Nejsi přihlášen
Válec dolů - pomoc
čus všem, prosil bych Vás o radu. Sundal jsem ventil. víko a potřebuju sundat válec (chčije mi tam pod těsněním olej). Teď ale přesně nevím, co všechno musím povolit, sundat atd. Mám tu detailní foto vrchních střev, tak kdybyste někdo věděl, tak moc dík za rady.
"Burn rubber, not your soul"
Re: Válec dolů - pomoc
Bombarďák psal:......... sorry že teď budu sprostej, ale ať se jdou vysrat s těma novejma stránkama, já byl řádně zaregistrovanej do . No nic, udělám to znova!!!!!!!
Di se vysrat ty, a trochu na tom hajzlíku přemejšlej.....když si schopnej ptát se tady na takovou věc, budeš umět ty válce nasunout spátky na písty? budeš umět nastavit správně vačky aby se ti nepotkaly písty s ventilama? Budeš vědět v jakym pořadí a na jakej moment utahovat šrouby na tý palici?, atd....
Ty se na to vyser, bo serviz bude levnější teť než po tvý opravě
ps. jestli se nudíš kup si medvídka mývala
to Lihy: tak nevím, za co jsi mi dal hned takovej kotel, jestli snad za to slovo "vysrat"?? Kdo ví co tě žere. Momenty si zjistím z manuálu, nastavení vaček taky a co tam nenajdu, na to se zeptám někoho, kdo už to dělal. Tož tak, tak nevím, proč seš takovej
"Burn rubber, not your soul"
no covece rozebrat je to sranda proste povolk vsecko co vidia ale slozit je to trosku horsi .
jinak si vem nejkou papirovou krabici a vsecko co z toho sundas tak zabodni do te krabice na presne misto abys pak presne vedel kde ta konkretni soucastka byla .
Musis sundat vacky ozubene kola z vacek abys je protahl pod retezem a pak povolis vsecky ty vetsi srouby co sou pod vackama tech je tam tusim deset pak stahnes hlavu jde to trosicku z tuha ale jde to jo a nezapomen si poradne poznamenat jak byly rozvody hodne stesti covece
k tomu co pise pedro: nejdriv si vyndej napinak
k tomu co pisou ostatni: snad vis co delas, jestli jeste ne, tak si to jeste jednou rozmysli - kdyby jsi se takhle neptal, tak je to treba v pohode - ale na druhou stranu je taky mozny, jak pises ty, ze vis jak na to, neco podobnyho (at uz treba rozebranou skodovku) uz mas za sebou a jen si overujes svoje domenky, v tom pripade at sedilo podari
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Hlavne at se ti nestane to co mne. Chtel jsem rozmontovat a vycistit starozitny budik, ktery fungoval.
Rozmontovani pohoda,cistka pohoda, slozeni pohoda. Ale nesel. Za dva dny jsem nasel jednu soucastku, ale uz nikdy jsem nezjistil kam patri.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Stránky: 1