Nejsi přihlášen
Vostrý Ondřej (Člen) 07.05.2007 13:39:03 Offline |
řetěz???
Vim, že otravuji zs blbym dotazem,ale předpokládám,že nový snýtovaný řetěz na mašinu aniž bych sundaval kyvnou vidlici nedostanu co??Co by jste radili vy???
Koupit už snýtovaný od výrobce, srát se se sundaváním kyvky a vědět že je to tutovka,nebo koupit dva konce a necat snýtovat až na motorce???Nemam s tim žádný zkušenosti dík.
Jinak budu kupovat tsubaki 530 sigma xrg s koly rk.
Re: řetěz???
Snad by ses nechtěl s..t s rozděláváním kivky, chlape... navíc si ani nejsem jistej, jestli se dá řetěz v jednom kuse sehnat (a proč taky). Kup si normálně rozdělanej nech si ho v servisu vyměnit, tam na to budou mít ten správnej vercajk. Mě to stálo tři kila a za půl hoďky jsem už zase lítal
nekonečnej koupit jde...
řešim to teďka taky a co jsem vypozoroval odsud z fóra, tak když si ho nechaš znýtovat, tak to funguje no problemo a v podstatě je to taky tutovka.ten matroš je pevnej jak prase a navis spojka má trochu přesah na navliknutí, podle mě by se to vyrvat nemělo.
jinak mám snýtovanej řetěz ze servisu, je po smrti a stále držííí. znám i takový machry co jezdí se sponkou, a i ta sponka ti nerupne...
on the road
ja netvrdim, ze ti to nedrzi, ale dal som odkaz na doporucenie vyrobcu btw. ked si predstavim, ze by sa ta spojka nahodou roztrhla, asi by to nemuselo dopadnut pre motor najlepsie ... ale kazdopadne, nemam s tym skusenosti, menil som priamo v suzuki.
ked uz do pekla, tak na bielom koni !
losmiros psal:nekonečnej koupit jde...
řešim to teďka taky a co jsem vypozoroval odsud z fóra, tak když si ho nechaš znýtovat, tak to funguje no problemo a v podstatě je to taky tutovka.ten matroš je pevnej jak prase a navis spojka má trochu přesah na navliknutí, podle mě by se to vyrvat nemělo.
jinak mám snýtovanej řetěz ze servisu, je po smrti a stále držííí. znám i takový machry co jezdí se sponkou, a i ta sponka ti nerupne...
tak se sponkou bych nejezdil...
bla...blabla...!
někdo snýtovává (Kelly s velkým kladivem) já jsem zastánce toho,co továrna spojí ať člověk nerozpojuje,takže vyndávám kyvku.A mimochodem,možná je pohodlnější rozbrousit flexou a následně snýtovat,na druhou stranu by někerým prospělo si zkusit tu kyvku vyndat,promazat,nasadit řetaz,nandat zpět. Přece jen jsou to takové začátky a čověk si přitom tu mašinu vomaká a příště se už pustí zas do něčeho jiného,třeba složitějšího. Mně to takhle vyhovovalo,páč se čověk naučí nové věci,všimne si toho,čeho si může všimnout jen pokud to zkusí.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
K.a.s.y.m. (Člen) 18.05.2007 09:15:08 Offline |
Zdar panové nechci vám do toho nytováni moc kecat,ale když si koupite řetěz EK tak tam už je nýtovací sada v cene a staci k tomu osmicka klič.utahnete dve matky pokud se sami neutrhnou a je zanytovano.žádny srani s nytovackou a jinyma blbostma.mam na tom najeto 13 tis.a uplne bez starosti.nehlede na to ze se ten retez za tu dobu vubec nenatahnul.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Zdar panové nechci vám do toho nytováni moc kecat,ale když si koupite řetěz EK tak tam už je nýtovací sada v cene a staci k tomu osmicka klič.utahnete dve matky pokud se sami neutrhnou a je zanytovano.žádny srani s nytovackou a jinyma blbostma.mam na tom najeto 13 tis.a uplne bez starosti.nehlede na to ze se ten retez za tu dobu vubec nenatahnul.
...jo, to je dobrý...co za tu kšandu chtěj? ...samo v nejvyšší kvalitě (=DID ZVM)...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 21.05.2007 14:42:35 Offline |
http://www.motonet.cz/motocykly.php?zna … p;rok=2000
koukni na tohle tam je vyber asi tak ze 7 variant.ja jsem to tady kupoval a fakt spokojenost.
K.a.s.y.m. (Člen) 22.05.2007 06:13:52 Offline |
2 Kelly01:myslim,ze ten princip ty spony jsi moc nepochopil,ale to je jedno.tema maticema utahujes dokud se ty konce se zavitem neutrhnou.pak tam zustanou jen roznytovany konce.Jestli je levnejsi nebo drazsi nez D.I.D nebo Tsubaki neposoudim,ale tenkrat jsem tenhle kupoval prave kvuli cene.Koupil jsem ten nejlevnejsi O-krouzek a jsem naprosto spokojenej.Za 13 tis. jsem ho jeste nenatahoval a to jezdim vetsinou ve dvou.jenom ho mazu a cistim.Ale jestli mas B12 bude to asi jiny asi mu retezy chutnaji vic.to neposoudim mam B6.
Stránky: 1