Nejsi přihlášen
webovky
umíte někdo? jednoduché tejdě mám www.ccskrine.cz
The father of the little princess of the dawn
Re: webovky
poslední web co jsem dělal je zde www.spacetournament.cz
![]() |
Banditatom (Člen) 18.06.2012 21:06:35 Offline |
hmm nabízí webovky a ani profil nemá vyplněnej
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:hmm nabízí webovky a ani profil nemá vyplněnej
taky jsem si toho vsim .... to vypada, ze googlil, jestli nekdo nechce udelat web a narazil tady na to. Takze rychla registrace a uz v tom litam ... jeden navrh za druhym, prasulky se sypou a kdyz budete chtit, udelam i novej picoweb
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:Banditatom psal:hmm nabízí webovky a ani profil nemá vyplněnej
taky jsem si toho vsim .... to vypada, ze googlil, jestli nekdo nechce udelat web a narazil tady na to. Takze rychla registrace a uz v tom litam ... jeden navrh za druhym, prasulky se sypou a kdyz budete chtit, udelam i novej picoweb
A je na tom něco špatně?
Lihy psal:Loser psal:Banditatom psal:hmm nabízí webovky a ani profil nemá vyplněnej
A je na tom něco špatně?
jasně že není, taky bych chtěl nový
Jebat motorky :-)
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 19.06.2012 13:16:00 Offline |
PALOUS psal:Ondráš psal:Lihy psal:A je na tom něco špatně?
Pokud se sem zaregistroval jen proto aby udělal pro Baltazara stránky, tedy za účelem zisku, tak ano.
drahej nebude
Aktualizace hry na verzy 2.1
možná bude hodně levnej
„Po dlouhých hodinách hraní s číseli, pixely, “
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Ondráš psal:PALOUS psal:drahej nebude
Aktualizace hry na verzy 2.1
Jo, podle tý reference, je to fakt nějakej studentík. Jinak se tím snad začnu živit i já.
tak jako rodina si u tebe zadávám jedny vebofky a tašku hrušek ti někam dotáhnu ale na máslofky ti jebu ty dám sám
Jebat motorky :-)
Ondráš psal:Lihy psal:A je na tom něco špatně?
Pokud se sem zaregistroval jen proto aby udělal pro Baltazara stránky, tedy za účelem zisku, tak ano.
A proč? Jestli to umí a chce si vydělat, tak proč by každej den nemohl zagůglit a když něco najde tak se nabídnout? Se má jako posrat, že tu poptávku někdo dal na nějakym www.suzukibandit.cz ??? Co je mu po tom, že si tu někdo hraje na nějakou komunytu nebo rodinu nebo co.
Akorát tu kydáte, ale jedinej von nabíd poptávanou práci... to jestli se mi jeho stánky líběj nebo ne neřešim.
Hoši tak tohle jsem nečekal ale aby bylo jasno :) Měl jsem bandita a byl jsem tu i zaregistrovanej sice jsem tu moc nepsal ale občas jsem tu něco plácnul. Na ten učtu jsem nebyl přes rok prostě od té doby co nemam motorku. Heslo nevim a ten email co tam byl tak uz davno nemam. Proto novy ucet. Tedkon tu chodim prevazne jenom obcas kouknout na diskuze co se deje a na vtipy si precist novy. Zadnej studentik nejsem :) Jenom jsem se nabídl tot vse :) a nikomu nic nevnucuju.
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 19.06.2012 18:06:51 Offline |
chlapci v klidu ....
podte sa ožrat
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Jokeer psal:Hoši tak tohle jsem nečekal ale aby bylo jasno :) Měl jsem bandita a byl jsem tu i zaregistrovanej sice jsem tu moc nepsal ale občas jsem tu něco plácnul. Na ten učtu jsem nebyl přes rok prostě od té doby co nemam motorku. Heslo nevim a ten email co tam byl tak uz davno nemam. Proto novy ucet. Tedkon tu chodim prevazne jenom obcas kouknout na diskuze co se deje a na vtipy si precist novy. Zadnej studentik nejsem :) Jenom jsem se nabídl tot vse :) a nikomu nic nevnucuju.
tak si vypln profil, at máme klid
Život je boj-mašina je nej!!!
Lihy psal:A proč? Jestli to umí a chce si vydělat, tak proč by každej den nemohl zagůglit a když něco najde tak se nabídnout? Se má jako posrat, že tu poptávku někdo dal na nějakym www.suzukibandit.cz ??? Co je mu po tom, že si tu někdo hraje na nějakou komunytu nebo rodinu nebo co.
Akorát tu kydáte, ale jedinej von nabíd poptávanou práci...to jestli se mi jeho stánky líběj nebo ne neřešim.
Špatná zkušenost s lidma který podobným způsobem "tapetujou" co se dá. Pak zjistíš, že je to jen nějakej "překupník". Jednání pak podobný jako když ti v sobotu odpoledne volá operátor jestli si nechceš změnit tarif, nebo kdo ví kdo, jestli nechceš životní pojištění.
Každýho věc. Jak jsem psal výše. Konečné rozhodnutí udělá Baltaz.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1