Nejsi přihlášen
Pojištění helmy
Zdarec Bejci,jsem si nechal pojistit kufr u svého peklostroje (doba je zlá a vykrádá se fše) a i když to někde položím a zničí se obsah (občas tam jsou hodně drahý věci) tak to bude alespoň pojištění Nicméně mi nechtěj pojistit helmu a to přes to,že je povinná Jako vona když se při pádu štrejchne a ještě to padne na interfon tak je to za randál Má s tím někdo zkušenosti ?
NEBĚHEJ !!!! Ať nejdeš do hrobu unavenej !!!
Re: Pojištění helmy
Pojištění kufrů - rozlišuj dvě věci - kufry samotné ....ten se pojišťuje běžně zdarma v rámci havarijního pojištění. Jen to musí být ve smlouvě uvedeno.
zavazadla - pojištění zavazadel = obsah kufru. A tady to můžeš mít pojištění včetně odcizení ´= je dražší, např pro pojistnou částku 10.000 kč = 800 Kč za rok se spoluúčastí 10% min. 1000 Kč.
nebo BEz odcizení = je levnější, např. pro pojistnou částku 10.000 kč = 100 Kč za rok, se spoluúčastí 10% min. 1000 Kč....
Helma, kombinéza, boty.... - nepojistitelné z hlediska havarijního pojištění. Svého času helma pojistit šla, ale to už zrušili. A veškeré oblečení a výbava je bez možnosti pojištění. Všichni od toho dávají ruce pryč....
Jediné řešení je, pokud je člověk poškozený= není viník nehody, tak potom to uplatnit z povinného ručení viníka nehoda....
Tolik dnešní možnosti běžných pojišťoven na trhu. Pokud někdo narazí na novinku a podaří se mu třeba helma pojistit, ráda se přiučím a rozšířím své pole působnosti.
Jediný posun kupředu vidím v pojištění motorek to, že KOOP umožňuje od nového roku pojištění živelních rizik za pár kaček...cca 250 Kč za rok (podle limitu plnění)
A taky pojištění jen samostatného odcizení a vandalismu, což dříve nešlo.
Mour psal:PALOUS psal:a co pojištění proti vyšisování?to bych potřeboval
...a si schopný splnit pojistný podmínky? Např. bod 359a - nežrat
jasné doma žeru s kuchařky ze strany 37stabilně a nikomu to nepřeju, přestal jsem kouřit a váha je o 4kg dole, tak asi hubnu tím přežíráním papíru
Jebat motorky :-)
Póla psal:Pojištění kufrů - rozlišuj dvě věci - kufry samotné ....ten se pojišťuje běžně zdarma v rámci havarijního pojištění. Jen to musí být ve smlouvě uvedeno.
zavazadla - pojištění zavazadel = obsah kufru. A tady to můžeš mít pojištění včetně odcizení ´= je dražší, např pro pojistnou částku 10.000 kč = 800 Kč za rok se spoluúčastí 10% min. 1000 Kč.
nebo BEz odcizení = je levnější, např. pro pojistnou částku 10.000 kč = 100 Kč za rok, se spoluúčastí 10% min. 1000 Kč....
Helma, kombinéza, boty.... - nepojistitelné z hlediska havarijního pojištění. Svého času helma pojistit šla, ale to už zrušili. A veškeré oblečení a výbava je bez možnosti pojištění. Všichni od toho dávají ruce pryč....
Jediné řešení je, pokud je člověk poškozený= není viník nehody, tak potom to uplatnit z povinného ručení viníka nehoda....
Tolik dnešní možnosti běžných pojišťoven na trhu. Pokud někdo narazí na novinku a podaří se mu třeba helma pojistit, ráda se přiučím a rozšířím své pole působnosti.
Jediný posun kupředu vidím v pojištění motorek to, že KOOP umožňuje od nového roku pojištění živelních rizik za pár kaček...cca 250 Kč za rok (podle limitu plnění)
A taky pojištění jen samostatného odcizení a vandalismu, což dříve nešlo.
Nechal jsem pojistit kufr jako zavazadlo na 30tis.za 2400kč/rok.Takže při pádu svou blbosti,radeji nahlasim,že helma byla v kufru a na kebuly jsem mel jinou
NEBĚHEJ !!!! Ať nejdeš do hrobu unavenej !!!
PALOUS psal:Mour psal:PALOUS psal:a co pojištění proti vyšisování?to bych potřeboval
...a si schopný splnit pojistný podmínky? Např. bod 359a - nežrat
jasné doma žeru s kuchařky ze strany 37stabilně a nikomu to nepřeju, přestal jsem kouřit a váha je o 4kg dole, tak asi hubnu tím přežíráním papíru
aha tak já myslel že se páníček kulatí a von se místy prověšuje ....kua tak já navopak, co nehulím tak 14 navrch ...3,5 za rok
hlemejzd999 (Člen) 23.05.2012 11:22:18 Offline |
Mour psal:PALOUS psal:Mour psal:
...a si schopný splnit pojistný podmínky? Např. bod 359a - nežratjasné doma žeru s kuchařky ze strany 37stabilně a nikomu to nepřeju, přestal jsem kouřit a váha je o 4kg dole, tak asi hubnu tím přežíráním papíru
aha tak já myslel že se páníček kulatí a von se místy prověšuje ....kua tak já navopak, co nehulím tak 14 navrch ...3,5 za rok
3,5 ? to je nějak málo ..já když nekouřil , tak 10 za rok
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Stránky: 1