Nejsi přihlášen
Re: jak vyleštit kartery
Ahoj partnere v obchodních záležitostech
No to by mě taky zajímalo, protože jsem nad tím uvažoval a HLEDAL a nešel jsem cosik o čističi na hliníková kola, ještě jsem to nezkoušel, ale zase jeden můj kolega mě varoval, že suzuki v 90 letech lakovala motory, tak s tím čističem moc opatrně.
No napadá mě vychcanéj nápad KDRKu. Vyzkoušej to a vyfoť před a po a hoď fotky sem, abychom mohly opakovat tvé úspěchy, nebo abychom neopakovaly tvé chyby.
Je fakt, že jsem zkusil použít z Lídlu čistič motorů ve spreji a na yamaze i na banďovi výsledek nulanulapičunic. Ale sání na moji dýzlLaguně to vyčistilo moc fajn. Asi jiná slitina hliníku či co
Jo a nechceš hodit fotku na profil toho tvého krasavce???
PS: pro réjpaly---myslím fotku motorky a né KDRKova "krasavce"
sou různí lidé mezi námi
Zdeněk psal:Ahoj partnere v obchodních záležitostech
No to by mě taky zajímalo, protože jsem nad tím uvažoval a HLEDAL a nešel jsem cosik o čističi na hliníková kola, ještě jsem to nezkoušel, ale zase jeden můj kolega mě varoval, že suzuki v 90 letech lakovala motory, tak s tím čističem moc opatrně.
No napadá mě vychcanéj nápad KDRKu. Vyzkoušej to a vyfoť před a po a hoď fotky sem, abychom mohly opakovat tvé úspěchy, nebo abychom neopakovaly tvé chyby.
Je fakt, že jsem zkusil použít z Lídlu čistič motorů ve spreji a na yamaze i na banďovi výsledek nulanulapičunic. Ale sání na moji dýzlLaguně to vyčistilo moc fajn. Asi jiná slitina hliníku či co
PS: pro réjpaly---myslím fotku motorky a né KDRKova "krasavce"
No nazdááár
Což pak vo to. Karbon a ty sračky to je v poho. Na to mam medicínu. Jenom potřebuju trochu ten hkiník trochu oživit. Byl jsem na pumpě v Dubé. Tam se sjíždí hafo motorkářů u nás a tam jsem se moc necejtil. Každej to má po tý zimě nafintěný.
A já tam skoro ještě bahno z Moravy když jsem to v únoru vez z tého vašeho Olomóca
kdrk psal:Zdeněk psal:Ahoj partnere v obchodních záležitostech
PS: pro réjpaly---myslím fotku motorky a né KDRKova "krasavce"No nazdááár
Což pak vo to. Karbon a ty sračky to je v poho. Na to mam medicínu. Jenom potřebuju trochu ten hkiník trochu oživit. Byl jsem na pumpě v Dubé. Tam se sjíždí hafo motorkářů u nás a tam jsem se moc necejtil. Každej to má po tý zimě nafintěný.
A já tam skoro ještě bahno z Moravy když jsem to v únoru vez z tého vašeho Olomóca
Jo a tu fotku tam ňákou vyrobim. Aby bylo do čeho rejpat
Banditatom (Člen) 25.03.2012 13:26:35 Offline |
nechcu hrát chytrého ale o jaké hliníky na B6 jde?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:nechcu hrát chytrého ale o jaké hliníky na B6 jde?
No přece válce, blok, žebrování válců, hlava. Prostě chcem mít hezky čistý ten bazmekt, co je pod nádrží mezi svodama a zadní kyfkou a nad stojanama. Prostě to, co dělá brrrm a všelijak vrčí a brumlá.
Ale taď jsi mě zarazil, asi pujdu zkusit magnet.
sou různí lidé mezi námi
Banditatom (Člen) 25.03.2012 19:22:09 Offline |
Zdeněk psal:Banditatom psal:nechcu hrát chytrého ale o jaké hliníky na B6 jde?
No přece válce, blok, žebrování válců, hlava. Prostě chcem mít hezky čistý ten bazmekt, co je pod nádrží mezi svodama a zadní kyfkou a nad stojanama. Prostě to, co dělá brrrm a všelijak vrčí a brumlá.
Ale taď jsi mě zarazil, asi pujdu zkusit magnet.
no jo máš pravdu ale ten hliník co se tedajc vodstěhoval do humpolce je v laku! tzn v barvě tzn. načtříkanej.... takže co na tom chce leštit?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:nechcu hrát chytrého ale o jaké hliníky na B6 jde?
Ahoj. Díky . Už jsi vlastně odrpsal Zdenkovi. Měl jsem přesně na mysli motor a skříň. Nevěděl jsem že je to v laku. Je to ale takový matový tak jsem myslel že je to zoxidovaný časem a že se o to nikdo nestaral. Hodně moto to má pěkný stříbrný tak jsem to chtěl taky zušlechtit.
