Nejsi přihlášen
Možná jsem masový vrah... :-x
http://www.lupa.cz/zpravicky/nepouziva- … sovy-vrah/
A bude nás tu víc...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
hlemejzd999 (Člen) 21.08.2012 13:51:55 Offline |
Re: Možná jsem masový vrah... :-x
já jsem naopak zase rád , že na xichtbuk chodím...našel sem přes něj bráchu , který se deset let neozval a nemohli sme vypátrat , kde ted je a ani nikdo z okolí to nevěděl , telefon měl už dávno jinej a nakonec sme ho našli , že děla v německu a teď už jsme se setkali a zas je to paráda.
....ale do pošty pro tebe bych teda nešel
na něco to je dobrý ...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
mrdat fejkbůk..bába je na něm furt,kolikrát mám chut ten její noťas vyhodit z vokna,furt mimibazar,furt techtlemechtle s buchtama,kdy a jak se miminko vykakalo a tak..naštestí do diskuze nepřizpívá,ale s chutí čte..
no ja se fak stydim ale sem na fekalobuku ale mam to jako komunikacni prostredek .. ne na debilni komenty typu : tag sem se vysral .... ted sem si vyhonil ... kdo ma rad jablicka at mi lajkne muj link ...
ale myslim ze koukani na TV by se dalo skoro povazovat za stejnou uchylku ...a to nejen tv hovna ale i kabelofka ...
mozna diskavery nebo nejsnl dzeogrfik .. a stejne to furt vopakujou
Bandit pičo
Fresh Man psal:no ja se fak stydim ale sem na fekalobuku ale mam to jako komunikacni prostredek .. ne na debilni komenty typu : tag sem se vysral .... ted sem si vyhonil ... kdo ma rad jablicka at mi lajkne muj link ...
ale myslim ze koukani na TV by se dalo skoro povazovat za stejnou uchylku ...a to nejen tv hovna ale i kabelofka ...
mozna diskavery nebo nejsnl dzeogrfik .. a stejne to furt vopakujou
to nevokecáš, už si jejich. Styď se!
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
barynek psal:Filous psal:...já sem zjistil, že bych fejsbůk ani neuměl vovládat, vůbec tomu tam nerozumim, tag na to mrdam...nejlepčí socijální síť je putyka a parta magorů vocať
to je spíš asociální síť
...pag sem asocijál ...dlužno dodat, že sem jim rát
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:barynek psal:Filous psal:...já sem zjistil, že bych fejsbůk ani neuměl vovládat, vůbec tomu tam nerozumim, tag na to mrdam...nejlepčí socijální síť je putyka a parta magorů vocať
to je spíš asociální síť
to asi každej tady
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 23.08.2012 14:10:37 Offline |
a jak se tomu říká když jsou v páru dva masový vrahouni?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 23.08.2012 14:15:50 Offline |
Filous psal:barynek psal:Filous psal:...já sem zjistil, že bych fejsbůk ani neuměl vovládat, vůbec tomu tam nerozumim, tag na to mrdam...nejlepčí socijální síť je putyka a parta magorů vocať
to je spíš asociální síť
tak tak tuhle asocialni sit mam taky rad
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 23.08.2012 14:22:40 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:barynek psal:
to je spíš asociální síť...pag sem asocijál ...dlužno dodat, že sem jim rát
tak tak tuhle asocialni sit mam taky rad
...takže většina z nás jsou asociální masoví vrahové
Tet už to chce jen vyhlídnout nějaké pěkné a slušně opevněné sídlo a až to přijde tak se tam odstěhujeme a budeme vyjíždět na výbojné výpravy "jóó já se těším" loupení,kradení,znásilnování.Jo jo trocha anarchie nezaškodí.Možná si pak lidi začnou vážit toho že jsou zdravý maj zdravý děti čistou vodu,jídlo a střechu nad hlavou a nebudou řešit viny kdo je psychopat a kdo je normální,podle současných škatulek je každej skutečnej vlastenec v podstatě ksenofóbní psychouš.Projděte se v noci po centru Prahy a pochopíte že
NÁSILÍ JE JEDINÁ CESTA.
Není ostuda se jako blbec narodit ,ostuda je jako blbec umřít.
Banditatom (Člen) 24.08.2012 09:36:41 Offline |
pulmotor psal:Tet už to chce jen vyhlídnout nějaké pěkné a slušně opevněné sídlo a až to přijde tak se tam odstěhujeme a budeme vyjíždět na výbojné výpravy "jóó já se těším" loupení,kradení,znásilnování.Jo jo trocha anarchie nezaškodí.Možná si pak lidi začnou vážit toho že jsou zdravý maj zdravý děti čistou vodu,jídlo a střechu nad hlavou a nebudou řešit viny kdo je psychopat a kdo je normální,podle současných škatulek je každej skutečnej vlastenec v podstatě ksenofóbní psychouš.Projděte se v noci po centru Prahy a pochopíte že
NÁSILÍ JE JEDINÁ CESTA.
přeci nepojedu do čurákova mě stačí ta naše prdelárna začíná tu bejt tma i ve dne a takový to bylo pěkný městečko
Stránky: 1