Nejsi přihlášen
Suzuki Bandit 650 N versus S
Dobrý den,
chtěl bych se touto cestou zeptat na vaše zkušenosti s verzemi s kapotáží a bez kapotáže (S/N). Mám celkem čerstvě Bandita enko a jelikož jsem již docela v letech, tak mi připadá, že na mě poměrně dost fouká. Při cenách bazarových náhradních dílů uvažuji o možném dokoupení všeho, co je potřeba k dostavbě přední kapotáže na enko. Proto se tedy ptám, zda se toto např. někdo již dělal, propř. nějaké zkušenosti.
Re: Suzuki Bandit 650 N versus S
stoupa psal:Dobrý den,
chtěl bych se touto cestou zeptat na vaše zkušenosti s verzemi s kapotáží a bez kapotáže (S/N). Mám celkem čerstvě Bandita enko a jelikož jsem již docela v letech, tak mi připadá, že na mě poměrně dost fouká. Při cenách bazarových náhradních dílů uvažuji o možném dokoupení všeho, co je potřeba k dostavbě přední kapotáže na enko. Proto se tedy ptám, zda se toto např. někdo již dělal, propř. nějaké zkušenosti.
Co zkusit pro začátek nějaký plexi štítek? Ale bez toho, aby jsi zalehnul pořádně na nádrž na tebe bude stejně vždycky foukat - a tipuji, že i na broukovi.
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
Asi to chceš spíš předělat na eSko né? a né z eN na eN... No, myslim, že to bude docela ranec, lešení, maska, světlo, zrcátka, plexi... Vlastně ani nevim, zda jsou na N úchyty lešení. On se někdo z moudřejších ozve... Já tomu přeci jen rozumim
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Hovno tomu rozumim ale když dáš originál kapoty, tak bys pak měl mít v TP "S" ale nevim jestli to ty vokurky řešej. Já tam mám takovej hnusnej štítek a vítr odvádí docela dobře, do 190 mi ten vítr vůbec nevadí. Na originální kapoty ser, je to hnus
Občas mi muj anděl stážný nestačí... Ale vyždycky mě zase tak nějak dožene nebo zastavim a počkám na něj...(posledně jsem čekal ve škarpě)
hlemejzd999 (Člen) 02.08.2012 11:59:30 Offline |
já zkoušel moje esko v sobotej na dálnici jihlava - humpolec a ve dvestepadesati už na mě taky foukalo ...takže za mně dobrý
stejnak musíš pak už zalehnout, takže je to jedno ...eNko je do těch 160 - 180 ještě normálně snesitelny, a eSko do těch 200 - 220 úplně v pohodě .
ale víc te bude bolet za krkem na eNku.
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom (Člen) 02.08.2012 12:25:38 Offline |
N-ko je pro pořádný chlapy S-ko je pro Sračky
jinak rámy jsou u N i S stejné jen mušej někde sehnat hlavu bruka se světlej a lešením pokud tenhle bandit bastl budeš provádět hlásím se jakou kupec celýho N- předku ( tedajc pokud je originál)
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 02.08.2012 12:28:08 Offline |
PFremer psal:yebat psal:taky tomu hovno rozumim... ale levnějš vyjde prodat Nko a koupit to hnusný Sko... :D
No , počkej, počkej, Jak hnusný eSko?
tys někdy viděl pěkné esko?
Banditatom psal:PFremer psal:yebat psal:taky tomu hovno rozumim... ale levnějš vyjde prodat Nko a koupit to hnusný Sko... :D
Já jedno takový měl
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
karlos100 psal:XJelen psal:karlos100 psal:to si zas někdo dělá prdel
...osi???vorle???
ten eště lítá kolej vorlíků,ne??
