Nejsi přihlášen
upevnění navigace
Bandit . Poraďte mi, sehnal jsem levně navigaci garmin C510. Origoš do auta, ale jak jí upevnit na b6S? Páč se mi nechce dávat 3000 za držák touratech. Díky
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Re: upevnění navigace
netymu: 350 kacen, je to mysleny na hrazdu riditek, tohle jsem mel taky jako zaklad a doladil to ...dalsi podrobnosti niz u brambory
kellymu:
...rikals, ze mas svoji variantu
...nemas hrazdu
...origo 13 max 17
...neposlu , zbytecnost, dobirka uz vubec ne
...na horach ti to dam, pokud nepojedes zaukoluj vytlemence ;)
...kdyz se na tebe vyserou poslu to (prevod)
...pripominat !!! v hlave mam nasrano
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
mr.BSE psal:MartysN6 psal:NIC NEVYMEJŠLEJ A KUP POŘÁDNY ŘIDÍTKA
ORIGOtak nejaky doporuc
asi se ty moje originaly (z 12ky) taky hnuly pri padu,tak proc nekoupit jiny
mam B6N, starej (peknej) model
...třeba moje Lucasy jsou volné..a nové..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
nety psal:Bandit
. Poraďte mi, sehnal jsem levně navigaci garmin C510. Origoš do auta, ale jak jí upevnit na b6S? Páč se mi nechce dávat 3000 za držák touratech. Díky
Jestli nemaš hrazdu,změř pruměr mezi držakama riditek a posli mi fotku toho garmina a něco ti na to spacham.pokud chceš.
Kelly se sveze nebo nepotřebuje?Vlastně ma suj držak.
Na začatku bylo slovo boži a par svařenejch trubek.
Pšán psal:MAZI psal:PŠÁNE CO CHCES ZA TY ŘIDÍTKA ?? JSOU ŠIRŠÍ NEBO JAK ?? NEBO POSLI INFO MEJLEM
Pošlu ti mejla,ale až to pude...zatím nejde odeslat..
mají to nějaké rozkokocené..
heeej, to neplati
tak mi posli aspon toho mejla taky
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Když už jsme u těch navigací....před týdnem mne kámoš docela šokoval, měl telefon Nokia, tuším N80, za 2.800,-Kč k němu koupil nějakou "krabičku" kterou můžeš mít v kapse a za 500 Kč mu nahráli mapy TomTom do mobilu.Jsem čuměl jak to krásně česky mluví, ukazuje , prostě paráda.V autě to hodíš na nabíječku a na moto do kapsy a do ucha bluetoth.Vzhledem k tomu, že telefon dostanu od operátora za pár šupů tak o tom budu časem vážně uvažovat.V podstatě navigace za 3.500
no né?No ano![/i][/color][/color][/color][/color]
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Jarken psal:Když už jsme u těch navigací....před týdnem mne kámoš docela šokoval, měl telefon Nokia, tuším N80, za 2.800,-Kč k němu koupil nějakou "krabičku"
kterou můžeš mít v kapse a za 500 Kč mu nahráli mapy TomTom do mobilu.Jsem čuměl jak to krásně česky mluví, ukazuje , prostě paráda.V autě to hodíš na nabíječku a na moto do kapsy a do ucha bluetoth.Vzhledem k tomu, že telefon dostanu od operátora za pár šupů tak o tom budu časem vážně uvažovat.V podstatě navigace za 3.500
no né?No ano![/i][/color][/color][/color][/color]
...to uš sem tady zmiňoval gdysy, dyš se tady spustila "hysterije" s navigacema...to je to jediný, do čeho bych byl vochotnej investovat...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
luboss psal:Filousu, meli bychom Martymu vysvetlit, jak se chovat ke starsim lidem, ni? (to jako tobe, dedku)
se omlouvam, jsem chtel vlozit tohle ... nikomu nenutim, jen inspirace ... uz to tu bylo, teda ve stare diskuzi
http://luboss.net/view.php?cisloclanku=2006102002
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Stránky: 1