Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 28.04.2012 22:24:26 Offline |
Re: Hořice 19.-20.5. 2012...
XJelen psal:krušnohorcí jedou f pátek - organizuje Karlos, dva odpadlíci jedou v sobotu.
taky jedu, budu tam od soboty dopo
doba je temná...
zzzmrzlinar (Člen) 28.04.2012 23:45:47 Offline |
to bych měl dát taky, kdy pojedu to ještě nevím, ale dám to
inkvizitorr (Administrator) 11.05.2012 08:22:42 Offline |
inkvizitorr psal:ve středu tam vezu vybavení od pátku sem v depu tak se kdyžtak ozvěte a držte palce corpse #33 v šestkách na R6, v litrech na GSXR1000
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … rtvice.jpg
držíme mrtvoloj palce, samosebou se přihlásíme
Strýcfajtr !!!
inkvizitorr psal:ve středu tam vezu vybavení od pátku sem v depu tak se kdyžtak ozvěte a držte palce corpse #33 v šestkách na R6, v litrech na GSXR1000
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … rtvice.jpg
......závist...přijede tam jeden takovej plešatej, uřvanej, co jezdí k B=urgerům na vobjed, tag ho pozdravuj, Mrtvola mu prej volal, že potřebuje mechanika...je to kluk, co šroubuje u KL Intermota...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Kuba B12 psal:tak se tam všichni uvidíme v depu, já jedu s Honzou Volákem, tak jako minulou sezonu. Měl by mi tam stát "Café"
...pozdravuj Honzu a ať vám to vrčí aspoň jako loni
P.S. ...dyš se f sobotu moc nezreju, tag se v neděli stavim...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Kuba B12 psal:tak se tam všichni uvidíme v depu, já jedu s Honzou Volákem, tak jako minulou sezonu. Měl by mi tam stát "Café"
...pozdravuj Honzu a ať vám to vrčí aspoň jako loni
P.S. ...dyš se f sobotu moc nezreju, tag se v neděli stavim...
Jasný, přijeď na drink
honda je honda
Pozeram, ci vobec tak akcoska /300 zatacek..../ plati, aby som sa tam netrepal a nic nebude.
V sobotu som tam, uz mam naplanovanu cestu, nejake zamky v Cechach, Kostnice, akvarium v HK a mozno ZOO nedaleko. Tesim sa.
Každý je v niečom dobrý. Ja jazdím.
K.a.s.y.m. (Člen) 15.05.2012 19:18:05 Offline |
letos bych rád..uvidim podle času a peněz
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 16.05.2012 20:46:39 Offline |
jelikož jsem tam nikdy nebyl a jsem teda situace neznalí tak se zeptám..pojedu asi v sobotu dopoledne jak to tam funguje kam se nechá dostat na moto?asi bych se podíval i do depa ať se taky pokochám jinak než jen jízdou.Kde je depo..vim zhruba kde je start a ten je z města docela kousek a do kopce
Pro ty co tam budou kde vás zhruba najdu?Na některý krušnohorce mám číslo tak bych pak zavolal.
K.a.s.y.m. psal:jelikož jsem tam nikdy nebyl a jsem teda situace neznalí tak se zeptám..pojedu asi v sobotu dopoledne jak to tam funguje kam se nechá dostat na moto?asi bych se podíval i do depa ať se taky pokochám jinak než jen jízdou.Kde je depo..vim zhruba kde je start a ten je z města docela kousek a do kopce
Pro ty co tam budou kde vás zhruba najdu?Na některý krušnohorce mám číslo tak bych pak zavolal.
na náměstí počkáš až dojede trénink, otevíraj to po každý rundě. Na motorce pojedeš rovně do kopce a narazíš na depo. Pěšky nemusíš:) ale je to trochu enduro
honda je honda
inkvizitorr (Administrator) 16.05.2012 23:30:42 Offline |
inkvizitorr (Administrator) 17.05.2012 10:15:54 Offline |
Kuba B12 psal:navečer jedu rozbalit "depo"
dorazim v pátkej nějak odpolko, kde bivakujete?