že by měl čas na kokotiny
...no dovol ...cos tim jako chtěl říct?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 02.08.2012 19:48:20 Offline |
stoupa psal:Dobrý den,
pokud to neni někoho z místních tak si k tomu dovolím říct jen jedno..měl jsi to zkusit dřív než jsi koupil.
jinak tu neni jasný co máš za rok a podle toho se dost liší finance a náročnost..nejjednodušší je to na nejstaršim modelu..u dalších už se mění např i horní brejle zčásti budíky plus lešení všechny plasty světlo....asi bych radši měnil celej bajk po zkušenosti s přestabou eSka na eNko.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:stoupa psal:Dobrý den,
chtěl bych se touto cestou zeptat na vaše zkušenosti s verzemi s kapotáží a bez kapotáže (S/N). Mám celkem čerstvě Bandita enko a jelikož jsem již docela v letech, tak mi připadá, že na mě poměrně dost fouká. Při cenách bazarových náhradních dílů uvažuji o možném dokoupení všeho, co je potřeba k dostavbě přední kapotáže na enko. Proto se tedy ptám, zda se toto např. někdo již dělal, propř. nějaké zkušenosti.pokud to neni někoho z místních tak si k tomu dovolím říct jen jedno..měl jsi to zkusit dřív než jsi koupil.
jinak tu neni jasný co máš za rok a podle toho se dost liší finance a náročnost..nejjednodušší je to na nejstaršim modelu..u dalších už se mění např i horní brejle zčásti budíky plus lešení všechny plasty světlo....asi bych radši měnil celej bajk po zkušenosti s přestabou eSka na eNko.
Přesně tak. Od roku 2000 je složitá přestavba S na N a obráceně je to kurvažesložitý
Když už cestu o level níž, tak jediný rozumný řešení je myslim vyměnit celej kus.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
K.a.s.y.m. (Člen) 02.08.2012 20:07:02 Offline |
mám pocit že tohle absolvoval LukinB6 na modelu 00-04 třeba k tomu napíše víc...ale pokud to má bejt komplet z origo dílů i když použitejch tak se to nemůže vyplatit.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Teďka jsem koupil paní na GS tohle plégo http://www.bike-in.cz/plexi-stit-puig-m … /s-850150/ prej na ní ve 110 fouká
Jak ti radili vejš, zkusil bych nejdřív tohle.
Lepší někdy, než nikdy.
Děkuji za názory, štítek tam již mám a právě protože mi přijde jako neodstačující, tak jsem zvažoval tuto variantu i právě díky poměrně výhodné koupi týhle motorky. Asi si to ještě rozmyslím, i když musím říct, že mi tato varianta stále nejde moc z hlavy.
Díky moc.
K.a.s.y.m. psal:stoupa psal:Dobrý den,
chtěl bych se touto cestou zeptat na vaše zkušenosti s verzemi s kapotáží a bez kapotáže (S/N). Mám celkem čerstvě Bandita enko a jelikož jsem již docela v letech, tak mi připadá, že na mě poměrně dost fouká. Při cenách bazarových náhradních dílů uvažuji o možném dokoupení všeho, co je potřeba k dostavbě přední kapotáže na enko. Proto se tedy ptám, zda se toto např. někdo již dělal, propř. nějaké zkušenosti.pokud to neni někoho z místních tak si k tomu dovolím říct jen jedno..měl jsi to zkusit dřív než jsi koupil.
Banditatom psal:PFremer psal:yebat psal:taky tomu hovno rozumim... ale levnějš vyjde prodat Nko a koupit to hnusný Sko... :D
všechny eSka jsou krásný, ale to ty s nedostatkem vkusu nemůžeš posoudit
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 06.08.2012 15:49:14 Offline |
barynek psal:Banditatom psal:PFremer psal:
No , počkej, počkej, Jak hnusný eSko?tys někdy viděl pěkné esko?
postiženej diť to říkám porád
Drakoxxl psal:Teďka jsem koupil paní na GS tohle plégo http://www.bike-in.cz/plexi-stit-puig-m … /s-850150/ prej na ní ve 110 fouká
Jak ti radili vejš, zkusil bych nejdřív tohle.
premyslim o stitku na moje enko tady to by nemuselo byt spatny ne ?ve 160ti na me fouka neni to divny na nahacu?
