Nejsi přihlášen
benzínový kohoutek
Zdar banditáci,ve stresu jsem měnil vzduchový filtr a při sundávání nádrže jsem zapoměl na kohoutek.To dá rozum,že jsem ho zlomil blbec.Dělal jsem to už kolikrát.Tak se Vás chci zeptat jestli sše to nějak dá opravit a jestli se dá koupit a za kolik.Díky moc.Mám 600s r.v.2000
K.a.s.y.m. (Člen) 13.05.2010 19:28:06 Offline |
Re: benzínový kohoutek
lukáš 79 psal:Zdar banditáci,ve stresu jsem měnil vzduchový filtr a při sundávání nádrže jsem zapoměl na kohoutek.To dá rozum,že jsem ho zlomil blbec.Dělal jsem to už kolikrát.Tak se Vás chci zeptat jestli sše to nějak dá opravit a jestli se dá koupit a za kolik.Díky moc.Mám 600s r.v.2000
pvní otázka..co jsi ulomil???ten plastovej hajz kterym se přepíná a nebo jsi ho ulomil celej?ten plast slepíš lepšim lepidlem a nebo by se to dalo koupit na www.partsdepot.cz
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen) 13.05.2010 21:05:15 Offline |
tak přesně stejný problém jsem si udělal při seřizování podtlaků...sundal jsem opatrně nádrž bokem i s kohoutem a když jsme to pak dávali zpět ,tak to zachytilo o ten černej plastovej kohout- sem no...slepil jsem to vteřiňákem (jen abych chytil ty úlomky k sobě) a omotal sklovláknem a slepil pryskyřicí z laminovací sady...stříknul sprejem na černo a kohoutek jak novej ...teď to už určitě neupadne
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 13.05.2010 21:06:34 Offline |
hlemejzd999 psal:tak přesně stejný problém jsem si udělal při seřizování podtlaků...sundal jsem opatrně nádrž bokem i s kohoutem a když jsme to pak dávali zpět ,tak to zachytilo o ten černej plastovej kohout- sem no...slepil jsem to vteřiňákem (jen abych chytil ty úlomky k sobě) a omotal sklovláknem a slepil pryskyřicí z laminovací sady...stříknul sprejem na černo a kohoutek jak novej ...teď to už určitě neupadne
ale ty to máš blbý
Motyku jsem koupil loni a je bylo (a stále je) tam nasazený cosi co vypadá jak ze starýho plynovýho kotle nebo wafek. Vzhledem k tomu, že to není na očích a že to víceméně nepoužívám (ale funguje), to tak i zůstane.
GSF 600 S '99
Martin1200 (Člen) 13.05.2010 21:52:01 Offline |
...mám někde v garáži to tělo kohoutu náhradní! Kupoval jsem ho použitej a sundal sem si pouze plastovej bazmek na přepínání Kohout je podle obj. čísla stejnej jako u staršího modelu.
Martin1200 (Člen) 13.05.2010 22:07:41 Offline |
lukáš 79 psal:Zdar banditáci,ve stresu jsem měnil vzduchový filtr a při sundávání nádrže jsem zapoměl na kohoutek.To dá rozum,že jsem ho zlomil blbec.Dělal jsem to už kolikrát.Tak se Vás chci zeptat jestli sše to nějak dá opravit a jestli se dá koupit a za kolik.Díky moc.Mám 600s r.v.2000
Zkus pohledat na:
http://www.motoolek.eu/advanced_search_ … %BD+kohout
http://www.motoolek.eu/product_info.php … ompl..html
veryangryman (Člen) 25.06.2012 13:55:02 Offline |
Ahoj,
navali se vam prosim nekomu doma ta plastova packa na benzinovy kohoutek? Nejakym zahadnym zpusovem se mi ulomila
DIky moc!
tak si to otoc kombinackama na RES a mas klid
nechapu, ze nekoho bavi kroutit kohoutem jak na jawe, ze jedu na rezervu vidim na budikach:surprised
PRI potrebujes jednou za rok, kdyz startujes po zime a i tak to neni nutny.
