Nejsi přihlášen
Re: Bandit Pičo Sraz 2012 22.6- 24.6 2012
Tak ja pokracuju v uspesnem tazeni Dneska jsem koupil par lahvacu
Pristi tyden mam dovolenou , v pondeli rano jedu pro becku ,chlazeni mam , sele je zabity . Takze kdyby nekdo chtel , tak v pondeli a utery budem na zahrade ve Slatinanech [to je u Chrudimi ] Mista na spani je dost , zradla taky , soudek 30 , jsme tam jenom dva chlapy + cokl , tak se nekdo klidne stavte
deny1234 psal:Tak ja pokracuju v uspesnem tazeni Dneska jsem koupil par lahvacu http://suzukibandit.cz/openforum/upload … ie0131.jpg
Pristi tyden mam dovolenou , v pondeli rano jedu pro becku ,chlazeni mam , sele je zabity . Takze kdyby nekdo chtel , tak v pondeli a utery budem na zahrade ve Slatinanech [to je u Chrudimi ] Mista na spani je dost , zradla taky , soudek 30 , jsme tam jenom dva chlapy + cokl , tak se nekdo klidne stavte
a nejni toho trochu málo pro 2va ?este tak pro toho čokla :))jo já taky dík za víkend ;)
MRDAT!!!
Kožak psal:deny1234 psal:Tak ja pokracuju v uspesnem tazeni Dneska jsem koupil par lahvacu http://suzukibandit.cz/openforum/upload … ie0131.jpg
Pristi tyden mam dovolenou , v pondeli rano jedu pro becku ,chlazeni mam , sele je zabity . Takze kdyby nekdo chtel , tak v pondeli a utery budem na zahrade ve Slatinanech [to je u Chrudimi ] Mista na spani je dost , zradla taky , soudek 30 , jsme tam jenom dva chlapy + cokl , tak se nekdo klidne stavtea nejni toho trochu málo pro 2va ?este tak pro toho čokla :))jo já taky dík za víkend ;)
No lepsi bejt pripravenej , nez pak jezdit k pumpe pro lachouty Vsak von se jeste nekdo najde , ten druhej je mistni taxikar , tak ma takovej notysek ... Ale pro ty budou jenom "Radlery" becku nedam , na srazu jsem se ani nestihl vozrat
VikecB12 psal:To ti věřím,sis musel v nedělu vodechnout,kdyš byl konec toho maratonu
a to s náma ještě z pátka na sobotu do rána kecal.. spal 2 hodky s bídou.. obdiv to pak takhle zvládnout
Život je boj-mašina je nej!!!
Kukii psal:VikecB12 psal:To ti věřím,sis musel v nedělu vodechnout,kdyš byl konec toho maratonu
a to s náma ještě z pátka na sobotu do rána kecal.. spal 2 hodky s bídou.. obdiv to pak takhle zvládnout
No šak sme tam seděli,posrkávali pivo,slunko se dralo ven,ale už mě nežral kůň a šel sem chrápat Fajnovej večer
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
deny1234 psal:Tak ja pokracuju v uspesnem tazeni Dneska jsem koupil par lahvacu http://suzukibandit.cz/openforum/upload … ie0131.jpg
ze středy na čtvrtek bych se nažral a pak to flák rounou na slovač
Jebat motorky :-)
Kukii psal:VikecB12 psal:To ti věřím,sis musel v nedělu vodechnout,kdyš byl konec toho maratonu
Copa ja , ale ten kamos co prijel se mnou , nakej "Paja " f 10 h v sobotu mel 2.6 volume ,jeli jsme do Pocatek na vobed ,vodtud v 13 h odjel domu A v nedeli jeho zena povidala , ze prilit domu vzal sousedku , co slavila narozeniny a jeli na masine do hospody , prej jako ze to ma jako darek k narozeninam Jinac mi volal Majitel , ze byl moc spokojenej , nic jsme nerozbili , a jestli este letos nechcem priject znovu treba v zari , je tam 28.9 kapela NVU ,a byla by zadarmo
