Nejsi přihlášen
![]() |
SuJazuwaki (Člen) 04.06.2012 09:29:12 Offline |
Re: Číza na prodej:
Kdybych ju mněl jak dostat do Ásie neváhal bych ani minutu. Jo, odkud je tchán? Není náhodou taky asiat?
SuJazuwaki
ja ji mel v zlute barve ale 125, chromy byly porad jak novy kdyz sem ji prodaval najeto 18 tacku, na tom litala jeste moje babka do prace takze prvni majitel
Billy psal:ja ji mel v zlute barve ale 125, chromy byly porad jak novy kdyz sem ji prodaval najeto 18 tacku, na tom litala jeste moje babka do prace takze prvni majitel
Babka je gut Kdyš sme u tebe byli udělat dozor,tak by se myslím nenechala dlouho přemlouvat na projížďku
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
bratranec má od strýce (brácha jeho babičky) ČZ125 ze 62 tuším, se kterou on tehdy se svou ženou vyrazili do tater a celé je projeli - když ji před cca 4lety dostal, jen se vyměnily gumy, přečalounilo sedlo a nakonec udělal i výbrus - jinak jako nová a jezdí dobře
Nic lidského mi není cizí
VikecB12 psal:Billy psal:ja ji mel v zlute barve ale 125, chromy byly porad jak novy kdyz sem ji prodaval najeto 18 tacku, na tom litala jeste moje babka do prace takze prvni majitel
Babka je gut
Kdyš sme u tebe byli udělat dozor,tak by se myslím nenechala dlouho přemlouvat na projížďku
Babka je radnej magor, celej zivot drandila na sve motorce a dedek na sve. tedkon ma 73 let akorat matka pro to stale nema pochopeni .
Babka litala se sajdou a s lyzema v zime na Chopok do SK, takze takovej asi malej Elefant si zazila v zivote, hold otrla zenska
zzzmrzlinar (Člen) 04.06.2012 14:38:47 Offline |
tý jo, hranatá číza, zastaralá a voškolivá sice už v době výroby, ale sám vzpomínám, jak jsme jako dvanáctiletý parchanti jezdili u kámoše Jirky Bulíčka na Simsónu tak jsme na vedle zaparkovanou Čízu 175 čuměli s velkým respektem jaká je to velká motorka.. No, ale Jirka hned rezolutně prohlásil "MAŠINU VÁM NEPŮJČIM" a ještě přidal hostorku, jak na tom učil jezdit bráchu a ten jako si blbě přidal a ten tah motoru udělal, že nemoh jako ubrat jak ho to táhlo dozadu, že to musel zastavit chcípákem.
Jo a mám doma Svět motorů z tý doby, kde takovouhle v provedení 250 testujou, chválej si fajnej moderní design a bezpečné jízdní vlastnosti, ale pozastavujou se nad tím proč naše dvěpade jede vo polovinu míň než italský dvacky a japoncký 250ky maj výkon až třikrát takovej a vyloženě nadávaj na to, že motor je tak blbě utěsněnej, že maj vod voleje zsraný i holinky a nohavice.
Jinak hodně stěstí s prodejem, cenovka je dobrá, kdybych se zrovna netrápil s Kejvačkou tak bych nad takovoudle "mašinou" i uvažoval, nechal bych jí dat do těch barev co byla ta tenkrát ve stodole.
![]() |
SuJazuwaki (Člen) 05.06.2012 06:57:27 Offline |
Protože letos nedávám na B žádnou divočinu, začínám uvažovat o přesunu ČZ po ose. Mohla by to být taková náhražka dovolené v Turecku....
SuJazuwaki
Stránky: 1