Nejsi přihlášen
brzdy
páni,
neviem či to je o.k. , ale moja predchadzajúca CBR-a brzdila úplne špičkovo, po presadnutí na B6, sa mi zdalo, že ani "nezastavím". Teraz po jazdení s týmto strojom
už to beriem normálne a ani to nevnímam, ale stále si dávam otázku, či to tak má byť alebo či to je nejaká závada ... dík za radu
ked uz do pekla, tak na bielom koni !
Re: brzdy
akurat som objednal v suzuki komplet nove oblozenia, neviem este co to bude stat, ale dufam, ze sa to zlepsi. Mozne je aj
to, ze to tak ma brzdit normalne, a len sa mi to zda v porovnani s predchadzajucou motorkou.
inkvizitorr (Administrator) 15.05.2007 11:16:21 Offline |
jak již bylo řečeno, kvalitní desky, radiální pumpu a opletený hadice a bude brzdit jak víno, je to sice investice za desítku, ale rozdíl opravdu k nezplacení
doba je temná...
Jednu radiálku mám navíc,ujeto 1000km,musí se koupit akorát nová páčka - replika 500,originál 1500....
http://www.bonmoto.cz/u-detail.php?id=5 … c3de9c452c
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Jednu radiálku mám navíc,ujeto 1000km,musí se koupit akorát nová páčka - replika 500,originál 1500....
http://www.bonmoto.cz/u-detail.php?id=5 … c3de9c452c
Kelly, co budeš chtít za tu pumpu?
Tož tak:-D
Kelly01 psal:Naprosto správný postup
Utrať úspory..
A pak se v klidu rozhodni
Jako bych se viděl zamlada
zda sa mi rozumnejsie dat tych 7k, jak si niekde nabit hubu. Neviem co tam predchadzajuci majitel dal za dosky, a zistovat
to na sebe nechcem. Predne uz aj tak niesu nic-moc a zadne sa zdaju byt este v slusnom stave.
KELLY01,ci poradis ine riesenie?
Kelly01 psal:Jiřina
Uvidím,ale tak3-3500 nebo koupím v Bonmotu za 500páčku(maj ji tam volně k mání) a nechám si ji
Jo,a potřebuješ ještě za litr novou pancéřovku(delší a s jiným úhlem banja)!!!
Panceřovku neřeším, mám ji dlouhou dost. Ale za ty prachy je to moc. POčítáme li 1.500 origo páčku, tak jsemn minimálně na 4.500,- přidám 300,- a mám ji novou. No jo, kort seš drahej
Tož tak:-D
milanz psal:Kelly01 psal:Naprosto správný postup
Utrať úspory..
A pak se v klidu rozhodni
Jako bych se viděl zamladazda sa mi rozumnejsie dat tych 7k, jak si niekde nabit hubu. Neviem co tam predchadzajuci majitel dal za dosky, a zistovat
to na sebe nechcem. Predne uz aj tak niesu nic-moc a zadne sa zdaju byt este v slusnom stave.
KELLY01,ci poradis ine riesenie?
uz ti snad poradil, ne?
radialni pumpa
Second Class Citizen
1130 Café Racer
MilanZ: o tych palkach v Suzuki predajniach viem cosi aj ja!!!necuduj sa!!!radsej si zhanaj kontakty na lacnejsich dodavatelov alebo kamaratov, ktori ti to zozenu..fakt ak budes nadalej nakupovat v suzuki tak pochopis..tiez som tam kupoval konzolu na riadiacu paku a vysla ma na 5000,- Sk no a potom ked som nieco potreboval iba som si prezistil telefonom cenu a teraz nakupujem uz inde. a ked som zistil, ze tu konzolu som mohol kupit o 30% lacnejsiu tak
MILUJU SMRT.. dneska tu chcípneš
inkvizitorr (Administrator) 15.05.2007 14:34:56 Offline |
páčka stojí 380 kačen (bikerscrown)
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 15.05.2007 15:53:51 Offline |
Filous psal:inkvizitorr psal:páčka stojí 380 kačen (bikerscrown)
...na radijální Nissin pumpu??? ...to asi né.....
no to máš pravdu, tady šířim dezinformace to je vlastně vorigo páčka
doba je temná...
milanz psal:dam tam tu radialnu, ked uz k tomu dojde
ale najprv vyskusam len tie origo celuste, inac slusna palba, skoro 7.000,- SKK stoja tie 3 sady.
ještě jednůc:7000 SK stojí u vás brzdové obložení na béčko? to jako dvě sady na předek a jedna na zadek? Dyk já sem dal za sbs na předek 1600 a co si pamatuju tak na šestku stálo obložení na zadek 6OO??? anebo su trůba a nějak blbě sem to pochopil
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
6000 bez dph za 2x predne a 1xzadne, ale nakoniec mi sami od seba navrhli riesenie zrusit tu objednavku , moto doviest do servisu a skontroluju to. Mozno sa mi to len cele zda, bol som len zvyknuty na supersporty a tam bol samozrejme ostrejsi
brzdny ucinok + tvrde nadstavenie tlmicov. Po dlhsom jazdeni mi to neprichadzalo
uz zle na tom bandite, ale hned ako som jazdil na supersporte tak sa mi to pripomenulo.
milanz psal:ja nemam problem do ciech, mam to asi 15 km do Hodonina :)
kde to maju tie brzdove dosticky u vas?
Když už budeš v Hodoníně, tak zajeď do Břeclavi
http://www.triskel.cz/
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
sonyk psal:si me zaskocil kluku ale asi ne sem nejak neskoumal. sem prave koukal ze jsou nejak HF(predek) a LF (zadek) ale estli to tak plati u bnadita nevim
Ta běž do garáže a nebo s ekoukni do manuálu... Uvidíš.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
mno me se zda ze ta motyka brzdi idealne.jen sem v tomhle newbie tak se ptam a jelikos SBS sou podle vetsiny z vas lepsi nez goldfren a cenove sou s min rozdilem je to jasne
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
sonyk psal:mno me se zda ze ta motyka brzdi idealne.jen sem v tomhle newbie tak se ptam a jelikos SBS sou podle vetsiny z vas lepsi nez goldfren a cenove sou s min rozdilem je to jasne
SBS mám vzadu. myslím, že dobrý, ale poslední dobou mi začly pískat...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:sonyk psal:no tak bratrovi piskaj nejaky desky od zacatku tak do nich udelal drazku a je klidek
Já teď nějak nevím... Možná už jsem sjel tu drážku... Ale novou se mi tam dělat nechce...
nn mel plny bez tech jako drazek v tom a proste se to moc nejak spinilo a prehrejvalo jakoby rozriz tu desticku na pul drazku a je to je klid
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Stránky: 1