hlemejzd999 (Člen) 27.06.2012 22:53:46 Offline |
deny1234 psal:Jinac mi volal Majitel , ze byl moc spokojenej , nic jsme nerozbili , a [b]jestli este letos nechcem priject znovu [/b]treba v zari , je tam 28.9 kapela NVU ,a byla by zadarmo
a kurva ... uplně se vidim
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:deny1234 psal:Jinac mi volal Majitel , ze byl moc spokojenej , nic jsme nerozbili , a [b]jestli este letos nechcem priject znovu [/b]treba v zari , je tam 28.9 kapela NVU ,a byla by zadarmo
a kurva ... uplně se vidim
Vsak doval , kdyz nebude chcat prijedu na masine , jinak pojedu s kapelou autem . Dame drink
deny1234 psal:Kukii psal:VikecB12 psal:To ti věřím,sis musel v nedělu vodechnout,kdyš byl konec toho maratonu
Copa ja , ale ten kamos co prijel se mnou , nakej "Paja " f 10 h v sobotu mel 2.6 volume ,jeli jsme do Pocatek na vobed ,vodtud v 13 h odjel domu A v nedeli jeho zena povidala , ze prilit domu vzal sousedku , co slavila narozeniny a jeli na masine do hospody , prej jako ze to ma jako darek k narozeninam Jinac mi volal Majitel , ze byl moc spokojenej , nic jsme nerozbili , a jestli este letos nechcem priject znovu treba v zari , je tam 28.9 kapela NVU ,a byla by zadarmo
Pavel Dvořák se mnou chodil na učňák a do dnes nechápu jak mánička může hrát punk
PALOUS psal:deny1234 psal:Kukii psal:
a to s náma ještě z pátka na sobotu do rána kecal.. spal 2 hodky s bídou.. obdiv to pak takhle zvládnoutCopa ja , ale ten kamos co prijel se mnou , nakej "Paja " f 10 h v sobotu mel 2.6 volume ,jeli jsme do Pocatek na vobed ,vodtud v 13 h odjel domu A v nedeli jeho zena povidala , ze prilit domu vzal sousedku , co slavila narozeniny a jeli na masine do hospody , prej jako ze to ma jako darek k narozeninam Jinac mi volal Majitel , ze byl moc spokojenej , nic jsme nerozbili , a jestli este letos nechcem priject znovu treba v zari , je tam 28.9 kapela NVU ,a byla by zadarmo
Pavel Dvořák se mnou chodil na učňák a do dnes nechápu jak mánička může hrát punk
... ..nápodobně
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
No to je prece jasny , kdyz ti vypadaj vlasy , a zustane jenom neco nahore v prostredku , tak hodis barvu , a ses punker
deny1234 psal:Kukii psal:VikecB12 psal:To ti věřím,sis musel v nedělu vodechnout,kdyš byl konec toho maratonu
bodejť by nebyl spokojen, jediný co tam bylo rozsekaný celý víkend byl on sám
PALOUS psal:deny1234 psal:Kukii psal:
a to s náma ještě z pátka na sobotu do rána kecal.. spal 2 hodky s bídou.. obdiv to pak takhle zvládnoutCopa ja , ale ten kamos co prijel se mnou , nakej "Paja " f 10 h v sobotu mel 2.6 volume ,jeli jsme do Pocatek na vobed ,vodtud v 13 h odjel domu A v nedeli jeho zena povidala , ze prilit domu vzal sousedku , co slavila narozeniny a jeli na masine do hospody , prej jako ze to ma jako darek k narozeninam Jinac mi volal Majitel , ze byl moc spokojenej , nic jsme nerozbili , a jestli este letos nechcem priject znovu treba v zari , je tam 28.9 kapela NVU ,a byla by zadarmo
bodejť by nebyl spokojen, jediný co tam bylo rozsekaný celý víkend byl on sám
zařvali asi jenom 3 půlitry
Život je boj-mašina je nej!!!