Banditatom psal:barynek psal:Banditatom psal:tys někdy viděl pěkné esko?
postiženej diť to říkám porád
Tome ty
Mlč když se baví dospělí o vážných věcech kterým vůbec nerozumíš....
Vem si příklad z Barynka ten ti to řekl pěkně ...
Já ti to řeknu hnusně prostě eNko je na ...h..vno..blbě jede a ještě hůř vypadá..
Prostě Go eSko Go
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Honzik8719 (Člen) 07.08.2012 11:30:54 Offline |
Kakac psal:Banditatom psal:barynek psal:
všechny eSka jsou krásný, ale to ty s nedostatkem vkusu nemůžeš posouditpostiženej diť to říkám porád
Tome ty
Já ti to řeknu hnusně prostě eNko je na ...h..vno..blbě jede a ještě hůř vypadá..
Prostě Go eSko Go
zrovna sem tuhle pojezdil nějakýho tvýho kámoše Fazéristu v zatáčkách a ani sem k temu nepotřeboval kapotu a podobný zbytečný kila blbostí
...relativní kochač...
PFremer psal:yebat psal:taky tomu hovno rozumim... ale levnějš vyjde prodat Nko a koupit to hnusný Sko... :D
proste hnusny esko
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Honzik8719 psal:Kakac psal:Banditatom psal:
postiženej diť to říkám porádTome ty
Prostě Go eSko Gozrovna sem tuhle pojezdil nějakýho tvýho kámoše Fazéristu v zatáčkách a ani sem k temu nepotřeboval kapotu a podobný zbytečný kila blbostí
Honziku byls ve Vráži ? Dals sis tu trasu Čimelice, Probulov, Ostrovce, Vráž ?
Honzik8719 psal:Kakac psal:Banditatom psal:
postiženej diť to říkám porádTome ty
Prostě Go eSko Gozrovna sem tuhle pojezdil nějakýho tvýho kámoše Fazéristu v zatáčkách a ani sem k temu nepotřeboval kapotu a podobný zbytečný kila blbostí
Poježdění v zatáčkách není o moto, ale o jezdci...
Respektive o jeho hlavě co si ještě lízne a co ne.....
A napiš žes ho pojezdils tam kde to znáš.....
Já byl teďka v Alpách ....a pojezdili mě tam lidi na strojích vo který bys sis neopřel ani kolo ...ale byli to italové co to tam maj naježděný....
I když ....zapamatovat si 45 zatáček....
Honzik8719 (Člen) 07.08.2012 21:41:41 Offline |
Pajk psal:Honzik8719 psal:Kakac psal:
Tome ty
Honziku byls ve Vráži ? Dals sis tu trasu Čimelice, Probulov, Ostrovce, Vráž ?
Byl jsem ve vráži, ale tvojí trasu sem nejel protože sem se doma zakecal s tátou a tak jsem jel napřímo, ale někdy tam zajedu jen tak
...relativní kochač...
Petan psal:Kurva vy s těma banditama jezdíte 200 a víc,jo? Bych chtěl vidět..
asi 205 to da dle tacha ale je to votres uz pri 150 tam vlaju jak hajzl papir
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
sonyk psal:Petan psal:Kurva vy s těma banditama jezdíte 200 a víc,jo? Bych chtěl vidět..
to je nedokonalým strojem a taky se musíš víc nažrat
Bandit 4EVER!!!
sonyk psal:Petan psal:Kurva vy s těma banditama jezdíte 200 a víc,jo? Bych chtěl vidět..
Hoď si kurtny, woe mě to vokazuje 240 a klídek. Čím pak to asi bude ? Aha, ty máš vodrbaný Nko, no jó to máš zkrátka máš na .
Pajk psal:sonyk psal:Petan psal:Kurva vy s těma banditama jezdíte 200 a víc,jo? Bych chtěl vidět..
Hoď si kurtny, woe mě to vokazuje 240 a klídek. Čím pak to asi bude ? Aha, ty máš vodrbaný Nko, no jó to máš zkrátka máš na .
