Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 25.06.2012 19:19:06 Offline |
Předpětí zadních pružin autobus
Tak a je to tu tak dlouho se kroutí kolečkem až olejíček vyteče tzn. včera jsem si přitahoval zadek a vyteklo mě to hydraulické předpětí u autobusu r.v 02. Otázka zní nevíte jak nebo kde repasovat pouze předpětí ?pač kam jsem volal tak do mě hučeli, že to je starý, že už to mám repasovat celé!! Do toho se mě nechce pač tlumiče fungují bez problému a nějak tomu repasu nevěřím
....a aby to bylo stylové vytekly oba dva
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Re: Předpětí zadních pružin autobus
Sem jsi taky volal?
http://www.prochymoto.cz/Oprava_Moto/O_nas.html
Banditatom (Člen) 25.06.2012 20:05:17 Offline |
corimec psal:Sem jsi taky volal?
http://www.prochymoto.cz/Oprava_Moto/O_nas.html
néé? nějaká zkušenost?
Banditatom psal:Tak a je to tu tak dlouho se kroutí kolečkem až olejíček vyteče tzn. včera jsem si přitahoval zadek a vyteklo mě to hydraulické předpětí u autobusu r.v 02. Otázka zní nevíte jak nebo kde repasovat pouze předpětí ?pač kam jsem volal tak do mě hučeli, že to je starý, že už to mám repasovat celé!! Do toho se mě nechce pač tlumiče fungují bez problému a nějak tomu repasu nevěřím
....a aby to bylo stylové vytekly oba dva
jak už sme se vo tom bavili v Jedasích...zavolej kojakovi a víc neřeš
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Banditatom (Člen) 25.06.2012 20:11:14 Offline |
faitík psal:Banditatom psal:Tak a je to tu tak dlouho se kroutí kolečkem až olejíček vyteče tzn. včera jsem si přitahoval zadek a vyteklo mě to hydraulické předpětí u autobusu r.v 02. Otázka zní nevíte jak nebo kde repasovat pouze předpětí ?pač kam jsem volal tak do mě hučeli, že to je starý, že už to mám repasovat celé!! Do toho se mě nechce pač tlumiče fungují bez problému a nějak tomu repasu nevěřím
....a aby to bylo stylové vytekly oba dvajak už sme se vo tom bavili v Jedasích...zavolej kojakovi a víc neřeš
no to bych si to voe mušel pamatovat hned po mácovi jsem byl druhej adept na rekort zbytkáč dne
faitík psal:John psal:Mrkni na www. suzuki-gsx.cz tam to na foru někdo řeší.
noo Banditatim aktuálně
ale je tam toho spoustu, to je fakt
No jo teď jsem si to pročet, když von ten kluk má na každou moto jinou přezdívku
Stránky: 1