deny1234 psal:Pavel Dvořák se mnou chodil na učňák a do dnes nechápu jak mánička může hrát punk
No to je prece jasny , kdyz ti vypadaj vlasy , a zustane jenom neco nahore v prostredku , tak hodis barvu , a ses punker
jasný mě je jen to, že na kejtru neuměl a dnes když mu řeknu čau vole tak se tváří jak kdyby sežral zeměkouli. jeho kariéra mě je od začátku jasná, bylo málo punk kapel a jelikož uměl hovno tak šel do toho protože na to stačil a drží se toho do dnes .a jinak název vznikl tak že sděli v hospodě a že jak se budou jmenovat a někdo hodil do placu ,až po loket v piči a někdo zařval,nepřipadá v úvahu a tím vznikl název NVU.tak aby si někdo nemyslel že to je nápravný výchovný ústav
hlemejzd999 (Člen) 28.06.2012 10:48:33 Offline |
PALOUS psal:deny1234 psal:Pavel Dvořák se mnou chodil na učňák a do dnes nechápu jak mánička může hrát punk
jasný mě je jen to, že na kejtru neuměl a dnes když mu řeknu čau vole tak se tváří jak kdyby sežral zeměkouli. jeho kariéra mě je od začátku jasná, bylo málo punk kapel a jelikož uměl hovno tak šel do toho protože na to stačil a drží se toho do dnes .a jinak název vznikl tak že sděli v hospodě a že jak se budou jmenovat a někdo hodil do placu ,až po loket v piči a někdo zařval,nepřipadá v úvahu a tím vznikl název NVU.tak aby si někdo nemyslel že to je nápravný výchovný ústav
tak „ až po loket v piči “ mohli nechat ....
PALOUS psal:deny1234 psal:Pavel Dvořák se mnou chodil na učňák a do dnes nechápu jak mánička může hrát punk
...ale hrajou hezky
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
faitík psal:PALOUS psal:deny1234 psal:
No to je prece jasny , kdyz ti vypadaj vlasy , a zustane jenom neco nahore v prostredku , tak hodis barvu , a ses punkerjasný mě je jen to, že na kejtru neuměl a dnes když mu řeknu čau vole tak se tváří jak kdyby sežral zeměkouli. jeho kariéra mě je od začátku jasná, bylo málo punk kapel a jelikož uměl hovno tak šel do toho protože na to stačil a drží se toho do dnes .a jinak název vznikl tak že sděli v hospodě a že jak se budou jmenovat a někdo hodil do placu ,až po loket v piči a někdo zařval,nepřipadá v úvahu a tím vznikl název NVU.tak aby si někdo nemyslel že to je nápravný výchovný ústav
...ale hrajou hezky
...a jezděj aj k nám do Opery
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
SLUGI psal:... je to dlouhý, nestíhám to pročítat
... jen by mě zajímalo kdo mě při letmé návštěvě dával školení o pivě a jízdě "bez brzd"
že by sujazuwaki?
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Banditatom (Člen) 30.06.2012 10:59:55 Offline |
Inženýrek psal:SLUGI psal:... je to dlouhý, nestíhám to pročítat
... jen by mě zajímalo kdo mě při letmé návštěvě dával školení o pivě a jízdě "bez brzd"že by sujazuwaki?
von tu pumpu ještě neopravil
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Inženýrek psal:SLUGI psal:... je to dlouhý, nestíhám to pročítat
... jen by mě zajímalo kdo mě při letmé návštěvě dával školení o pivě a jízdě "bez brzd"že by sujazuwaki?
von tu pumpu ještě neopravil
nene, jezdí bez brzd
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
a zbytek fotek
http://www.motorkar.cz/galerie/verejna- … cosraz2012
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
kojaksro psal:....a kua, ten pátek mi dal zabrat ....kdyby nebyli fotky tak sem tam byl tak do osmi večera
na to, že jsme se několikrát pozvali na panáka a nic z toho :D Dobrej pátek :D
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
redik27 psal:a zbytek fotek
http://www.motorkar.cz/galerie/verejna- … cosraz2012
nejni to nějaký prošlí ?...žádný vobrázky
MRDAT!!!
hlemejzd999 (Člen) 04.07.2012 17:46:27 Offline |
Kožak psal:redik27 psal:a zbytek fotek
http://www.motorkar.cz/galerie/verejna- … cosraz2012nejni to nějaký prošlí ?...žádný vobrázky
no jo ...spotřebujte do 2.7. ...přišels pozdě Rozenhajme