Nejsi přihlášen
Někdo z Písku?
Vyklízím nemovitost po člověku, kterej to neměl v hlavě úplně rychtik, no kompletní smeťák jak v baráku, tak i ve stodolách. Potřebuju půjčit nečí občanku, nebo nějakej doklad příslušnosti v Písku, abych tam mohl vozit do sběrnýho dvora. Já to mám u Mirotic, ale v Čimelicích ti blbouni chtějí za uložení nemalej peníz. Kdyby měl někdo návrh, můj tel: 773092442, jiri.lazar@gmail.com ,díky!
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Re: Někdo z Písku?
tak nějak nebyl čas, jenom jsem vyčistil horní studnu a pak začaly přípravný zednický práce ve stájích, v pondělí mi začíná rekonstrukce střechy, no nemám to jednoduchý. Dyk já dočista nemám čas ani na chlast a motorkaření
Vorloj: zedníka bych vážně třeboval jak sůl, jakože dobrýho, lacinýho a aby měl hned čas krovy a střechy už jsem zadal, malířit budu nejdřív za rok, je to všechno strašidelně velký
svatej psal:Americkej psal:To nepude, tam sem si dal zákaz. navíc jsme malá ves, takže knajpa je až za kopcem a otvíračka ob den
že ty ses pro jistotu posichroval,aby knajpa nebyla tak blízko.
Jiříku,nahoď nějaké fotky.
tak vlez na fejs tam jich je
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:svatej psal:Americkej psal:To nepude, tam sem si dal zákaz. navíc jsme malá ves, takže knajpa je až za kopcem a otvíračka ob den
že ty ses pro jistotu posichroval,aby knajpa nebyla tak blízko.
Jiříku,nahoď nějaké fotky.tak vlez na fejs tam jich je
myslíš tu jednu s tim svinčíkem ve sklepě?
Jiří,bohužel,tak daleko moje pazoury nešahaj.
Amen. . .
Stránky: 1