Nejsi přihlášen
Re: zdarec všem
Lachtan psal:Dědo, kup si 12ku, Meloun ti jí pomůže vybrat a pak si spolu můžete dát rum.
A jestli tě rozhází, že ti někdo řekne že si piča a zmizíš, tak si teda piča a už ti zbejvá jenom VW fórum, dochtorka a bílej passat (nejlíp TDI, ať to tak nežere)
tak Bandit pičo
Tys debils
Na začátku jsem jasně řek, že už na vás
Leda za menší úplateček..
PURE NAKED BIKE!
já na pasata mrdám mám ho v piči
mě stačí ta mdrka co mam
děda psal:já na pasata mrdám mám ho v piči
mě stačí ta mdrka co mam
...a občas radši přidej jednoho z těchto smajlíků "" aby tě někdo nevyprcal že mu nadáváš ...pokud to teda myslíš ze srandy
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
XJelen psal:ideální je rok to tady číst a pak se pomalu začlenit, (já jsem si dal teda přijímač jenom asi půl roku) schytáš to stejně, ale budeš připravenej.
jo, taky sem na to tak sel
ale zasejc prides vo zaslouzenou popularitu
takze dedku hobluuuuuuj
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Luk psal:XJelen psal:ideální je rok to tady číst a pak se pomalu začlenit, (já jsem si dal teda přijímač jenom asi půl roku) schytáš to stejně, ale budeš připravenej.
jo, taky sem na to tak sel
ale zasejc prides vo zaslouzenou popularitu
takze dedku hobluuuuuuj
já budu tak populární
si myslím že už dost su
heh tady si někdo něco spletl a psal do oznámení
jsem to ale vendelín
Hlavne klid . Ja mam doma taky skoro doktorku, focuse v TDIcku (aby to moc nezralo) a koupil sem si kdysi sestku a porad staci (bo nejsou susne na nic jinyho )
A jesi mlada bude delat urologii jak ma v planu, tak stejne pulka tech gerontu co tu ujou bude skemrat o prednostni prohlidku
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Myšák psal:Hlavne klid . Ja mam doma taky skoro doktorku, focuse v TDIcku (aby to moc nezralo) a koupil sem si kdysi sestku a porad staci (bo nejsou susne na nic jinyho )
A jesi mlada bude delat urologii jak ma v planu, tak stejne pulka tech gerontu co tu ujou bude skemrat o prednostni prohlidku
...máš recht, nechat se zadara prohňácat vod mladý doktorky
Mour psal:Myšák psal:Hlavne klid . Ja mam doma taky skoro doktorku, focuse v TDIcku (aby to moc nezralo) a koupil sem si kdysi sestku a porad staci (bo nejsou susne na nic jinyho )
A jesi mlada bude delat urologii jak ma v planu, tak stejne pulka tech gerontu co tu ujou bude skemrat o prednostni prohlidku...máš recht, nechat se zadara prohňácat vod mladý doktorky
Jaky zadarmo ty vyzirko? Das 30 kacek poplatek jako kazdej jinej
Jo a za pohotovost je to za 50
Myšák psal:Mour psal:Myšák psal:Hlavne klid . Ja mam doma taky skoro doktorku, focuse v TDIcku (aby to moc nezralo) a koupil sem si kdysi sestku a porad staci (bo nejsou susne na nic jinyho )
A jesi mlada bude delat urologii jak ma v planu, tak stejne pulka tech gerontu co tu ujou bude skemrat o prednostni prohlidku...máš recht, nechat se zadara prohňácat vod mladý doktorky
pokud se nepletu pohotovost je za 90kč
Myšák psal:Mour psal:Myšák psal:Hlavne klid . Ja mam doma taky skoro doktorku, focuse v TDIcku (aby to moc nezralo) a koupil sem si kdysi sestku a porad staci (bo nejsou susne na nic jinyho )
No tak za 30 ..to docela de
osiris psal:...bodejť lepší si nechat projet s prstem v prdeli prostatu hezkou holkou než hnusným chlapem ;)
já si myslím že je lepší si do teho zadku nenechavat strkat nic
děda psal:Myšák psal:Mour psal:
...máš recht, nechat se zadara prohňácat vod mladý doktorkyJaky zadarmo ty vyzirko? Das 30 kacek poplatek jako kazdej jinej
Jo a za pohotovost je to za 50pokud se nepletu pohotovost je za 90kč
Bandit sleva
děda psal:osiris psal:...bodejť lepší si nechat projet s prstem v prdeli prostatu hezkou holkou než hnusným chlapem ;)
já si myslím že je lepší si do teho zadku nenechavat strkat nic
...tuším, že na každýho z nás jednou bohužel dojde
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
nicola.foxx (Člen) 30.09.2009 12:21:16 Offline |
Loser psal:woe, uz to vidim, jak se na srazu postavime do rady, stahnem gate a uz to poleti
To si pis. Nez vsichni vyrazi na okruh, tak se predkloni a dostanou masaz prostaty. 15 vterin, vycaknuto a jedeme. Ty co jezdej v pomalejch skupinach to budou mit s masazi na 30 vterin. To budou fotky jak vino.
Jen at tu masaz dela v normalnich rukavicich a ne v motorkarskejch.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Kakac psal:Vy hovada
A Osi má pravdu počkejte do času až budete uchcávat každou půlhodinu
to mam pokazdy, kdyz jdu na jedno. Po tretim to zacne a po kazdym dalsim se ty intervali zkracujou
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
By nám pak mohli zdravotní pojištovny ještě platit i to ježdění, když budeme o sebe tak dbát přeci. Ale před každou jízdou prohmatávat prostatu??, to můžeme rovnou jezdit bez kalhot a místo kolínka dávat kuličku...
WD club member...
to by muselo být naprosto okouzlující,dojet každej na sraz hambatej
nicola.foxx (Člen) 30.09.2009 23:18:20 Offline |
kojaksro psal:...to muší každej novej člen
ALE FUJ. Si predstav, ze si koupi B12 trebas Paroubek a pojede jako novej clen.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
co paroubek ale co kdyby byla novej člen Věrka bílá:D
Ondráš psal:Mour psal:600 vrs. 1200
S vs. N...
Tady je snad jasný, kdo je vítěz, ne?
2 kakac: Ne, ty v tom vítězném týmu nejsi...
je tam půlkou, jako ty on že má eSko a ty že 12ku. Já s váma vyjebal a jsem tam hnedka, 12S
Bandit 4EVER!!!
Ondráš psal:Mour psal:600 vrs. 1200
S vs. N...
Tady je snad jasný, kdo je vítěz, ne?
2 kakac: Ne, ty v tom vítězném týmu nejsi...
Blbe hovno to mu rozumíš
Kamaráde eSko je eSko
A mě stačí i 6 protože jsem trochu prizdisráč a nebojím se to přiznat
V zatáčkách mě pořád 6 školí a na rovině umí na motorce i kokot otočit heftem
Na to 12 nepotřebuju až zkrotím 6 pak bude 12
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
tak děda je zpátky :D a co takhle založit nějaký uchylný téma plný dementních dotazů? :D někdy příště
koupil sem bandita šestku rok 2002 a příští tejden du pro noty.Takže po letech sem se k tomu dokopal