Nejsi přihlášen
Boty Lime M-B-W
jenom chci upozornit na špatnou zkušenost s těmahle botama:
http://www.m-b-w.cz/product/boty-na-mot … -white/182
najel sem v nich asi 6000km a protože na obou botách popraskala ta plastová skořepina pod chodidlem, na jedný botě se díky tomu až udělala díra skrz podrážku, šly boty na reklamaci. Ta proběhla bez problému, dali mi boty nový, pani v obchodě ochotná... ale po nějákejch 2000km mám zase na pravý botě prasklou tu skořepinu... takže to asi nebyla vada jednoho kusu, ale výrobní vada všech... boty pudou zase na reklamaci, akorát mě sere, že tam nějákou chvíli budou a nebudu mít v čem jezdit...
Re: Boty Lime M-B-W
VikecB12 psal:Máte si kupovat vosvědčený značky a nemusíte řešit tyhle problémy Kdyš se závada vopakuje,tak máš tuším nárok na vrácení peněz,nebo se pletu
Pokud je to potřetí ta samá závada.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
jo, myslim že po třetí je nárok na vrácení peněz, při opakování stejný závady... jo, osvědčenou značku, zkoušel jsem si mraky bot, a žádný mi neseděli nahoře kolem lejtka... všechno bylo volný jako kráva... takže jsem byl rád, že jsem sehnal aspoň něco... až je pudu reklamovat potřetí, a vrátí mi prachy, samo že se podívám ještě po jinejch...
VikecB12 psal:To já měl přesně vopačnej problém,mám totiž lejtka jak nožky vot klavíru,takže nakonec sem skončil u sidiček,kerý mají vodklápěcí zadní část a vobouvání je radost Ovšem nejsou za lidovku
Sidi jsou nejlepší z Louis. Počkat si na slevu. Jsou v akci tak 2x do roka. Já mám zálusk na jedny Gore-Texový. Myslim že v akci bejvej za 4000-5000,-
Banditatom (Člen) 21.05.2012 19:52:39 Offline |
VikecB12 psal:To já měl přesně vopačnej problém,mám totiž lejtka jak nožky vot klavíru,takže nakonec sem skončil u sidiček,kerý mají vodklápěcí zadní část a vobouvání je radost Ovšem nejsou za lidovku
vole mám nohy jak vypasenej vepř a nohu jsem do nich nenarval
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:VikecB12 psal:To já měl přesně vopačnej problém,mám totiž lejtka jak nožky vot klavíru,takže nakonec sem skončil u sidiček,kerý mají vodklápěcí zadní část a vobouvání je radost Ovšem nejsou za lidovku
vole mám nohy jak vypasenej vepř a nohu jsem do nich nenarval
Hlasim se taky mam nozky jak baletka , kumst je najit vhodny boty na motku a nebo na lyze. Ja mam nejaky mrdkozni Oxtary ktery jsou uplne na hadru uz, ale jeste chvilku snad vydrzej drzet na noze.
Jo a nemáte zkušenost s reklamací u bikerscrown? Mám odsud rukavice Nazran a obě se páraj na ukazováčku... tak že bych si tam taky zašel pro nový, mám je necelej rok... abych tam nejel zbytečně, anebo nečekal celej měsíc... to bych se na to asi vysral a spravil si je sám...
yebat psal:Jo a nemáte zkušenost s reklamací u bikerscrown? Mám odsud rukavice Nazran a obě se páraj na ukazováčku... tak že bych si tam taky zašel pro nový, mám je necelej rok... abych tam nejel zbytečně, anebo nečekal celej měsíc... to bych se na to asi vysral a spravil si je sám...
...po měsíci, dvou, snad i po třech, to jo, ale po roce už bych asi nitě nereklamoval, pokud jsem v nich teda jezdil a fest je používal
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
hlemejzd999 (Člen) 22.05.2012 12:49:21 Offline |
osiris psal:yebat psal:Jo a nemáte zkušenost s reklamací u bikerscrown? Mám odsud rukavice Nazran a obě se páraj na ukazováčku... tak že bych si tam taky zašel pro nový, mám je necelej rok... abych tam nejel zbytečně, anebo nečekal celej měsíc... to bych se na to asi vysral a spravil si je sám...
...po měsíci, dvou, snad i po třech, to jo, ale po roce už bych asi nitě nereklamoval, pokud jsem v nich teda jezdil a fest je používal
jestli je to teda jen rozešitý , tak bych to zašil taky sám...u mejch rukavic jsem to udělal taky tak...nebudu furt někam chodit a votravovat ,když to jde lehce opravit
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 22.05.2012 12:52:01 Offline |
PALOUS psal:sidi mám asi 7 let, nechal jsem dát novou podrážku a basta,nějak se mě s nima nechce loučit
prej loučit ...esli vono to nebude spíš tim ,že je máš po 7 letech vpitý do chodidla ...to pak nejde ani zout
yebat psal:Jo a nemáte zkušenost s reklamací u bikerscrown? Mám odsud rukavice Nazran a obě se páraj na ukazováčku... tak že bych si tam taky zašel pro nový, mám je necelej rok... abych tam nejel zbytečně, anebo nečekal celej měsíc... to bych se na to asi vysral a spravil si je sám...
