Nejsi přihlášen
17.6-22.6.(2012) někam do hajzlu
Zmrzlinoj, nechceš se přidat? Nebo někdo jinej?
Předběžně se domlouváme na 17tym a zpět bych mastil rovnou na pičo sraz...
http://www.motorkari.cz/forum-detail/?f … amp;fid=58
Editoval osiris (08.06.2012 19:46:34)
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
zzzmrzlinar (Člen) 05.06.2012 09:06:51 Offline |
Re: 17.6-22.6.(2012) někam do hajzlu
čoveče v tomhle termínu mám smůlu, dovolenou má kolega kterýho zastupuju, jinak plat, že Alpy bych letos určitě dal
zzzmrzlinar psal:čoveče v tomhle termínu mám smůlu, dovolenou má kolega kterýho zastupuju, jinak plat, že Alpy bych letos určitě dal
A jakej termín by se ti hodil? Ještě jsem přemejšlel 30.6.-4.7. To by si mohl?
jardagsf psal:skoro bych to rad dal......
akorat mi nefunguji ty odkazy na mapu....
jardagsf turisticky naladen
https://maps.google.cz/maps/ms?msid=215 … &msa=0
Asi nakonec pojedu, jen pojedu domů dřív, na Grósu jsem byl loni a šéf mi asi nedá tolik volna...
zzzmrzlinar (Člen) 05.06.2012 14:28:19 Offline |
PFremer psal:zzzmrzlinar psal:čoveče v tomhle termínu mám smůlu, dovolenou má kolega kterýho zastupuju, jinak plat, že Alpy bych letos určitě dal
i s tím jsem v řiti, se mnou to vůbec vypadá na hovno, dovolenou spíš až na konci srpna, teď beru posratý prášky že nesmín na sluníko, takže s dovolenou bych si stejně moc nechrupnul. A co je nejhorší je to ještě nejmíň na 6 týdn.
zzzmrzlinar psal:PFremer psal:zzzmrzlinar psal:čoveče v tomhle termínu mám smůlu, dovolenou má kolega kterýho zastupuju, jinak plat, že Alpy bych letos určitě dal
i s tím jsem v řiti, se mnou to vůbec vypadá na hovno, dovolenou spíš až na konci srpna, teď beru posratý prášky že nesmín na sluníko, takže s dovolenou bych si stejně moc nechrupnul. A co je nejhorší je to ještě nejmíň na 6 týdn.
Ale nesmím na slunicko ... Ne,chápu to,nou problema
hele nevim, ten kemp v maltě znam, a přišel docela nahovno... ve vesi mám tři typy na ubytko, z toho ten jeden ti dá kartu a GG, NOCKL a nahoru k přehradě jedeš gratis...
a co rozhodně doporučuju, tak to je ta hospoda co je u toho kostela - dejte si tam ten grill taller a pak štrůdl s vanilkovým krémem do hlubokýho talíře a umřeš
jen myslím, že tam je v úterý zavřeno.
Možná bych jel taky, ale spíše po tom srazu, přímo z něj.
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Bedřich psal:jo a chrápání přímo pod orlím hnízdem mám taky. Je tam penzion nějakýho čecha, co si vzal rakušanku a strašně chlastá... fuj
Bédo, hoď mi prosím na mail ty ubytka? Když řikáš, že ten kempík je na , díkes.
Od banditu jede ještě Jarda GSF a pak ten kluk co mi psal z motorkářů, je to jeho plán , já jen parazituju
Bedřich psal:Hele, nevim kdy pojedu, je to těžky dopředu říct,. Teď bude velice zajímevé počasí, ale nemohu.
Nakonec se to v dobré obrátilo a pojedem podle plánu, chlapci chtěli jet už od pátka, to je ale u mě trošičku problém.
Když by se chtěl někdo kouknout... http://pfremer.rajce.net/2012_06_motodovolena_alpy
Stránky: 1