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Banditatom (Člen) 27.06.2012 12:33:39 Offline |
Luk psal:tak si to otoc kombinackama na RES a mas klid
nechapu, ze nekoho bavi kroutit kohoutem jak na jawe, ze jedu na rezervu vidim na budikach:surprised
PRI potrebujes jednou za rok, kdyz startujes po zime a i tak to neni nutny.
pravdu díš kolego u starýho bečka jsem se kohoutu dotkl tak maximálně na jaře jinak jsem jezdil furt na res... a propo nikdy mi benzín nedošel teda jo jednou jo ale za to kohout nemohl
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen) 27.06.2012 13:15:54 Offline |
mxmartinn psal:Taky scháním ten plastový bazmek na kohoutek a 384kč za novej se mě moc dávat nechce
..už jen pro ten pocit , že mám origo novej ,hezkej ,lesklej
na starý babičce sem ho měl lepenej a sralo mě to ,protože jsem o tom věděl
Banditatom (Člen) 27.06.2012 13:20:00 Offline |
hlemejzd999 psal:mxmartinn psal:Taky scháním ten plastový bazmek na kohoutek a 384kč za novej se mě moc dávat nechce
na starý babičce sem ho měl lepenej a sralo mě to ,protože jsem o tom věděl
no a pak sis koupil S-ko a začalo ti to bejt jedno co
hlemejzd999 (Člen) 27.06.2012 13:28:48 Offline |
Banditatom psal:hlemejzd999 psal:mxmartinn psal:Taky scháním ten plastový bazmek na kohoutek a 384kč za novej se mě moc dávat nechce
na starý babičce sem ho měl lepenej a sralo mě to ,protože jsem o tom vědělno a pak sis koupil S-ko a začalo ti to bejt jedno co
tam je netknutej ! ...a navíc to má ukazatel ...digi voe...
...9 hodin ráno , rolujem si jointa , slnko vyšlo na oblohu...
... to je celá pointa
veryangryman (Člen) 27.06.2012 14:24:01 Offline |
Luk psal:tak si to otoc kombinackama na RES a mas klid
To samo mam, ale dost nerad bych nekde zustal viset v levym pruhu spojce... Benal mi uz parkrat dosel a neni to nic moc
dyt tam na tech budikach blika nejdriv symbol pumpy a pak jeste ten posledni ctverecek, kdyz obcas kouknes na budiky ( a jednou za par km se koukne kazdej) tak to nemuzes prehlidnout. To uz bych mel vetsi obavy z toho jak budu prepinat na RES s kuckajici motorkou pri predjizdecim manevru... Stalo se mi to jeste na jawe a vuuubec prijemny to nebylo
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Luk psal:dyt tam na tech budikach blika nejdriv symbol pumpy a pak jeste ten posledni ctverecek, kdyz obcas kouknes na budiky ( a jednou za par km se koukne kazdej) tak to nemuzes prehlidnout. To uz bych mel vetsi obavy z toho jak budu prepinat na RES s kuckajici motorkou pri predjizdecim manevru... Stalo se mi to jeste na jawe a vuuubec prijemny to nebylo
nechci plácat píčoviny, ale mám pocit, že to je jenom na dvanáctkách, nebo možná i na novějších šestkách, ale já ho na svym prostě nemám (2001), neni tam ani kontrolka ani plovák... a manévr přepínání na rezervu při předjíždění už mám nacvičenej...