Koupil jsem si tam rukavice. Druhý den se mi utrhl pásek. Jdu tam... Ukazuju jim to...
Jo, jo... Podíváme se na to... To bude rychle...
Čekám měsíc... Poslední den SMS, že je to hotové. Přijdu tam. Dávají mi to... Odcházím. V autobuse zjišťuji, že je to přišité obráceně. Tak se tam vrátím a říkám jim to.
Strašně se omlouváme. Vyřešíme to přednostně. Do týdne je to tady...
Čekám měsíc a asi 2 dny před koncem SMS, že si to můžu vyzvednout.
Takže asi tak.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
resi to opravou, dusledne vyuzivaj zakonem danou 30-denni lhutu...viz Ondras
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
hlemejzd999 psal:PALOUS psal:sidi mám asi 7 let, nechal jsem dát novou podrážku a basta,nějak se mě s nima nechce loučit
prej loučit ...esli vono to nebude spíš tim ,že je máš po 7 letech vpitý do chodidla ...to pak nejde ani zout
náhodou jsem znal za komančů jednoho humusáka z český skalice a ten musel jít na voperaci páč se mu normálně přilepily silonový fusekle k hnátějako snad nikdy se nevošplouch natož si dát čistý fusekle ale dobře se s ním chlastalo to zas jo ale šlo to vo kejhák něco nechytnoutjednou sme šly kolem kašny na náměstí najednou vylítla ukrutná závěj sněhu a von zrouna dospal vopicidivnej kraj tady ale je tady hesky
Jebat motorky :-)
Luk psal:yebat psal:Jo a nemáte zkušenost s reklamací u bikerscrown? Mám odsud rukavice Nazran a obě se páraj na ukazováčku... tak že bych si tam taky zašel pro nový, mám je necelej rok... abych tam nejel zbytečně, anebo nečekal celej měsíc... to bych se na to asi vysral a spravil si je sám...
resi to opravou, dusledne vyuzivaj zakonem danou 30-denni lhutu...viz Ondras
taky mam podobnou zkušenost..koupil jsem kombinezu druhej den se posral zip a reklamace trvala na den měsíc..
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
hlemejzd999 (Člen) 22.05.2012 17:23:56 Offline |
PALOUS psal:hlemejzd999 psal:PALOUS psal:sidi mám asi 7 let, nechal jsem dát novou podrážku a basta,nějak se mě s nima nechce loučit
náhodou jsem znal za komančů jednoho humusáka z český skalice a ten musel jít na voperaci páč se mu normálně přilepily silonový fusekle k hnátějako snad nikdy se nevošplouch natož si dát čistý fusekle ale dobře se s ním chlastalo to zas jo ale šlo to vo kejhák něco nechytnoutjednou sme šly kolem kašny na náměstí najednou vylítla ukrutná závěj sněhu a von zrouna dospal vopicidivnej kraj tady ale je tady hesky
je mi to jasný ......
yebat psal:jenom chci upozornit na špatnou zkušenost s těmahle botama:
najel sem v nich asi 6000km a protože na obou botách popraskala ta plastová skořepina pod chodidlem, na jedný botě se díky tomu až udělala díra skrz podrážku, šly boty na reklamaci. Ta proběhla bez problému, dali mi boty nový, pani v obchodě ochotná... ale po nějákejch 2000km mám zase na pravý botě prasklou tu skořepinu... takže to asi nebyla vada jednoho kusu, ale výrobní vada všech... boty pudou zase na reklamaci, akorát mě sere, že tam nějákou chvíli budou a nebudu mít v čem jezdit...
PS: Zas budeš mit pořad nové boty Já to takhle dělavam v Dajchmanu
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Relativně dobrý, jen se nesmíš nechat odbýt PS: Vracej občas rovnou i peníze
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Já jezdim už od dob Jawky ve Steelech a sem spokojenej. Absolvoval sem v nich nespočet pádů když sem dělal na Jawce a pak Bandasce messangera po praze a vždycky cajk.
Jednou mi v rychlosti 2km/h spadnul bandit motorem přímo na levej kotník a byl z toho jen výron.
