Nejsi přihlášen
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 05.06.2012 09:15:18 Offline |
Re: Je k něčemu gerontům DiS. nebo Bc ?
bude ti to neco platny pouze v pripade ze budes delat ve statni zprave.tam budes mit lepsi tabulkovej plat ale to je tak vsechno.na LDN ci v Hospicu je to fakt k hovnu.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Mám dojem že Bc. už k něčemu je
DiS. je v dnešní době absolutně zbytečná záležitost, s přihlednutím k faktu že ho uznavaji pouze ve státní správě, kde pomuže dle tabulek k lepšímu platu...
Bc. je už alespon akademický titul...
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
faitík psal:richie psal:onehdá mě kámoš říkal že prej za milión máš titul do půl roku
tak to je hodně drahej
- to neni moc dobrej kámoš
To víš,u vás je to laciný,ste přímo u zdroje,ale k nám morafcům než to dojde,tak si na tom narazí marži dalších pět sprostředkovatelů
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Luk psal:pokud se na dotaz pokusime podivat aspon trochu vazne, Frodo ma pravdu
Ale zas bych to Bc. nepřeceňoval...
Stále je tu zakořeněná představa, že když má někdo vysokou školu, tak absolvoval magisterské studium... Na spoustu věcí, ale stačí.
2 Kelly: Končím u L'Hospitalova pravidla. Složitější úkoly dělat nebudu.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
![]() |
Honzik8719 (Člen) 05.06.2012 17:06:42 Offline |
Ondráš psal:Luk psal:pokud se na dotaz pokusime podivat aspon trochu vazne, Frodo ma pravdu
Stále je tu zakořeněná představa, že když má někdo vysokou školu, tak absolvoval magisterské studium... Na spoustu věcí, ale stačí.
2 Kelly: Končím u L'Hospitalova pravidla. Složitější úkoly dělat nebudu.
Ondro další matiky už jsou jednoduchý
...relativní kochač...
VikecB12 psal:faitík psal:richie psal:onehdá mě kámoš říkal že prej za milión máš titul do půl roku
tak to je hodně drahej
To víš,u vás je to laciný,ste přímo u zdroje,ale k nám morafcům než to dojde,tak si na tom narazí marži dalších pět sprostředkovatelů
prazsky zprostredkovatele se pisou se z
řikám si hurikán
Honzik8719 psal:Ondráš psal:Luk psal:pokud se na dotaz pokusime podivat aspon trochu vazne, Frodo ma pravdu
2 Kelly: Končím u L'Hospitalova pravidla. Složitější úkoly dělat nebudu.Ondro další matiky už jsou jednoduchý
Jo tak proto si počitate zkoužky přes FB jo?
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
richie psal:onehdá mě kámoš říkal že prej za milión máš titul do půl roku
za ing. v Plzni po mě chtěli před třema rokama šedesát tyček holt vás v tý ázii dřou z kůže
podotýkám nedal jsem to, přišlo mi to drahý
Strýcfajtr !!!
richie psal:faitík psal:richie psal:onehdá mě kámoš říkal že prej za milión máš titul do půl roku
tak to je hodně drahej
možná to byla cena za MBA
Hele v tom mě dostal tady ten Štatlovej kouzelník, prej hejtman či co , kterej má MBA a před jménem "jen" Bc.
v uvozovkách proto, že v dnešní době se na to už fakt kouká... jen doufám, že se nezačne psát před jménem VŠE na co má člověk nárok... psát si Ing. Bc. mi příjde ujetý a to znám lidi co mají výšek více ... Takovej můj bratránek např by byl Ing. Ing. Bc. Bc. Tomáš...
Nic lidského mi není cizí
Kelly01 psal:Dumal jsem nad nějakým humanitárním směrem
Začleňování/integrace menšin apod.
Rozkládal bych ten režim zevnitř
aco se učit jazyk, pozdrží to "tentononc" němce. npř. Arapština,
vyloženě jazyk pro důchodce co chtěj strávit důchod v teple.