Banditatom (Člen) 27.06.2012 15:33:43 Offline |
Luk psal:dyt tam na tech budikach blika nejdriv symbol pumpy a pak jeste ten posledni ctverecek, kdyz obcas kouknes na budiky ( a jednou za par km se koukne kazdej) tak to nemuzes prehlidnout. To uz bych mel vetsi obavy z toho jak budu prepinat na RES s kuckajici motorkou pri predjizdecim manevru... Stalo se mi to jeste na jawe a vuuubec prijemny to nebylo
ona B6 00 má mám pocit jen kontrolku rezervy
Banditatom psal:Luk psal:dyt tam na tech budikach blika nejdriv symbol pumpy a pak jeste ten posledni ctverecek, kdyz obcas kouknes na budiky ( a jednou za par km se koukne kazdej) tak to nemuzes prehlidnout. To uz bych mel vetsi obavy z toho jak budu prepinat na RES s kuckajici motorkou pri predjizdecim manevru... Stalo se mi to jeste na jawe a vuuubec prijemny to nebylo
...ani tu ne...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 27.06.2012 20:24:35 Offline |
Banditatom psal:Luk psal:dyt tam na tech budikach blika nejdriv symbol pumpy a pak jeste ten posledni ctverecek, kdyz obcas kouknes na budiky ( a jednou za par km se koukne kazdej) tak to nemuzes prehlidnout. To uz bych mel vetsi obavy z toho jak budu prepinat na RES s kuckajici motorkou pri predjizdecim manevru... Stalo se mi to jeste na jawe a vuuubec prijemny to nebylo
00 a 01 nemá nic jen pocit kdy ti při předjíždění dojde benzin a na rychlo hledáš kohout.jinak já na starý B12 jsem měl uražený celý otáčení tak jsem tam říznul M5 závit..svařil téčko z pětky svařovacího drátu na konci říznul závit stříknul modrou perletí a bylo téčko na otáčení hotový Fijatovy se to tenkrát v Brně moc líbílo
Banditatom (Člen) 28.06.2012 16:50:29 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:Luk psal:dyt tam na tech budikach blika nejdriv symbol pumpy a pak jeste ten posledni ctverecek, kdyz obcas kouknes na budiky ( a jednou za par km se koukne kazdej) tak to nemuzes prehlidnout. To uz bych mel vetsi obavy z toho jak budu prepinat na RES s kuckajici motorkou pri predjizdecim manevru... Stalo se mi to jeste na jawe a vuuubec prijemny to nebylo
00 a 01 nemá nic jen pocit kdy ti při předjíždění dojde benzin a na rychlo hledáš kohout.jinak já na starý B12 jsem měl uražený celý otáčení tak jsem tam říznul M5 závit..svařil téčko z pětky svařovacího drátu na konci říznul závit stříknul modrou perletí a bylo téčko na otáčení hotový Fijatovy se to tenkrát v Brně moc líbílo
no jo ty abys něčím nebyl originální
veryangryman (Člen) 28.06.2012 17:59:10 Offline |
Ok, z této plodné diskuze si tedy odnáším, že se přepínač doma nikomu neválí...
hlemejzd999 (Člen) 28.06.2012 20:21:25 Offline |
Mour psal:...a ještě, že jedna z nejdramatičtějších činností na motocyklu je přepínání na rezervu
u mne to bylo ještě donedávna vytlačování motorky se sedumdesatkama riditkama skrz sedumdesatky futra
těch kuref dycky...
jo a přepínání se mi nikde nevali
K.a.s.y.m. (Člen) 29.06.2012 06:34:58 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:
ona B6 00 má mám pocit jen kontrolku rezervy00 a 01 nemá nic jen pocit kdy ti při předjíždění dojde benzin a na rychlo hledáš kohout.jinak já na starý B12 jsem měl uražený celý otáčení tak jsem tam říznul M5 závit..svařil téčko z pětky svařovacího drátu na konci říznul závit stříknul modrou perletí a bylo téčko na otáčení hotový Fijatovy se to tenkrát v Brně moc líbílo
no jo ty abys něčím nebyl originální
na Zabakovi by standartni kohout vypadal blbe;-)
SuJazuwaki (Člen) 29.06.2012 11:16:48 Offline |
veryangryman psal:Ok, z této plodné diskuze si tedy odnáším, že se přepínač doma nikomu neválí...
Mě se v garáži válel celej kohout, poslal jsem ti ho na adresu z profilu .
Né, vážně mám palivovej kohout na bandita navíc.
SuJazuwaki
SuJazuwaki psal:veryangryman psal:Ok, z této plodné diskuze si tedy odnáším, že se přepínač doma nikomu neválí...
Mě se v garáži válel celej kohout, poslal jsem ti ho na adresu z profilu .
Né, vážně mám palivovej kohout na bandita navíc.
Taky se mi jeden nekde vali
Vzdy muze byt hur :-)
Stránky: 1