Nejsi přihlášen
buchlaky
Musím se pochlubit s videjkem z buchlaku, zatim se teprv ucim ja a moje bandaska ale mam z nej radost
http://www.youtube.com/watch?v=QBqxcqnrlZ0
kdyby ste nekdo jel do buchlaku na projizdku kontakt je v profilu
gdo maže,ten jede...:)
Re: buchlaky
Msudra psal:Musím se pochlubit s videjkem z buchlaku, zatim se teprv ucim ja a moje bandaska ale mam z nej radost
http://www.youtube.com/watch?v=QBqxcqnrlZ0
kdyby ste nekdo jel do buchlaku na projizdku kontakt je v profilu
v tom levym pruhu moc nejezdit, bo te to muze stat nejenom rozbitou motorku a par tydnu v nemocnici jinak se tam nekdy potkame a zajezdime
Vzdy muze byt hur :-)
Ton@l psal:Msudra psal:no tak to te muze ve finale stat i ten pravej ze jo?
to sice jo, ale v tom levem se obcas objevi nedockavy strelec v protismeru a to pak mas srdce az v kalhotach uz se mi to taky stalo
fakt jo? no tak to me teda ne a doufam ze nestane ale v tom pripade zacinam davat na radu zkusenejsich.... ja zas nemam rad kdyz pravym potkam za zatackou kamion jedouci 30 km/h
Msudra psal:Ton@l psal:Msudra psal:no tak to te muze ve finale stat i ten pravej ze jo?
to sice jo, ale v tom levem se obcas objevi nedockavy strelec v protismeru a to pak mas srdce az v kalhotach uz se mi to taky stalo
fakt jo? no tak to me teda ne a doufam ze nestane ale v tom pripade zacinam davat na radu zkusenejsich.... ja zas nemam rad kdyz pravym potkam za zatackou kamion jedouci 30 km/h
posledne se tam se mnou honila octavka 1,9tdi a hodil prede mne borec mysku proste potkas tam radu kokotu co si leci komlexi
Vzdy muze byt hur :-)
Ton@l psal:Msudra psal:Ton@l psal:
to sice jo, ale v tom levem se obcas objevi nedockavy strelec v protismeru a to pak mas srdce az v kalhotach uz se mi to taky stalofakt jo? no tak to me teda ne a doufam ze nestane ale v tom pripade zacinam davat na radu zkusenejsich.... ja zas nemam rad kdyz pravym potkam za zatackou kamion jedouci 30 km/h
posledne se tam se mnou honila octavka 1,9tdi a hodil prede mne borec mysku proste potkas tam radu kokotu co si leci komlexi
oktafka f Tédéíčku no nekecej jak ta se mohla honit
ale uznavam ze se tam najdou solidni šílenci nškdy ma člověk o sebe strach kdyz je to tam jak na dni otevrenych dveri
cockin psal:Hlavne ze umim jezdit na motyce, jen kdyby vcera nemeli tu helikopteru...
Takže si to byl ty co tě ve Vodňanech odchytli policajti. Já jsem si to myslel... Jeli jsme kolem a akorát si se drbal na bradě.
Co se stalo?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Cau, ja vas taky videl, Peta se otocila a ja ji zdravil. No "udajne" jsem ujel 2 policejnim hlidkam, projel policejni zataras a jeste ujel policejni Hondě. Pak tam byla jeste ta helikoptera! Nicmene maji fotku motorky se znackou 5S 48 48 a ja mam 5S 48 43 a navic v dobe prijezdu "prislusniku" jsem ani nesedel na motorce ale zastavili me asi 15-20 metru od motorky na chodniku. Hrozili ze mi hned vemou ridicak, nakonec mi vsechny doklady vratili. Sesmolili nejakej protokol, ani me nevyzvali abych se na nej vyjadril a pripadne se i podepsal, takze nedodrzeni sluzebniho postupu, a ja bych se v tu chvili velice rad vyjadril!!!. Navic i kdyz jsem neridil, tak pod psychickym natlakem a vyhrozovanim jednoho z policistu "ze by me nejradsi zastrelil" ode me vyzadovali ridicak, technicak, ruceni a dejchnuti do digitalu (vse v naprostem poradku). Pak si nafotili motorku, rekli ze to poslou na magistrat nevim jakyho mesta a odjeli do centra tim stylem ze hrabali az gumy piskaly a kourily, takze na tricitce a ve meste jeli tak 80-90km/h Pak sem zajel na ten mlejn, byl jsem tam do 19:20, vy jste se neobjevili, tak jsem letel devadesatkou do prace a prijel o pul hodiny dpozde. Jinak zdravim Prazskou sekci a ostatni z okoli.
