Nejsi přihlášen
Re: Oxtar tcs speed
zeptej se kellyho, ten ti je sežene zadarmo a s dárkem....
fčera sem kupoval TCX 2pro vo litr míň než u dovozce
www.motolive.cz
Praha Chodov
řikám si hurikán
Já mám Oxtary SS2 Performance.
Na chození super! Celý den není problém. Na ježdění super. Celý den není problém. Měkkoučké jak bačkůrky.
Problém nastane, když začne pršet. Měl jsem je schované pod nepromokem a stejně jsem v nich měl po cestě do Jedovnice jezírko.
Příště jdu do něčeho jiného.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
My co jezdíme v dešti častěji... ehm chtěl jsem říci furt víme, že do bot nenateče pokud do nich nemáš frajersky strčená kaťata.Takže dobrá rada zní - kalhoty přes boty!Viz např i Dr.Rossi no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Jarkene, ty nosíš kalhoty jako Doktor Rossi??? ...a jezdíš furt f dešti??? ...no tag to máš novej nick nejm ...přátelé, ano, je to tady, hali gali, uš se to rostáčí, uš se to točí, je to von, DOKTOR MRÁČEK!!!
p.s. bacha aby tě nechtěli utopit
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Jarkene, ty nosíš kalhoty jako Doktor Rossi??? ...a jezdíš furt f dešti??? ...no tag to máš novej nick nejm ...přátelé, ano, je to tady, hali gali, uš se to rostáčí, uš se to točí, je to von, DOKTOR MRÁČEK!!!
p.s. bacha aby tě nechtěli utopit
...a místo teho sršňa by se měl dat třeba ROSničku
Jarken psal:My co jezdíme v dešti častěji... ehm chtěl jsem říci furt víme, že do bot nenateče pokud do nich nemáš frajersky strčená kaťata.Takže dobrá rada zní - kalhoty přes boty!Viz např i Dr.Rossi no né?No ano!
Gatě jsem měl vevnitř a na sobě nepromok až ke kotníkům...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
jirka silver (Člen) 18.05.2007 12:45:41 Offline |
Vorel na co boty když říkaj zdroje,že nemáš na čem jezdit.
Najdete nás na každém kilometru
Stránky: 1