Akurát první texty, co se překládaj, pitvaj vobřízzku
![]() |
Honzik8719 (Člen) 05.06.2012 21:46:14 Offline |
Ondráš psal:Honzik8719 psal:Ondro další matiky už jsou jednoduchý
Ok. Ty to máš čerstvý. Budeš to dělat ty.
no a ted sem si naběhnul jinak rád pomůžu když můžu
Frodo ono je to lehký jak pro koho...mě zase dělá trabl se naučit nějakej delší souvislej text....
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:Ondráš psal:Honzik8719 psal:Ondro další matiky už jsou jednoduchý
no a ted sem si naběhnul
jinak rád pomůžu když můžu
Frodo ono je to lehký jak pro koho...mě zase dělá trabl se naučit nějakej delší souvislej text....
a co ty študýruješ?
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
![]() |
Honzik8719 (Člen) 05.06.2012 22:02:48 Offline |
richie psal:Honzik8719 psal:Ondráš psal:
Ok. Ty to máš čerstvý. Budeš to dělat ty.no a ted sem si naběhnul
Frodo ono je to lehký jak pro koho...mě zase dělá trabl se naučit nějakej delší souvislej text....a co ty študýruješ?
strojírenství na ČVUT
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:richie psal:Honzik8719 psal:
no a ted sem si naběhnuljinak rád pomůžu když můžu
Frodo ono je to lehký jak pro koho...mě zase dělá trabl se naučit nějakej delší souvislej text....a co ty študýruješ?
strojírenství na ČVUT
Kelly01 psal:dumám jestli si ještě něco neudělat
Ale k lepšímu fleku na LDN nebo v hospicu či pečovateláku, třeba u okna mi to asi nepomůže, co
.
1) jak psal Filous, na menšiny netřeba titul, spíš teleskop
2) v LDN a podobnejch ůstavech s tím max můžeš předbíhat ve frontě na voběd
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Kelly01 psal:Dumal jsem nad nějakým humanitárním směrem
Až přejdeš z humantárního na humanitní, tak doporučuji knihovnictví.
Tam bys to mohl dotáhnout klidně na Ph.D.
Ondráš psal:Kelly01 psal:Dumal jsem nad nějakým humanitárním směrem
Až přejdeš z humantárního na humanitní, tak doporučuji knihovnictví.
![]()
Tam bys to mohl dotáhnout klidně na Ph.D.
nebo muzeologie
XJelen psal:richie psal:onehdá mě kámoš říkal že prej za milión máš titul do půl roku
za ing. v Plzni po mě chtěli před třema rokama šedesát tyček
holt vás v tý ázii dřou z kůže
to mi ani nerikej, asi ten diplom co se vali nekde ve skrini vyndam a vzteky sezeru
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
XJelen psal:richie psal:onehdá mě kámoš říkal že prej za milión máš titul do půl roku
Jenom ze zvědavosti, v jakém oboru jsi mohl být Ing. ?
Jinak z vlastní zkušenosti: Čerstvě po státnicích jsem chodil na rehabilitace a sestra mne tam vždycky sjela na 3 doby. Poté mi primářka dopsala titul na kartu a ta samá sestra byla jak vyměněná. Pane inženýre sem, pane inženýre tam ....
Takže by se to v té LDNce mohlo hodit.
![]() |
Honzik8719 (Člen) 06.06.2012 09:33:59 Offline |
yoby psal:Je fakt že doktoři, zvlášť starší generace, jsou na tituly vysazený a v jejich chování se to dost projevuje
Nechápu, když ted se dává ing. už jen za docházku
hele to mi řekni kde
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:yoby psal:Je fakt že doktoři, zvlášť starší generace, jsou na tituly vysazený a v jejich chování se to dost projevuje
hele to mi řekni kde
Kdybys nebyl línej a došel od metra na kulaťáku ještě kousek dál než jen ke strojárně Ale je to už nějakej ten pátek, teď prej je to ještě lehčí
stoner psal:XJelen psal:richie psal:onehdá mě kámoš říkal že prej za milión máš titul do půl roku
podotýkám nedal jsem to, přišlo mi to drahýJenom ze zvědavosti, v jakém oboru jsi mohl být Ing. ?