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
cockin psal:Cau, ja vas taky videl, Peta se otocila a ja ji zdravil. No "udajne" jsem ujel 2 policejnim hlidkam, projel policejni zataras a jeste ujel policejni Hondě. Pak tam byla jeste ta helikoptera! Nicmene maji fotku motorky se znackou 5S 48 48 a ja mam 5S 48 43 a navic v dobe prijezdu "prislusniku" jsem ani nesedel na motorce ale zastavili me asi 15-20 metru od motorky na chodniku. Hrozili ze mi hned vemou ridicak, nakonec mi vsechny doklady vratili. Sesmolili nejakej protokol, ani me nevyzvali abych se na nej vyjadril a pripadne se i podepsal, takze nedodrzeni sluzebniho postupu, a ja bych se v tu chvili velice rad vyjadril!!!. Navic i kdyz jsem neridil, tak pod psychickym natlakem a vyhrozovanim jednoho z policistu "ze by me nejradsi zastrelil" ode me vyzadovali ridicak, technicak, ruceni a dejchnuti do digitalu (vse v naprostem poradku). Pak si nafotili motorku, rekli ze to poslou na magistrat nevim jakyho mesta a odjeli do centra tim stylem ze hrabali az gumy piskaly a kourily, takze na tricitce a ve meste jeli tak 80-90km/h Pak sem zajel na ten mlejn, byl jsem tam do 19:20, vy jste se neobjevili, tak jsem letel devadesatkou do prace a prijel o pul hodiny dpozde. Jinak zdravim Prazskou sekci a ostatni z okoli.
no pěkný... já jsem koukala hlavně po motorkách jestli se tam někdo rozsekal nebo co, tebe sem si nějak nevšimla, ale motorka mi připadala jako tvoje...
Takže co si vlastně udělal?
Jaký si to uděláš, takový to máš...
nicola.foxx (Člen) 31.08.2008 18:51:28 Offline |
cockin psal:Cau, ja vas taky videl, Peta se otocila a ja ji zdravil. No "udajne" jsem ujel 2 policejnim hlidkam, projel policejni zataras a jeste ujel policejni Hondě. Pak tam byla jeste ta helikoptera! Nicmene maji fotku motorky se znackou 5S 48 48 a ja mam 5S 48 43 a navic v dobe prijezdu "prislusniku" jsem ani nesedel na motorce ale zastavili me asi 15-20 metru od motorky na chodniku. Hrozili ze mi hned vemou ridicak, nakonec mi vsechny doklady vratili. Sesmolili nejakej protokol, ani me nevyzvali abych se na nej vyjadril a pripadne se i podepsal, takze nedodrzeni sluzebniho postupu, a ja bych se v tu chvili velice rad vyjadril!!!. Navic i kdyz jsem neridil, tak pod psychickym natlakem a vyhrozovanim jednoho z policistu "ze by me nejradsi zastrelil" ode me vyzadovali ridicak, technicak, ruceni a dejchnuti do digitalu (vse v naprostem poradku). Pak si nafotili motorku, rekli ze to poslou na magistrat nevim jakyho mesta a odjeli do centra tim stylem ze hrabali az gumy piskaly a kourily, takze na tricitce a ve meste jeli tak 80-90km/h Pak sem zajel na ten mlejn, byl jsem tam do 19:20, vy jste se neobjevili, tak jsem letel devadesatkou do prace a prijel o pul hodiny dpozde. Jinak zdravim Prazskou sekci a ostatni z okoli.
Me to zni tak, ze jina SPZ, zadna problema.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
gerrik psal:Buchlaky jsem projíždel Dneska, hnus váženi, šílený provoz, kamióny, blázni v plechovkach nikdy víc, asi stárnu
Já jel dneska z Pece nach Prag a taky síla. Cestou jsem potkal 3 crashe a dvakrát mi to tam nejaka pinda z vedlejší hezky strelila. On byl dneska spis nějakej debilni den. Těšil jsem se že se trochu svezu, kdyz neni pátek nebo neděle a ono prd...
hlemejzd999 (Člen) 23.08.2012 21:50:58 Offline |
ty pičo já si tu tak pěkně čtu a vono to je styry roky starý vlákno
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
...my byli v Buchlákách minulej tejden a musim říct, že teda hnus...ty hadi, ten provos, jakejkolif crash znamená vopravdu vážnej trabl, drškofka a žebra u Trampa hnusný a drahý, Kofola do kemílku, prostě nevim ...Dubá teda nejni taky žádná sláva, ale voproti Buchlákum zlatá...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...my byli v Buchlákách minulej tejden a musim říct, že teda hnus...ty hadi, ten provos, jakejkolif crash znamená vopravdu vážnej trabl, drškofka a žebra u Trampa hnusný a drahý, Kofola do kemílku, prostě nevim ...Dubá teda nejni taky žádná sláva, ale voproti Buchlákum zlatá...