Takže - za mě - boty za 2000 s pořádnou podrýžkou, na pevno sešněrovat a nemusim řešit reklamace....
jako každej ježek - hodně píchá...málo jezdí...
od letošního léta to bude mobilní ježek --> hodně píchá...hodně jezdí :)
Já mám kožený botky z Itálie, který počátkem 90-tých let dovážel jakýsi národní podnik.... známej objevil nějak kolem roku 2003 někde v jedné pobočce (tušímv Brně ?!) levou botku, dal se do řeči s prodavačkou a když to zkrátím, tak se v jiné pobočce objevila ta pravá botka on díky tomu, že jezdí docela i často po republice si ty botky obě našel a za 100,- Kč každou odkoupil
Páč mu neseděly v kotnících, tak mu to leželo ve skříni a předloni jsem u něj zavedl řeč, slovo dalo slovo a už jsem je za 200 Kč nesl pod pažou a jsem spokojenej parchant používám na Bandita i na vetoše
Nic lidského mi není cizí
ježek:
tyvole
pěkná pičovina
zkus v těch tvých botech s pevnou podrážkou spadnout v 140 km/h a nechat botu (včetně nohy) aspoň 20 metrů pod motorkou , pak udělej pár přemetů a u posledního jebni pořádně nohama do asfaltu (dopad na prdel, jebanec patama do cesty). Pak mi pošli fotku jak dopadly tvoje boty i s nohama
"jen výron kotníku" bych nepovažoval za uspokojivý výsledek
Honzik8719 (Člen) 24.05.2012 11:08:02 Offline |
jezek psal:Já jezdim už od dob Jawky ve Steelech a sem spokojenej. Absolvoval sem v nich nespočet pádů když sem dělal na Jawce a pak Bandasce messangera po praze a vždycky cajk.
Jednou mi v rychlosti 2km/h spadnul bandit motorem přímo na levej kotník a byl z toho jen výron.
Takže - za mě - boty za 2000 s pořádnou podrýžkou, na pevno sešněrovat a nemusim řešit reklamace....
nosim steelky někdy od 7. třídy, a nedovedu si představit v nich jezdit na biku, ať už to byla čezeta, bandit nebo jebka
...relativní kochač...
ve Steelech si taky nedokážu představit jezdit ..na jawě by se to snad ještě dalo ale jinek ne ..když jedeš střelbu tak potřebuješ rychle řadit a mít cit ..jsou na ježdění humpolacký
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
No steely na motorce ??? Já už občas nechápu, jak v tom mužou někteři lidé řidit jen auto natož motorku... Ale já se svou obuví na mašinu mam co kecat... Sam jezdim ve vysokých trekingovích botech od Loap..
Honzik8719 (Člen) 24.05.2012 12:28:36 Offline |
Honzik8719 psal:jezek psal:Já jezdim už od dob Jawky ve Steelech a sem spokojenej. Absolvoval sem v nich nespočet pádů když sem dělal na Jawce a pak Bandasce messangera po praze a vždycky cajk.
Takže - za mě - boty za 2000 s pořádnou podrýžkou, na pevno sešněrovat a nemusim řešit reklamace....nosim steelky někdy od 7. třídy, a nedovedu si představit v nich jezdit na biku, ať už to byla čezeta, bandit nebo jebka
jooo vlastně bych zapomněl na šopříka co má pani na tom to ve steelkách jde, beztak na tem řadim patou nahoru i dolu
...relativní kochač...
yebat psal:jenom chci upozornit na špatnou zkušenost s těmahle botama:
jo stává se ale není tomu u všech. asi máš na to smůlu
motto "Vem za heft a val"
Banditatom (Člen) 26.05.2012 14:07:22 Offline |
jezek psal:Já jezdim už od dob Jawky ve Steelech a sem spokojenej. Absolvoval sem v nich nespočet pádů když sem dělal na Jawce a pak Bandasce messangera po praze a vždycky cajk.
prosím tě už nehul máš potíš pak zvláštní hlody
při 2km/h? a co pád při 120km/h? to tam tu nohu necháš né?
Honzik8719 (Člen) 26.05.2012 14:12:01 Offline |
Banditatom psal:jezek psal:Já jezdim už od dob Jawky ve Steelech a sem spokojenej. Absolvoval sem v nich nespočet pádů když sem dělal na Jawce a pak Bandasce messangera po praze a vždycky cajk.
Takže - za mě - boty za 2000 s pořádnou podrýžkou, na pevno sešněrovat a nemusim řešit reklamace....prosím tě už nehul máš potíš pak zvláštní hlody
při 2km/h? a co pád při 120km/h? to tam tu nohu necháš né?
ve 120 ho zachrání stěrač
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 26.05.2012 14:16:06 Offline |
Honzik8719 psal:Banditatom psal:jezek psal:Já jezdim už od dob Jawky ve Steelech a sem spokojenej. Absolvoval sem v nich nespočet pádů když sem dělal na Jawce a pak Bandasce messangera po praze a vždycky cajk.
Takže - za mě - boty za 2000 s pořádnou podrýžkou, na pevno sešněrovat a nemusim řešit reklamace....prosím tě už nehul máš potíš pak zvláštní hlody
při 2km/h? a co pád při 120km/h? to tam tu nohu necháš né?ve 120 ho zachrání stěrač
který ho katapultuje do kosmíru kde nasedne na meteorit
jinak měl bych si to po sobě číst píšu jak
Stránky: 1