Fando snad ekonomika, nebo co... moc jsem se s nima nebavil, pro hospodskýho je to škoda
Strýcfajtr !!!
stoner psal:Jinak z vlastní zkušenosti: Čerstvě po státnicích jsem chodil na rehabilitace a sestra mne tam vždycky sjela na 3 doby. Poté mi primářka dopsala titul na kartu a ta samá sestra byla jak vyměněná. Pane inženýre sem, pane inženýre tam ....
Takže by se to v té LDNce mohlo hodit.
Čekal jsem kdo to napíše, já to být nechtěl a to ješětě když jsem doktor a to třeba přírodních věd... vono stačí slyšet to oslovení pane "doktrore"
na druhou stranu je personál, kterej je schopnej seřvat výpravu "študovaných hlav" co jdou třeba skrze dotační kontroly
MaraKM psal:stoner psal:Jinak z vlastní zkušenosti: Čerstvě po státnicích jsem chodil na rehabilitace a sestra mne tam vždycky sjela na 3 doby. Poté mi primářka dopsala titul na kartu a ta samá sestra byla jak vyměněná. Pane inženýre sem, pane inženýre tam ....
Takže by se to v té LDNce mohlo hodit.Čekal jsem kdo to napíše, já to být nechtěl
a to ješětě když jsem doktor a to třeba přírodních věd... vono stačí slyšet to oslovení pane "doktrore"
na druhou stranu je personál, kterej je schopnej seřvat výpravu "študovaných hlav" co jdou třeba skrze dotační kontroly
já NEjsem doktor, tak mělo být, když JSI doktor
yoby psal:Je fakt že doktoři, zvlášť starší generace, jsou na tituly vysazený a v jejich chování se to dost projevuje
S tím souhlas... Ale nechápu proč...
Včera jsem se na to doktora ptal, když mermomocí chtěl vědět titul do karty, že porej člověku kterej má titul se hůř říká vole.
Honzik8719 psal:Ondráš psal:Honzik8719 psal:Ondro další matiky už jsou jednoduchý
no a ted sem si naběhnul
Honzo já jsem byl rad, když jsem se dostal do LS. a dokonce skoro s čistym štitem , až na tu posranou Matematiku...
![]() |
Honzik8719 (Člen) 06.06.2012 15:59:03 Offline |
Frodo89 psal:Honzik8719 psal:Ondráš psal:
Ok. Ty to máš čerstvý. Budeš to dělat ty.no a ted sem si naběhnul
Frodo ono je to lehký jak pro koho...mě zase dělá trabl se naučit nějakej delší souvislej text....Honzo já jsem byl rad, když jsem se dostal do LS. a dokonce skoro s čistym štitem
, až na tu posranou Matematiku...
tak to se těš na pružnost jestli k nám jdeš znovu...minulej tejden vyhodili 59 lidí z 60...ten jedinej dostal E
...relativní kochač...
Lihy psal:Když sme u těch titulů....takovej kojaksro by měl začít pořádně studovat...bo by potřeboval dva aby člověk věděl s kym má tu čest...Dr.Ing.
Kojak má zatím jen hodnost... Poručík.
Ondráš psal:Luk psal:z posledni navstevy nemocnice potvrzuju, ze lehce pozitivni vliv na personal to kupodivu opravdu ma
By mě zajímalo jak reagují třeba na doc. nebo prof.
tak to nemohu slouzit
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Ondráš psal:Luk psal:z posledni navstevy nemocnice potvrzuju, ze lehce pozitivni vliv na personal to kupodivu opravdu ma
Jdou na kolena a tlučou hlavou o zem...
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Ondráš psal:Luk psal:z posledni navstevy nemocnice potvrzuju, ze lehce pozitivni vliv na personal to kupodivu opravdu ma
Jdou na kolena a tlučou hlavou o zem...
v podstatě jo... (zase jak kdo... ale jo no )
Stránky: 1