doba je temná...
inkvizitorr psal:Kuba B12 psal:navečer jedu rozbalit "depo"
dorazim v pátkej nějak odpolko, kde bivakujete?
na tý stejný cestě jako Vy jenže pod hvězdárnou. naproti chatkám. Dodávka Iveco Volis Racing
honda je honda
hlemejzd999 (Člen) 18.05.2012 21:48:14 Offline |
nevo7 psal:Dovolenka vybavena, zajtra vyrazam s kamosom, cestou nejake zamky. V sobotu sa tam vidime. Uz sa tesim. Pocasie hlasia super.
jo zámků si vemte víc , tady se hrozně krade
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
K.a.s.y.m. (Člen) 20.05.2012 18:58:20 Offline |
Filous psal:xrohy psal:Xichte gde si kura s tou Bertou jezdil že je zamrdaná jak jetel....
...to chytá plíseň s toho vlchkýho chlíva
což plíseň,ale jak jsou na ní oloupaný samolepy mel to bejt lak bylo by to sice dražší,ale rozhodně lepší.
Jinak inkvizovi dík za azil pro věci v dodávce
sobota taky dobrý..hlavně klasici nad 500 ccm mě fakt dostali.
K.a.s.y.m. (Člen) 20.05.2012 18:59:58 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:xrohy psal:Xichte gde si kura s tou Bertou jezdil že je zamrdaná jak jetel....
...to chytá plíseň s toho vlchkýho chlíva
což plíseň,ale jak jsou na ní oloupaný samolepy mel to bejt lak bylo by to sice dražší,ale rozhodně lepší.
sobota taky dobrý..hlavně klasici nad 500 ccm mě fakt dostali.
jo kdo tam na mě řval Bandit Pičo když jsem odjížděl v sobotu od boxů..xicht mi byl povedomej ale nedokážu si zařadit jméno.
K.a.s.y.m. psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...to chytá plíseň s toho vlchkýho chlíva
sobota taky dobrý..hlavně klasici nad 500 ccm mě fakt dostali.jo kdo tam na mě řval Bandit Pičo když jsem odjížděl v sobotu od boxů..xicht mi byl povedomej ale nedokážu si zařadit jméno.
woe my na proti sobě před Chlumecem u přejezdu... poznals?
já žabáka poznal hned
Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
zzzmrzlinar (Člen) 20.05.2012 22:40:36 Offline |
no von ten Pearson byl taky docela dost
Mrtvola dobrý a všichni respekt
Pár fotek z Hořic
http://www.motorkar.cz/galerie/verejna- … horice2012
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
K.a.s.y.m. (Člen) 21.05.2012 07:11:01 Offline |
REX psal:K.a.s.y.m. psal:K.a.s.y.m. psal:
sobota taky dobrý..hlavně klasici nad 500 ccm mě fakt dostali.jo kdo tam na mě řval Bandit Pičo když jsem odjížděl v sobotu od boxů..xicht mi byl povedomej ale nedokážu si zařadit jméno.
woe my na proti sobě před Chlumecem u přejezdu... poznals?
já žabáka poznal hned
jo jo poznal..sice az Kukinu ale vsim jsem sizabak se blbe prehlizi
K.a.s.y.m. psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...to chytá plíseň s toho vlchkýho chlíva
slepej a hluchej viď?
Závody masakr! Ten anglickej pacholek je normální kretén co předváděl v Lukaveckým vracáku... Mrtvola byl skvělej, respekt před všema, i Krušnohorskej Bican se držel. Klasici brali dech. Všechny skupiny bomby pecky palby!
Zvláštní dík Kovaloj
Strýcfajtr !!!
Hlemejzd: Nastastie nikto nic neukradol.
