Nejsi přihlášen
ukradeny zamek
Tak se s váma musim podělit o včerejší zážitek. Měl jsem tu návštěvu z Německa a vzal jsem ji na výlet na Konopiště. Jet na motorce byl její nápad (samozřejmě naivní, paní přišla v sukýnce a pantoflích ) a tak jsme jeli. Zaparkoval jsem, dal zámek do kotoučovky a řetízkem připnul helmy a mašinu ke sloupu.
Když jsem se vrátili ze zámku, tak koukám, že zámek z kotoučovky zmizel. Moc aut tam nebylo, ale kousek stál nastartovanej pickup .
Tak nevim, ale měl jsem moc blbej pocit. Vypadáto na chystanou čorku. Asi si to kluci připravili-odstřihnout řetěz by asi nebyl problém, takže ostranili to nejtěžší, když v tom jsme přišli. Jinak si to nedovedu vysvětlit. Na co by někdo krad zámek?? Vtipný je, že druhou helmu jsem kupoval večer předtím. No mohlo být vyděláno. Ještě, že to dopadlo takhle
Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
Re: ukradeny zamek
Skubák psal:Ty vogooo. no fajn a pak si nekde nech motorku
No hlavne ze to dopadlo jak to dopadlo
si piš, že ty , který uvádíš, večer proběhly v dostatečný míře. Jen nevím, co si pomyslela pani profesorka, když mě viděla tak zrubaneho
ale jinak jsem reprezentoval slušně. 200 km/h údajně ještě nejela
v sukýnce a pantoflích musí bejt 200 nadmíru skvělý zážitek...
Polo psal:ne, v sukýnce skutečně nejela . Donutil jsem ji se převléknout a něco ji půjčil. 200 jsme jeli kousek na volném úseku dálnice.
beztak to byla prda, protože nová helma ji byla malá, tak jsem si ji vzal já. Na benzince jsem na to zapoměl (měl jsem vyklápěčku a teď koupil integrálku) a jak jsem se snažil tu integrálku "otevřít" tak jsem si zlomil brýle.
Já bez nich vidím, ale řídit bez nich jsem si netroufl, takže jsem vytáhl lékarničku, utrhl kus obvazu, omotal to a dojel s tím domu. Ještě, že jsem tu lékarničku pořídil . Zkrátka to byl povedenej vejlet a když sečtu výdaje za helmu, brýle, ukradenej zámek, vstupný na zámek a jídlo (pani neplatila páč měla dojem,že to platí můj zaměstnavatel), tak to bylo prima úterý. Doufám, že teď brzo nikdo nepřijede
Stránky: 1