Nevím jestli vám to pomůže:
http://www.e-brusivo.cz/ocelova-brusna- … o--00.html
Jsou různé druhy a různé hrubosti, dá se s tím leštit úplně všechno
MaraKM psal:akorát leštění hliníku = něco přes hubu aspoň cokoliv lepší než nic, páč zvýšené množství hliníku v těle je slušnej náběh na alzheimera
jo tak já nejsem blbej, když si nic nepamatuju, akorát sem se nadejchal hliníku, když sem leštil kola na autě...
yebat psal:MaraKM psal:akorát leštění hliníku = něco přes hubu aspoň cokoliv lepší než nic, páč zvýšené množství hliníku v těle je slušnej náběh na alzheimera
jo tak já nejsem blbej, když si nic nepamatuju, akorát sem se nadejchal hliníku, když sem leštil kola na autě...
...voe, tag to já taky
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
MaraKM psal:hele ale to fakt není prdel není to sice tak, že jednou / dvakrát přejedeš třeba šmirglem po hliníku, zhluboka se nadechneš a máš ho, ale jak se říká "korunka ke korunce a máš milión"
hlavně si myslim že je to na dloouhý zimní večery
yebat psal:po jedný sadě kol to stejně každýho přejde... :D já už bych to nikdy nedělal... akorát svody a vocas leštim rád...
nebo si necháváš leštit ???
na svody jsem ale náhodou na něco přišel. Jednou jsem to myl dole vapkou a postříkal to čističem na disky co máme na myčce. Jen to zapěnilo a tak jsem myslel že průser. Pak jsem to ale spláchnul a ze zlatejch svodů byly najednou zase pěkný stříbrný jako nový. I ten vocas byl taky jak novej. A bez leštění. docela to fungovalo.
kdrk psal:.........postříkal to čističem na disky co máme na myčce. Jen to zapěnilo a tak jsem myslel že průser. Pak jsem to ale spláchnul a ze zlatejch svodů byly najednou zase pěkný stříbrný jako nový. I ten vocas byl taky jak novej. A bez leštění. docela to fungovalo.
...jj, říkám to tady už leta (musí to bejt ale ten s kyselinou)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:kdrk psal:.........postříkal to čističem na disky co máme na myčce. Jen to zapěnilo a tak jsem myslel že průser. Pak jsem to ale spláchnul a ze zlatejch svodů byly najednou zase pěkný stříbrný jako nový. I ten vocas byl taky jak novej. A bez leštění. docela to fungovalo.
nějakej odkaz by nebyl prosím?
yebat psal:osiris psal:kdrk psal:.........postříkal to čističem na disky co máme na myčce. Jen to zapěnilo a tak jsem myslel že průser. Pak jsem to ale spláchnul a ze zlatejch svodů byly najednou zase pěkný stříbrný jako nový. I ten vocas byl taky jak novej. A bez leštění. docela to fungovalo.
nějakej odkaz by nebyl prosím?
Ňáká webovka tam je, ale je to ňáká německá sračka a je to ve velkym barelu. 5edí se to tak 1:10 nebo 20ti. A smrdí ro fakt po kyselině. Mužu ti ale lahvinku poslat na zkoušku, ať do doho nezapadneš za hodně peněz a motorku s tim pak nemejou ještě tvoje vnoučata. Až budu v práci tak pošlu ňákou tu adresu.
kdrk psal:yebat psal:osiris psal:
...jj, říkám to tady už leta (musí to bejt ale ten s kyselinou)nějakej odkaz by nebyl prosím?
Ňáká webovka tam je, ale je to ňáká německá sračka a je to ve velkym barelu. 5edí se to tak 1:10 nebo 20ti. A smrdí ro fakt po kyselině. Mužu ti ale lahvinku poslat na zkoušku, ať do doho nezapadneš za hodně peněz a motorku s tim pak nemejou ještě tvoje vnoučata. Až budu v práci tak pošlu ňákou tu adresu.
...proč by kupoval koncentrát balenej pro myčky, když na každý pumpě, nebo i v drogerii koupí v půlitrovým rozprašovači cokoliv na čištění ráfků a to že jsou pouze dva technologický druhy jsem mu napsal
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:kdrk psal:yebat psal:
nějakej odkaz by nebyl prosím?Ňáká webovka tam je, ale je to ňáká německá sračka a je to ve velkym barelu. 5edí se to tak 1:10 nebo 20ti. A smrdí ro fakt po kyselině. Mužu ti ale lahvinku poslat na zkoušku, ať do doho nezapadneš za hodně peněz a motorku s tim pak nemejou ještě tvoje vnoučata. Až budu v práci tak pošlu ňákou tu adresu.
...proč by kupoval koncentrát balenej pro myčky, když na každý pumpě, nebo i v drogerii koupí v půlitrovým rozprašovači cokoliv na čištění ráfků a to že jsou pouze dva technologický druhy jsem mu napsal
To je pravda. Mělo by to fungovat stejně
Yebat: zkus to a budeš vidět
Stránky: 1