Nejsi přihlášen
Re: spojka B 12- doplnění kapaliny
kuclb psal:osiris psal:...přesně
Čéče, tak nevím, ale týpek to podle mě vůbec nepochopil...
Píše, že zadní brzda se dolívá nádobkou vpravo Ale nevím nevím, co je vpravo
kdyby jsi to dočetl tak víš že to pochopil...
l3stat psal:nechci zakládat nové téna do spojky se leje brzdovka nebo hydraulický olej
a pak se ještě zeptám kolik mám obědnat brzdovky když ji chci vyměnit na celé motorce díky za odpovědi
Stejně jako do brzd DOT4. Je to napsané na víčku.
A když chceš měnit, tak myslím, že do půl litru se vejdeš.
Estli kecám, tak mě pošli do .
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
l3stat psal:nechci zakládat nové téna do spojky se leje brzdovka nebo hydraulický olej
a pak se ještě zeptám kolik mám obědnat brzdovky když ji chci vyměnit na celé motorce díky za odpovědi
No, já nevím,brzdová kapalina do brzd - to jo, ale do spojky? Nebyla by lepčí spojková?
.... vono to ňák dopadne ....
...jag píše Corimec, uvnitř nádopky je takovej jakože nálitek, tag to nalej maks po něj, dyš je nádopka vodorovně...dyš to naleješ 1-2 mm pod nej, tag se nic neděje a dle skušeností je to lepčí, páč se díky vječí vzduchový kapse při vohřátí netlakuje kapalina, coš se může stát při přelití...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...jag píše Corimec, uvnitř nádopky je takovej jakože nálitek, tag to nalej maks po něj, dyš je nádopka vodorovně...dyš to naleješ 1-2 mm pod nej, tag se nic neděje a dle skušeností je to lepčí, páč se díky vječí vzduchový kapse při vohřátí netlakuje kapalina, coš se může stát při přelití...
...vono je to vo spojce a já myslel že vo brzdách ...každopádně i tag platí to co sem napsal, maks po rysku...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1