Buchláky jsem jel v autě (zatím), ale Dubá v týdnu mi přišla dobrá, začlo se to štosovat až před Mělníkem
Bandit 4EVER!!!
jj už to nejni to co to bejvalo. dyž tam přijel člověk v pátek odpoledne, nebo v sobotu kolem oběda, dalo se to projet tak, že člověk za celou dobu se nemusel táhnout za autem. teď je tam velký provoz prakticky nepřetržitě, takže si zajedeš dvě zatáčky a pak se za někým táhneš, takže o ničem. a ty hadi škoda mluvit jediná pěkná lokalita tady je směrem za Zlínem na Vizovice, Vsetín apod. tam se to aspoň trošku vlní, ale rovnat se tomu co jsem viděl v jižních čechách, nebo severních nemůže:o( prodám béčko a koupím něco na kravení na pole, těch tu máme dost
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:jj už to nejni to co to bejvalo. dyž tam přijel člověk v pátek odpoledne, nebo v sobotu kolem oběda, dalo se to projet tak, že člověk za celou dobu se nemusel táhnout za autem. teď je tam velký provoz prakticky nepřetržitě, takže si zajedeš dvě zatáčky a pak se za někým táhneš, takže o ničem. a ty hadi škoda mluvit jediná pěkná lokalita tady je směrem za Zlínem na Vizovice, Vsetín apod. tam se to aspoň trošku vlní, ale rovnat se tomu co jsem viděl v jižních čechách, nebo severních nemůže:o( prodám béčko a koupím něco na kravení na pole, těch tu máme dost
no Šumava je luxus, a na severu to je taky jak kde. Ale z druhý strany Sudet je to o něčem jiným
Bandit 4EVER!!!
Progear 650 (Člen) 25.08.2012 07:46:14 Offline |
Tak, šumava je vážně gut...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Ale asfalt byl místy krásnej, akarát ta zatáčka už neexistuje, motorce nic není, bo mi doklouzala na záda do toho rigolu(je to vidět na asfaltu) za nájezdem do lesa
Jinak si všimněte jak pěkně pokračuje rádius stop v rigolu, to už není ode mne, byla to populární zatáčka, bo neměla plynulý rádius ale prudce se tady lomila, takže se nedala držet stopa ani s úsměvem na rtech
S roztříštěným ramenem jsem tam tvrdl 6 hodin, bo když přijela policie z KM tak mi zdělili že jsem 200m na území UH a ať si sanitku a odvoz zajistím tam
Na blbý dotazy proč jsem tam tvrdl odpovídám, že nebylo jednoduchý zajistit odvoz a motorku jsem tam nechat nechtěl a Dancal nepatřil mezi dnes populární kreši "odolné" telefony
God Save The Queen!
hlemejzd999 (Člen) 25.08.2012 12:22:30 Offline |
Kelly01 psal:Ale ještě byli bajkeři a ne šampóni jak dnes
...a ženský chodily normálně s motorovkou do lesa , chlapi do hospody , manželky pak pro ně posílaly svý děti ...jo to byla krásná doba
Banditatom (Člen) 25.08.2012 12:25:17 Offline |
hlemejzd999 psal:Kelly01 psal:Ale ještě byli bajkeři a ne šampóni jak dnes
...a ženský chodily normálně s motorovkou do lesa , chlapi do hospody , manželky pak pro ně posílaly svý děti ...jo to byla krásná doba
a manželky měli pořýdný bobřidla?
To kelly: kolikrát si ty buchláky projel celý?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen) 25.08.2012 12:31:46 Offline |
Banditatom psal:a manželky měli pořýdný bobřidla?
jo to bejvávaly beranice ...vod bradavek až na záda .. to už se dneska nevidí
taky Hradčany , když byli ještě dřevěný ....
Banditatom psal:hlemejzd999 psal:Kelly01 psal:Ale ještě byli bajkeři a ne šampóni jak dnes
a manželky měli pořýdný bobřidla?
To kelly: kolikrát si ty buchláky projel celý?
Naposledy 9x za sebou, po desátý už jsme jeli zvlášť, já v sanitce a moto u Koldana na vozíku
Po uzdravení jsem tam už nedojel bo mi cestou vzali papíry
God Save The Queen!
Banditatom (Člen) 25.08.2012 13:18:21 Offline |
Kelly01 psal:Ale už se chválabohu občas nějakej ten vkusně upravenej bobřík vrací, z těch holátek už je kolikrát na blití
copa snad si nepřipadáš jako pedofil? babky co jsou s tebou na patře se holej?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Názor na holátka mám podobnej jak Kelly
A hlavně na celý buchláky.....
jel jsem Gerlos a to je paráda tak 3x Buchláky.Menší provoz , lepší a hlavně čistší cesta a navrch toho všeho Krimmerské vodopády...luxus.
Jen ten poplatek 5E ten to kazí.....
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Banditatom psal:Kelly01 psal:Ale už se chválabohu občas nějakej ten vkusně upravenej bobřík vrací, z těch holátek už je kolikrát na blití
copa snad si nepřipadáš jako pedofil? babky co jsou s tebou na patře se holej?
U nás v pečovateláku nevím, leda bych ze zeptal holek co nás berou 2x týdně žínkou
God Save The Queen!
tak tady je něco pro vás... :D
http://www.navratdoreality.cz/?p=view&id=14425
Stránky: 1