Nejsi přihlášen
EEC Scooter (ZW50QT-16)
Ahoj mám tento skútr EEC Scooter (ZW50QT-16). Když je studenej tak normálně nastartuje,ale jak se zahřeje tak druhý start není možný zase až po vychladnutí motoru. Poradí mi někdo co stím. je rok starej a má najeto 600km. Díky Tundy
Re: EEC Scooter (ZW50QT-16)
Tundy psal:Ahoj mám tento skútr EEC Scooter (ZW50QT-16). Když je studenej tak normálně nastartuje,ale jak se zahřeje tak druhý start není možný zase až po vychladnutí motoru. Poradí mi někdo co stím. je rok starej a má najeto 600km. Díky Tundy
vyplň si profil
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Profil musí být komplet vyplněn, jinak jsi v piči..
PS: tak navypínej motor nebo jdi reklamovat
nechápu, proč se vůbec ptáš, když to je jen rok starý. Aha asi nemáš záručák, nebo to máš čorku?
sou různí lidé mezi námi
libac22 psal:SCOOTER
To máš jedno, klidně jsi mohl napsat "skůtr"
ps-jsu zvědav, jestli se skůtrař ještě ozve
Jenom aby neříkal skůtr bandasce, třeba má rok starou B12tku s najetýma šestisty km ......třeba no.
sou různí lidé mezi námi
jako určitě by ti poradili na nějakým scooter foru líp ale mrknul bych na svíčky ...
ale vzhledem k tomu že to je ještě v záruce tak víš kam jim to jít vomlátit vo police
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Tundy psal:A čorka to není,právě jsem to minulej týden koupil a nevím co stím. Nejsem asi zrovna vyučenej mechanik....
Jo jo, svíčka.
Jiskru ti to háže, když je to horký? Vytáhni faju a strč tam jinou svíčku a opři to o válec nebo pokud nemáš jinou svíčku, tak strč prst a skus prošlápnout nebo !!!jemně!!! protočit startérem a ucítíš. pokud jo, tak vymontuj svíčku a zkoukni jestli je mokrá od benzínu. Zkus ji vyměnit za jinou.
Máš záručák?
Asi už víš, proč to prodávali.
sou různí lidé mezi námi
O svíčce jsem psal hned zezačátku, nechápu, proč to admin smazal...
Taky mi to padesátka dělala. Novou (vlastně jinou) svíčku a problém byl fuč
Občas mi muj anděl stážný nestačí... Ale vyždycky mě zase tak nějak dožene nebo zastavim a počkám na něj...(posledně jsem čekal ve škarpě)
Jo ono je to tu jak v technický poradně tak v diskuzi, tak to se pak adminovi omlouvám...
Občas mi muj anděl stážný nestačí... Ale vyždycky mě zase tak nějak dožene nebo zastavim a počkám na něj...(posledně jsem čekal ve škarpě)
K.a.s.y.m. (Člen) 08.07.2012 21:07:45 Offline |
Tundy psal:Ahoj mám tento skútr EEC Scooter (ZW50QT-16). Když je studenej tak normálně nastartuje,ale jak se zahřeje tak druhý start není možný zase až po vychladnutí motoru. Poradí mi někdo co stím. je rok starej a má najeto 600km. Díky Tundy
koupil jsi si čínu tak co čekáš.tam je to vždycky hop nebo trop..jinak si napiš spíš na scooterforum tam ti poradí spíš...teda až potom co se ti vysmějou víc jak mi tady maj tam vlastní sekci pro tyhle čínský pomatence
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1