Zavody ma nejak neoslnili /len hurhaj tych supermono motoriek/. Co bolo pekne, ze sa dalo poodvecer povozit po cistej ceste, policajti nikde. Aj stupacku som nahodou zas skrkol /pri tej peknej lavotocke nad namestim dolava pri garazach/.
Ale pekny okruh, mal vsetko, pekne zatacky, stupania, klesania, prejazd lesom, mestom.
Snad to nakoniec v nedelu vyhrali ty lepsi.
Každý je v niečom dobrý. Ja jazdím.
nevo7 psal:Hlemejzd: Nastastie nikto nic neukradol.
Zavody ma nejak neoslnili /len hurhaj tych supermono motoriek/. Co bolo pekne, ze sa dalo poodvecer povozit po cistej ceste, policajti nikde. Aj stupacku som nahodou zas skrkol /pri tej peknej lavotocke nad namestim dolava pri garazach/.
Ale pekny okruh, mal vsetko, pekne zatacky, stupania, klesania, prejazd lesom, mestom.
Snad to nakoniec v nedelu vyhrali ty lepsi.
no jako zmetkové policajtský tam byli s černou ochcávkou a měřili , poznal jsem toho zmetka podle kšiltovky
ale jináč super podívaná
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 21.05.2012 10:55:59 Offline |
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:K.a.s.y.m. psal:
slepej a hluchej viď?
Závody masakr! Ten anglickej pacholek je normální kretén co předváděl v Lukaveckým vracáku... Mrtvola byl skvělej, respekt před všema, i Krušnohorskej Bican se držel. Klasici brali dech. Všechny skupiny bomby pecky palby!
Zvláštní dík Kovaloj
mi neprislo ze by jsi to byl ty ale mozny to je
K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:
jo kdo tam na mě řval Bandit Pičo když jsem odjížděl v sobotu od boxů..xicht mi byl povedomej ale nedokážu si zařadit jméno.slepej a hluchej viď?
Zvláštní dík Kovalojmi neprislo ze by jsi to byl ty ale mozny to je
to víš že jo,nekoukáš přece na kdejakýho vobejdu
Jinak teda závody nádhera,roztlemená držka mi drží už vod
sobotního treningu veteránů To pako anglánský je fakt
borec,ale hodně ukázali i naši klucí
...a bude hůř!
REX psal:taky něco z Hořickejchfajnšmekrůůů
žeru, no co
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … g_6277.jpg
solíme....
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … g_6282.jpg
rád jsem vás viděl, chaso
kua ten spodní se ti poved! eště je mu vidět i to rajče nahoře
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:REX psal:taky něco z Hořickejchfajnšmekrůůů
žeru, no co
solíme....
rád jsem vás viděl, chasokua ten spodní se ti poved! eště je mu vidět i to rajče nahoře
jen si dělejte prdel,kokoti
víte jaké je slunko sviňa?
už je to gut,rajče se hodilo dohněda
...a bude hůř!
XJelen psal:REX psal:taky něco z Hořickejchfajnšmekrůůů
žeru, no co
solíme....
rád jsem vás viděl, chasokua ten spodní se ti poved! eště je mu vidět i to rajče nahoře
jak prdel vopice žéé
Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
REX psal:XJelen psal:REX psal:taky něco z Hořickejchfajnšmekrůůů
žeru, no co
solíme....
jak prdel vopice žéé
dostaneš za uši,Šariku
...a bude hůř!
inkvizitorr (Administrator) 24.05.2012 22:06:21 Offline |
bylo to cool celej víkend mezi motorkama, nikdo po mě nic nechtěl, jediný co mě zajímalo jestli jsou čistý motorky a zapnutý onboard kamery jo a jestli mám dost piva mrtvice jel kudlu, ale celkem chápu, že líp to nešlo, třeba ten ir má v hlavě jasnou bramboračku, uvidíte až budou sestříhaný onboardy
tak zas za rok, no...
doba je temná...
Stránky: 1