Nejsi přihlášen
bandit 600 r98 vibruje
Když motor víc vytočim tak na 10 tis začne pekelně vibrovat do nádrže a do stupaček. Celkově chod motoru se mi zdá že se trochu zhoršil, při zaplynování na neutrál se mi zdá že de blbě za plynem (otáčky padaj hrozně pomalu). A třeba jedničku když chci vytočit tak na 6 tis, tak to už je rachot že nemám to srdce to držet dýl.
Re: bandit 600 r98 vibruje
...jestli nemáš zarostlý vratný lanko od plynu, což je nepravděpodobný, tak máš buď už hodně jetý karburátory, který nejdou o moc líp seřídit, nebo jsou ještě v ucházejícím stavu a bude stačit seřízení
...ohledně vibrací se podívej jestli máš vyvažovací závaží (pod nádrží a podsedlovkou v rámu) a neuvolněný spoje motor/rám
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Honzik8719 (Člen) 22.08.2012 11:06:06 Offline |
a nebo spadlý gumy z érboxu...
...relativní kochač...
Honzik8719 (Člen) 22.08.2012 13:17:38 Offline |
Loser psal:Nebo Buela
vogu jenže u emerickýho nesmyslu jsou ty vybrace přirozený
...relativní kochač...
Loser psal:Nebo Buela
Hele ekšperte, tě někdy svezu abys viděl, že se to klepe fakt jenom na neutrál, jak se to hne z místa, tak je to cajk, rozhodně mě z toho ani nebrněj ruce jako mě po delší jízdě brněly z Bčka (při řidítkách bez závaží...který buell taky nemá :) )
A vůbec buell je se dvěma L o
Honzik8719 (Člen) 22.08.2012 13:39:39 Offline |
Lihy psal:Loser psal:Nebo Buela
Hele ekšperte, tě někdy svezu abys viděl, že se to klepe fakt jenom na neutrál, jak se to hne z místa, tak je to cajk, rozhodně mě z toho ani nebrněj ruce jako mě po delší jízdě brněly z Bčka (při řidítkách bez závaží...který buell taky nemá :) )
nepoznal,neví
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:Lihy psal:Loser psal:Nebo Buela
nepoznal,neví
abyste se z něj neposrali
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Lihy psal:Loser psal:Nebo Buela
takže tu espézetku našels doma před vratama?
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Lihy psal:Loser psal:Nebo Buela
určitě mi jí cestou vyškubl nějakej vsteklej kojot
....si myslim, že mi ulítla někde na těch kostkách kolem tankodromu bo sem tam jel tak kilo aby to moc nedrncalo....
Honzik8719 (Člen) 22.08.2012 17:30:31 Offline |
Lihy psal:XJelen psal:Lihy psal:
určitě mi jí cestou vyškubl nějakej vsteklej kojot
....si myslim, že mi ulítla někde na těch kostkách kolem tankodromu bo sem tam jel tak kilo aby to moc nedrncalo....
jestli si pojezdil nějakýho frajera na zmrzlině tak bych se ani nedivil kdyby ti jí vsteky uškubnul
...relativní kochač...
hlemejzd999 (Člen) 22.08.2012 21:42:28 Offline |
Filous psal:gerrik psal:vyvažovaci závaží pod nadrží jak to vypadá?
...takovej železnej puk
toho sem si nikda nevsim
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Pouziju tohle tema, kdyz uz tu je. Zacinam pozorovat pomerne neprijemne vibrace pri jizde do riditek v rozsahu od 5,5t do 6,5t ot. Nejvetsi intenzita v 6ti. Je to normos, nebo je nekde neco povolenyho? Zavazicka jsou utazeny, brejle tez...?
OUjeéééé pyčo...ja B12 2003, pritule B6 1997 a v praci Zlin Z-142 C AF
shrek600 psal:Pouziju tohle tema, kdyz uz tu je. Zacinam pozorovat pomerne neprijemne vibrace pri jizde do riditek v rozsahu od 5,5t do 6,5t ot. Nejvetsi intenzita v 6ti. Je to normos, nebo je nekde neco povolenyho? Zavazicka jsou utazeny, brejle tez...?
...normální...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1