Dobře ty...
Pajk psal:Hoď si kurtny, woe mě to vokazuje 240 a klídek. Čím pak to asi bude ? Aha, ty máš vodrbaný Nko, no jó to máš zkrátka máš na .
Normální chlap se na B12 udrží i při 260 tachometrovejch a nepotřebuje s schovávat za slisovaný PET flašky.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Pajk psal:Hoď si kurtny, woe mě to vokazuje 240 a klídek. Čím pak to asi bude ? Aha, ty máš vodrbaný Nko, no jó to máš zkrátka máš na .
Normální chlap se na B12 udrží i při 260 tachometrovejch a nepotřebuje s schovávat za slisovaný PET flašky.
No na tebe jsem čekal....
Bych tě chtěl vidět jak se v 260 držíš ...zakouslej do řídítek.....
Kakac psal:Ondráš psal:Pajk psal:Hoď si kurtny, woe mě to vokazuje 240 a klídek. Čím pak to asi bude ? Aha, ty máš vodrbaný Nko, no jó to máš zkrátka máš na .
Bych tě chtěl vidět jak se v 260 držíš ...zakouslej do řídítek.....
no je pravda,že Ondráš nějak vycmrndnul.. bejval větší
ale zas furt je za dva Pajky
...a bude hůř!
karlos100 psal:Kakac psal:Ondráš psal:Normální chlap se na B12 udrží i při 260 tachometrovejch a nepotřebuje s schovávat za slisovaný PET flašky.
Bych tě chtěl vidět jak se v 260 držíš ...zakouslej do řídítek.....no je pravda,že Ondráš nějak vycmrndnul.. bejval větší
ale zas furt je za dva Pajky
Možná tak tlustější.....
Ale od té doby jak běhá za veverkama tak trochu zhodil.....
Kakac psal:karlos100 psal:Kakac psal:
Bych tě chtěl vidět jak se v 260 držíš ...zakouslej do řídítek.....no je pravda,že Ondráš nějak vycmrndnul.. bejval větší
ale zas furt je za dva PajkyMožná tak tlustější.....
Ale od té doby jak běhá za veverkama tak trochu zhodil.....
huš hajzle,tlustej se neříká
to víš,celej večer mlátí do bubnu,pak tluče do fanynek,
jeden se z toho úplně ztrácí před vočima..
...a bude hůř!
karlos100 psal:Kakac psal:karlos100 psal:
no je pravda,že Ondráš nějak vycmrndnul.. bejval větší
ale zas furt je za dva PajkyMožná tak tlustější.....
Ale od té doby jak běhá za veverkama tak trochu zhodil.....huš hajzle,tlustej se neříká
to víš,celej večer mlátí do bubnu,pak tluče do fanynek,
jeden se z toho úplně ztrácí před vočima..
zumba trenér!!!! má to i na autě napsaný
Strýcfajtr !!!
Banditatom (Člen) 08.08.2012 15:34:04 Offline |
To ondráš: já to říkám taky furt
To kakač: ty ty mušíš mět raťafák jak tatranskej čuvač pač jak někde někdo pluje na S tak jseš hnedle sem a to tě tu člověk vidí raz za půl roku
a stejně jsou ty vaše kapoty hnusný
Petan psal:Kurva vy s těma banditama jezdíte 200 a víc,jo? Bych chtěl vidět..
a proč ne???? na šestkovém eNku jsem běžně ke dvoum stofkám jezdil, na dvanáckovém bezproblému na tachometrovejch 255 to vytáhneš. není to na dlouho a realita je někde kolem 235, ale zas taková krize to není. 210 naprosto bezproblémů a 160-180 pohoda, le jasný, že tady na to silnice nejsou
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Petan psal:Kurva vy s těma banditama jezdíte 200 a víc,jo? Bych chtěl vidět..
a proč ne???? na šestkovém eNku jsem běžně ke dvoum stofkám jezdil, na dvanáckovém bezproblému na tachometrovejch 255 to vytáhneš. není to na dlouho a realita je někde kolem 235, ale zas taková krize to není. 210 naprosto bezproblémů a 160-180 pohoda, le jasný, že tady na to silnice nejsou
To jistě, to tak s Nkem vo kolo komína, ale vo no když člověk maže někam dál a má před sebou, řekněme, no zkrátka pěkně dlouhej přesun a navíc někde zvítězí dálnice nad romantikou, tak vás chlapci pěkně lituju . A vůbec se nedivím, že některý Nkaři si po tom namontujou něco byť třeba tak vohizdního aby na ně tolik nefičelo . Brr
Honzik8719 (Člen) 09.08.2012 08:18:06 Offline |
Pajk psal:Koldan psal:Petan psal:Kurva vy s těma banditama jezdíte 200 a víc,jo? Bych chtěl vidět..
To jistě, to tak s Nkem vo kolo komína, ale vo no když člověk maže někam dál a má před sebou, řekněme, no zkrátka pěkně dlouhej přesun a navíc někde zvítězí dálnice nad romantikou, tak vás chlapci pěkně lituju . A vůbec se nedivím, že některý Nkaři si po tom namontujou něco byť třeba tak vohizdního aby na ně tolik nefičelo . Brr
eNko holt neni pro dámičky, ale pro velký kluky
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:Pajk psal:Koldan psal:
a proč ne???? na šestkovém eNku jsem běžně ke dvoum stofkám jezdil, na dvanáckovém bezproblému na tachometrovejch 255 to vytáhneš. není to na dlouho a realita je někde kolem 235, ale zas taková krize to není. 210 naprosto bezproblémů a 160-180 pohoda, le jasný, že tady na to silnice nejsouTo jistě, to tak s Nkem vo kolo komína, ale vo no když člověk maže někam dál a má před sebou, řekněme, no zkrátka pěkně dlouhej přesun a navíc někde zvítězí dálnice nad romantikou, tak vás chlapci pěkně lituju . A vůbec se nedivím, že některý Nkaři si po tom namontujou něco byť třeba tak vohizdního aby na ně tolik nefičelo . Brr
eNko holt neni pro dámičky, ale pro velký kluky
..líp bych to neřek
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Radek-Ban psal:Honzik8719 psal:Pajk psal:
To jistě, to tak s Nkem vo kolo komína, ale vo no když člověk maže někam dál a má před sebou, řekněme, no zkrátka pěkně dlouhej přesun a navíc někde zvítězí dálnice nad romantikou, tak vás chlapci pěkně lituju . A vůbec se nedivím, že některý Nkaři si po tom namontujou něco byť třeba tak vohizdního aby na ně tolik nefičelo . BrreNko holt neni pro dámičky, ale pro velký kluky
..líp bych to neřek
Keci v kleci, eNkaři......
Honzik8719 (Člen) 09.08.2012 13:00:37 Offline |
Kakac psal:Radek-Ban psal:Honzik8719 psal:
eNko holt neni pro dámičky, ale pro velký kluky..líp bych to neřek
počkej počkej milovníku, abysme nedostali BAN když tu tak plácáme a voba jebkaři
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 09.08.2012 18:11:26 Offline |
Kakac psal:Radek-Ban psal:Honzik8719 psal:
eNko holt neni pro dámičky, ale pro velký kluky..líp bych to neřek
smiř se s tím... BABO
Banditatom psal:Kakac psal:Radek-Ban psal:
..líp bych to neřekKeci v kleci, eNkaři......
smiř se s tím... BABO
S čím se mám smiřovat ......
že mám lepší ,krásnější a rychlejší eSko
S tím se smířím velice rád....
Kakac psal:Banditatom psal:Kakac psal:
Keci v kleci, eNkaři......smiř se s tím... BABO
S čím se mám smiřovat ......
že mám lepší ,krásnější a rychlejší eSko
S tím se smířím velice rád....
jak je to s tou potrefenou husou??