No taky to chápu, kdyš se má zaplatit vokruch, musí bejt plno.
Koukal sem zrovna fčera na RT na květenec v Mostě,
moje klasika C1 ( bez motoškoly ) namísto dříve D.

23.03.2012 09:36:45

hele tohle je vozkoušenej standartní model všech zavedenejch agentur, hlavně skopčáků. tady nejde vo to nutit někoho aby si koupil závod když ho jet nechce, ale ukázat, že jet srandazávod může úplně kdokoliv a musí to bejt for fun! proto je teď závod každej den na konec a třeba ty open první den sou pro lidi co nikdy závod ject nechtěli nebo se tomu nevim proč bráněj i když časy na to maj prostě ideální.... v půli stratovního pole udělá čára, rychlí s rychlejma a pomalý s pomalejma podle časů za celej den a startovní pole má víc fér strukturu než ve skupinách. každá změna je k něčemu, někomu se to nelíbí, jinej je zase rád, je potřeba stále inovovat a zlepšovatsmokin

doba je temná...
23.03.2012 09:39:46

PFremer psal:

pokud nechceš ject celej den, i když si myslim, že těch 5x20 bez závodu nebo i s nim je na celej den tak akorát, tak sleduj www.naokruh.cz budem tam dávat pravidelně volný jízdy co vypisuje most a tam budeš moct kupovat normálně po půlhodinách...

doba je temná...
Koldan (Člen)
23.03.2012 10:25:11

hm, to mi moc nevyhovuje, ale chápu, že to tak asi musí být. Mně stačily tři jízdy, Bandit není zrovna okruhový nástroj a  už i tak jsem si tam připadal na něm jako exot mezi těma kelímkama a jako Filous nebo TomasNj jezdit neumím, abych ten handicap  srovnal svým uměním  smile2 o závodu uvažovat taky nemá smysl obzvláště pokud jsem okruh bral hlavně jako příležitost se relativně bezpečně projet a nemám zájem o to být sestřelený přemotivovaným laminátem. Každopádně je asi varianta se na to složit ve dvou a jízdy si rozdělit:o) někoho snad seženugood

23.03.2012 10:36:50

kaldan: já chápu i tebe, ale prostě na lidech kerý se přijedou podívat jenom jednou za rok na půl dne to stavět nemůžem, to je ti jasný, nésmokin taky nebudete preferovat zákazníky co chtěj ročně jenom dva kubíky aby přistavěli králičárnu bigsmile ovšem když se domluví i se sousedem a vezmou mix napůl, žádná křečheadshake

doba je temná...
PFremer (Člen)
23.03.2012 11:00:08

inkvizitorr psal:
PFremer psal:

pokud nechceš ject celej den, i když si myslim, že těch 5x20 bez závodu nebo i s nim je na celej den tak akorát, tak sleduj www.naokruh.cz budem tam dávat pravidelně volný jízdy co vypisuje most a tam budeš moct kupovat normálně po půlhodinách...

Tak to je dobré, díkesgoodgood

Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Koldan (Člen)
23.03.2012 11:21:17

inkvizitorr psal:

kaldan: já chápu i tebe, ale prostě na lidech kerý se přijedou podívat jenom jednou za rok na půl dne to stavět nemůžem, to je ti jasný, nésmokin taky nebudete preferovat zákazníky co chtěj ročně jenom dva kubíky aby přistavěli králičárnu bigsmile ovšem když se domluví i se sousedem a vezmou mix napůl, žádná křečheadshake

javor, dyštak přijedu aspoň na čumendu a olízat tácky vot klobasicsurprised

Petr J. (Člen)
23.03.2012 12:10:31

...zatím to mám doma zakázaný...tak uvidíme, jestli letos dorazím....idontknow

...prý mám raději padat v pískovně...redface

bigsmile

MaraKM (Člen)
23.03.2012 12:21:15

Inkvizitorre kde se dozvím více o té motoškole a pojištění? Na webu je to stavěný pro lidi "co už vědí" (nebo mi to tak aspoň připadá idontknow)

Když budete v Brně tak bych se dojel minimálně mrknout nebo bych i pouvažoval o výše zmíněném... s jízdou nevím, bych se po pár kolech otrkal a pak to velmi rychle položil headshake

Nic lidského mi není cizí
MaraKM (Člen)
23.03.2012 12:24:47

redface ok pojištění už vidím, že zajišťuje Póla smile1

ale o motoškole jen obecné info

23.03.2012 13:59:53

MaraKM psal:

Když budete v Brně tak bych se dojel minimálně mrknout nebo bych i pouvažoval o výše zmíněném... s jízdou nevím, bych se po pár kolech otrkal a pak to velmi rychle položil headshake

v současný době plníme web novejma datama a bude tam i motoškola, tak vydrž, jinak v motoškole se hlavně jezdí, takže jestli nechceš jezdit na okruhu, trochu mi nedochází význam proč navštěvovat motoškoluidontknow

doba je temná...
MaraKM (Člen)
27.03.2012 19:18:14

inkvizitorr psal:

v současný době plníme web novejma datama a bude tam i motoškola, tak vydrž, jinak v motoškole se hlavně jezdí, takže jestli nechceš jezdit na okruhu, trochu mi nedochází význam proč navštěvovat motoškoluidontknow

jj to je mi jasný evil ale předpokládám, že do jisté míry pojedu za někým, abych četl/kopíroval správnou stopu a nejel zbytečně moc rychle, ne?
Kdybych jel sólo tak bych jel určo dříve nebo později špatnou stopu a zbytečně to honil a riskoval (páč bych se jistě nechal po pár kolech vyhecovat)

Filous (Člen)
28.03.2012 07:52:58

MaraKM psal:
inkvizitorr psal:

jj to je mi jasný evil ale předpokládám, že do jisté míry pojedu za někým, abych četl/kopíroval správnou stopu a nejel zbytečně moc rychle, ne?
Kdybych jel sólo tak bych jel určo dříve nebo později špatnou stopu a zbytečně to honil a riskoval (páč bych se jistě nechal po pár kolech vyhecovat)

...no von "trenér" se s tebou taky nebude moc couratbigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
XJelen (Člen)
28.03.2012 08:22:02

Filous psal:
MaraKM psal:
inkvizitorr psal:

...no von "trenér" se s tebou taky nebude moc couratbigsmile

ty vole nestraš ho bigsmile Víťas se stejně večer namaže a ráno je rád, že vůbec chodí, takže žádnej kalup goodbigsmile

Strýcfajtr !!!
richie (Člen)
02.05.2012 15:33:09

Inkviz: neplánuješ zavést nějakej systém last minute volných jízd teď v Brně v pátek? Pro ty co se chcou svézt v nejpomalejší skupině a pak jet řešit Jedasy? bigsmile

Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
WenzelB6 (Člen)
23.05.2012 19:32:59

dotaz na pryž : bude v Mostě zase servis kde přezout ?help
S pryží co mám na předku zajedu tak 1 jízdu a tak sem si vobstaral v předstihu novou RA 110/70.

Filous (Člen)
23.05.2012 20:15:13

WenzelB6 psal:

S pryží co mám na předku zajedu tak 1 jízdu a tak sem si vobstaral v předstihu novou RA 110/70.

...dycky sou tam Janpeti, tagže přezout budeš mít gde...jen si připraf kilo za jedno přezutí, páč lidi sou zmrdi a aniž by měli zaplacený jízdy, jezdili si tam zadáčo přezouvatidontknowsick

zzzmrzlinar (Člen)
23.05.2012 22:17:55

Filous psal:
WenzelB6 psal:

...dycky sou tam Janpeti, tagže přezout budeš mít gde...jen si připraf kilo za jedno přezutí, páč lidi sou zmrdi a aniž by měli zaplacený jízdy, jezdili si tam zadáčo přezouvatidontknowsick

zmrdi jezdili zadarmo přezouvat tak to teď poctivci zaplatěj smile1good no za kilo to furt eště jde

Jinak Fildo nevíš jestli tam bude nějakej podvozkář, já to furt nemůžu nastavit aby se mi to nehádalo

...

Filous (Člen)
23.05.2012 22:39:46

zzzmrzlinar psal:
Filous psal:
WenzelB6 psal:

zmrdi jezdili zadarmo přezouvat tak to teď poctivci zaplatěj smile1good no za kilo to furt eště jde

Jinak Fildo nevíš jestli tam bude nějakej podvozkář, já to furt nemůžu nastavit aby se mi to nehádalo

...

...jo, je to tag a je to smutný, ale holt je to tagsmile2 ...a podvoskář nevim, možná Halbich, ale to nevim na tuty, to ti řekne Inkviz...

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS