Nejsi přihlášen
Re: Tož Kelly..
kus dedku, tak vsechno nej
Šedá eminence (Člen) 13.08.2012 08:28:18 Offline |
vše nej
Ten na nějž se zapomnělo:-)
hlemejzd999 (Člen) 13.08.2012 09:01:10 Offline |
tak secko ney
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Jako každej rok "běžte do prdele", vůbec to není příjemný a už ani vtipný,
jen počkejte, taky vás to čeká!!!
A jestli zítra nestihnu odnosit v kbelíkách za hodinu 0,6 kubíku betonu na vzdálenost 20m s dvěma zatáčkama a dvěma úzkýma futrama, nebo mne chytnou záda tak je to fakt zlomový datum
A jako každý rok to slavím celodenním sportem bez alkoholu a jakýchkoliv oslav, jdu brzo spát po zdravé lehké večeři a čekám na zítřejší všední den kdy půjdu konečně do hospody jako běžný občan
Ovšem slušnost mi velí poděkovat, takže děkuji a za rok se na to opravdu vyserte bo to bude hranice deprese a konce "zlatého středního" věku
God Save The Queen!
Proč ten Kelly děkuje tak brzo? Si to chce asu řídně užít a znovu bude děkovat v poledne a pak zas večer
Tak teda přeju hodně zdraví, štěstí a povedenejch banditpičosrazů a volnejch jízd s pičákama na vokruhu
Na Tebe
A kolik že Ti v reálu je?
Občas mi muj anděl stážný nestačí... Ale vyždycky mě zase tak nějak dožene nebo zastavim a počkám na něj...(posledně jsem čekal ve škarpě)
Banditatom (Člen) 13.08.2012 18:27:30 Offline |
pevnou stolici, levnější pleny přejem plecháčoj do domova důchodců
To kelly: čeče v tomhle věku bys měl uvažovat o návštěvě našeho zařízení popř si udělat malou zkoušku víš v tomhle věku nikdác nevíš
samozřejmě 25% sleva je jistá
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Honzik8719 (Člen) 13.08.2012 22:19:38 Offline |
všecko nejlepčí
...relativní kochač...
Tak jsem ten beton dal
Díky medvídkovi vše klaplo na 110%
Jsem doma a čekám co udělají záda
Snad si v zoufalství i natáhnu "dipól" z dvojlinky a podívám se na "Farmu", tahle práce už není pro důchodce
Hoďte mi to někdo na bóóók
A už se vrhněte na jiného oslavence
God Save The Queen!
svatej psal:Kelly01 psal:Fotr by mne zabil, došlo u něj k drobné výpočetní chybce
neumíš počítat,co?
Vole, je tam "u něj"
Objemy a povrchy těles díky Ondrášovi jedu z hlavy, vektory mi působí infarkt už názvem
Jako stavař určitě víš že propočty materiálu v kanclu a v reálu se diametrálně liší
God Save The Queen!
Kelly01 psal:svatej psal:Kelly01 psal:Fotr by mne zabil, došlo u něj k drobné výpočetní chybce
neumíš počítat,co?
Vole, je tam "u něj"
Objemy a povrchy těles díky Ondrášovi jedu z hlavy, vektory mi působí infarkt už názvem
Jako stavař určitě víš že propočty materiálu v kanclu a v reálu se diametrálně liší
jj,to máš pravdu,to se mi chce kolikrát brečet.
Amen. . .
Petr J. psal:svatej psal:Kelly01 psal:Jako stavař určitě víš že propočty materiálu v kanclu a v reálu se diametrálně liší
jj,to máš pravdu,to se mi chce kolikrát brečet
...mě taky...
sem čekal,že se ozveš. gumáky a na rok na stavbu,pro všechny rozpočtáře A projektanty!
Amen. . .
svatej psal:Petr J. psal:svatej psal:
jj,to máš pravdu,to se mi chce kolikrát brečet...mě taky...
sem čekal,že se ozveš. gumáky a na rok na stavbu,pro všechny rozpočtáře A projektanty!
myslíš si, že to bude stačit?
to je málo
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
svatej psal:sem čekal,že se ozveš. gumáky a na rok na stavbu,pro všechny rozpočtáře A projektanty!
A naopak, dobu před válkou na vás, bando rozmazlená, dostali by jste A4 s obrázkem jak to má asi přibližně na konci vypadat a finito, starejte se
yoby psal:svatej psal:sem čekal,že se ozveš. gumáky a na rok na stavbu,pro všechny rozpočtáře A projektanty!
A naopak, dobu před válkou na vás, bando rozmazlená, dostali by jste A4 s obrázkem jak to má asi přibližně na konci vypadat a finito, starejte se
f tem případě začnite kopat zákopy, páč přesně týmdle způsobem sa staví v Pasohlávkách nejvěčí akvapark v střední Juropě. fakt nekecám. plány, kerý byly na počátku, sů dneskaj při realizaci úplně jinde a co je zajímavé, kolikrát zme v přetstihu přet projektanty, jakože to co ni kreslí, tag už dávno stojí
http://www.txtarchitekti.sk/index.php/e … sohlavky-2
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:yoby psal:svatej psal:sem čekal,že se ozveš. gumáky a na rok na stavbu,pro všechny rozpočtáře A projektanty!
f tem případě začnite kopat zákopy, páč přesně týmdle způsobem sa staví v Pasohlávkách nejvěčí akvapark v střední Juropě. fakt nekecám. plány, kerý byly na počátku, sů dneskaj při realizaci úplně jinde a co je zajímavé, kolikrát zme v přetstihu přet projektanty, jakože to co ni kreslí, tag už dávno stojí
Pasohlávky Velmi zábavné výběrové řízení na VZT Odstoupil jsem zavčas
Koldan psal:f tem případě začnite kopat zákopy, páč přesně týmdle způsobem sa staví v Pasohlávkách nejvěčí akvapark v střední Juropě. fakt nekecám. plány, kerý byly na počátku, sů dneskaj při realizaci úplně jinde a co je zajímavé, kolikrát zme v přetstihu přet projektanty, jakože to co ni kreslí, tag už dávno stojí
No jo, klasika, po drobných změnách se z bazénu stane raketová základna
faitík psal:svatej psal:Petr J. psal:
...mě taky...sem čekal,že se ozveš. gumáky a na rok na stavbu,pro všechny rozpočtáře A projektanty!
myslíš si, že to bude stačit?
to je málo
nebude,ale aspoň dostanou lopatou přes záda.
yoby: jaká banda rozmazlená? Kdo to má pořád poslouchat,když Vy si pořád vymýšlíte!
Amen. . .
svatej psal:yoby: jaká banda rozmazlená? Kdo to má pořád poslouchat,když Vy si pořád vymýšlíte!
No co, když si neporadíte ani s tím, jakýma hřebíkama stlouct kadibudku Ted vážně, bohužel je v prdeli to, že investoři chtěj mít všechno hotový ještě dřív než si vůbec uvědomí že chtěj něco postavit. Prostě všechno -levně-rychle-kvalitně- a to nikdy nefunguje
Stránky: 1