Nejsi přihlášen
Re: Patnáct let Plusu
Vo Plusu mi nemluv, teď nám tu jeden další zase postavili. Lidi jak krávy debilní, jak kdyby tady nebylo dost krámů, vstávají už v 6 ráno a hybaj pro slevy. Kachny, krůty, chlast jak kdyby nikdy nežrali. Zato silnici pan Plus nechal od prvopočátku stavby rozbitou a nevypadá to, že by to hodlal opravit. Včera tam maník rozstřelil elektron. Ale důchodcům, to udělal chodníky jak ránveje. Navíc tam maj hovno, kámošově bábě tam střelil ztvrdý rohlíky. Fuck off Plus
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:Vo Plusu mi nemluv, teď nám tu jeden další zase postavili. Lidi jak krávy debilní, jak kdyby tady nebylo dost krámů, vstávají už v 6 ráno a hybaj pro slevy. Kachny, krůty, chlast jak kdyby nikdy nežrali. Zato silnici pan Plus nechal od prvopočátku stavby rozbitou a nevypadá to, že by to hodlal opravit. Včera tam maník rozstřelil elektron. Ale důchodcům, to udělal chodníky jak ránveje. Navíc tam maj hovno, kámošově bábě tam střelil ztvrdý rohlíky. Fuck off Plus
člověče vyzvedni si už v lékárně ty antidepresiva lebo to s tebou za chvilku švihne
to jebu
Zdenda psal:Jsem naprosto v klidu hošani to byla jen taková informace.
...hele, taky sem f klidu, ale dyš mam chuť někoho seřvat, tag du u nás na fsi do Plusu a dycky si užiju ...Ája uš tam se mnou nechce chodit ...jednou mě tag nasrali, žesem jim tam naložil uplně vrchovatej košik, zjebal sem tam ňákou krávu, košik nechal stát uprostřet a vodešel tym prostorem, co se prostrkujou košiky, ale jag tam maj ty plastový lišty, tag voni se hejbou jen jednim směrem a to sem nevjeděl a abych nebyl za blpce, co se bude vracet, tag sem zabral a pár tech lišt šlo se mnou
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Zdenda psal:Vo Plusu mi nemluv, teď nám tu jeden další zase postavili. Lidi jak krávy debilní, jak kdyby tady nebylo dost krámů, vstávají už v 6 ráno a hybaj pro slevy. Kachny, krůty, chlast jak kdyby nikdy nežrali. Zato silnici pan Plus nechal od prvopočátku stavby rozbitou a nevypadá to, že by to hodlal opravit. Včera tam maník rozstřelil elektron. Ale důchodcům, to udělal chodníky jak ránveje. Navíc tam maj hovno, kámošově bábě tam střelil ztvrdý rohlíky. Fuck off Plus
kecá - jezdim vokolo a tak krásný to tam maj, babičky běhaj jak za mlada, rohlíčky jak z pekárny
momentalně zavostalej
u nás je jen penny zmetci a když nepotřebuji nutně jdu radši do malýho krámu a pohoda,lidi sou jak krávy tam stojej kvůli nějaký slevě a přitom nechápou ten fígl původní cena 350,nyní 149,ale kdyby si uvědomili jaká je normální cena ,tak kvůli 10 kachlím se nebudou s duchodcema strkat o košíky
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Filous psal:Zdenda psal:Jsem naprosto v klidu hošani to byla jen taková informace.
...hele, taky sem f klidu, ale dyš mam chuť někoho seřvat, tag du u nás na fsi do Plusu a dycky si užiju ...Ája uš tam se mnou nechce chodit ...jednou mě tag nasrali, žesem jim tam naložil uplně vrchovatej košik, zjebal sem tam ňákou krávu, košik nechal stát uprostřet a vodešel tym prostorem, co se prostrkujou košiky, ale jag tam maj ty plastový lišty, tag voni se hejbou jen jednim směrem a to sem nevjeděl a abych nebyl za blpce, co se bude vracet, tag sem zabral a pár tech lišt šlo se mnou
Nemáme stejný předky?
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
PALOUS psal:Plus je superjezdím si tam kupovat hajzlpapírtudle sem čuměl jag kráva páč tam měli aj třívrstvej za cenu dvouvrstvýho a to už se vyplatí
a co teprve až bude čtyřvrstvej za cenu dvouvrstvýho to budou fronty jako blázen
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
PALOUS psal:Plus je superjezdím si tam kupovat hajzlpapírtudle sem čuměl jag kráva páč tam měli aj třívrstvej za cenu dvouvrstvýho a to už se vyplatí
aby si se z těch třech vrstev neposral :)))
ale di, Ty brepto ...
Stránky: 1