Nejsi přihlášen
Bandit B6 motor gsxr 750 (85)
Zdravím ve spolek. mám možnost koupit za pusu takový brak GSXR 750 (85) motor šlape dobře. Napadlo že bych narouboval ten motor do zámu B6. Podle prvního ohledání by to tam mohlo pasovat. co si o om myslíte? dle papírů by ten motor měl mít 100 koníků.
mám rád divoké věci........................ a motorky
Banditatom (Člen) 24.08.2012 11:21:45 Offline |
Re: Bandit B6 motor gsxr 750 (85)
pohledej už se to tu řešilo....o právnické otázce vykládat nebudu
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Honzik8719 (Člen) 24.08.2012 11:24:22 Offline |
Pigi psal:Kunit bandita neni špatný, ale už teď se ten podvozek vlní , teď si představ že to potáhne 100 koní , ale jen tak pro prdel by to nemuselo bejt špatný
tak proč sis to kupoval když se to vlní a kdesi cosi???
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 24.08.2012 11:25:47 Offline |
Honzik8719 psal:Pigi psal:Kunit bandita neni špatný, ale už teď se ten podvozek vlní , teď si představ že to potáhne 100 koní , ale jen tak pro prdel by to nemuselo bejt špatný
pač to přeci četl na motorkářích
Banditatom psal:Honzik8719 psal:Pigi psal:Kunit bandita neni špatný, ale už teď se ten podvozek vlní , teď si představ že to potáhne 100 koní , ale jen tak pro prdel by to nemuselo bejt špatný
pač to přeci četl na motorkářích
No...na motorkáře chodim zkoukávat jenom bazar a občas ňákej zajímavej článek . Nevim jak je to u 1200/1250/650 mám 600 :) a neřikal bych to kdybych to sám nezažil. Třeba mám divnej rám , ale to bylo na okruhu. Při normální jízdě to taky nepoznám.
eSko je prostě eSko ;)
Banditatom (Člen) 24.08.2012 11:43:15 Offline |
pinky psal:o právnické stránce slyšet nechci
ta by tě v dnešní skurvené době měla zajímat nejvíc
jinač na prďka http://www.suzukibandit.cz/openforum/se … 1532511368
To pigi:
pinky psal:o právnické stránce slyšet nechci
Po první navštěvě STK tady budeš kňourat co dál,že tě vyhodili. Nehledě na to,že je to neprodejný,protože to neprojde evidenčkou. Leda bys to přeskládal do kártrů od tve B6 a to předpokládám nechceš. Stejně bys ty motory musel naroubovat dohromady,mají snad jinou vanu,sací koš a nevím co ještě.
Je to fakt nesmysl,kdyš je v dnešní době k dostání pěkná B12 za tašku hrušek
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 24.08.2012 11:55:00 Offline |
pinky psal:na pohled ti nido nepozná co je to za motor a na technickou bych ho třeba přehodil, by se vidělo
myslím že ti to vikec vysvětlil docela slušně Na pohled to sice nikdo nepozná ale nedej bože kdybys crashnul.... ser na to přišetři na B12 nebo B14
Banditatom (Člen) 24.08.2012 12:02:45 Offline |
pinky psal:měl jsem B12 ale finančních důvodů jsem jí prodal a koupil B6......... nejhoší byla cesty když B6 vezl domů, člověk přidal a nic...........
no tak to prodej a kup si hustokrutopřísného hujneta
pinky psal:na pohled ti nido nepozná co je to za motor a na technickou bych ho třeba přehodil, by se vidělo
Právě že to na pohled pozná každá piča,má to totiž vyraženej jinej typ,kerej je napsanej v techničáku. A s tim přehozením to právě není taková prdel,svody dolů,motor ven,přeházet zase vanu a ten koš a věř,že bys to dělal jednou a vysral by ses znova na to Co ti brání tu šestku prodat a koupit dvanactku,kerá jede líp a má hlavně lepší podvozek a prodává se za skoro stejný prachy
Pak je ještě varianta to číslo přerazit,ale to ti nemusím asi líčit
Stejně je to pičovina.
Navím kolik dals za B6,ale B12 se dá sehnat za 40tisíc,za pade je to slušnej kousek a za šedesát luxus do sbírky,pokud se bavíme vo nejstarším kultovi,tak nevím co je za usporu pořízení si B6,kerá se prodává za stejný prachy
Banditatom (Člen) 24.08.2012 12:16:43 Offline |
VikecB12 psal:Navím kolik dals za B6,ale B12 se dá sehnat za 40tisíc,za pade je to slušnej kousek a za šedesát luxus do sbírky,pokud se bavíme vo nejstarším kultovi,tak nevím co je za usporu pořízení si B6,kerá se prodává za stejný prachy
asi míň žere... jo a gumy jsou levnější
Banditatom psal:VikecB12 psal:Navím kolik dals za B6,ale B12 se dá sehnat za 40tisíc,za pade je to slušnej kousek a za šedesát luxus do sbírky,pokud se bavíme vo nejstarším kultovi,tak nevím co je za usporu pořízení si B6,kerá se prodává za stejný prachy
asi míň žere... jo a gumy jsou levnější
no s tou spotřebou nevím nevím B6 mi bere 5,5 a B12 brala asi 6
Progear 650 (Člen) 24.08.2012 13:40:50 Offline |
XJelen psal:za to vlnění nemůže rám... to je mýtus M.CZ veškerej problém je v podvozku (vydechlý péro na šestce umí svoje)
Maj recht, vydechlý péro je problém třeba i doma....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Sucre psal:K tomu rámu: dvanáctka má stejnej rám jak šestka, ne? A má taky 100 koní, to vlnění by nemuselo bejt tak horký...
Neřeš rám,to je to poslední,kvuli čemu je šestkovej bandit měkej,skus si prohlídnout kyvku,průměr předních vidlí,velikost kotoučů,průměry osek kol atd. A to je na dvanástce fšecko festovnější. Nechápu,že se tady ještě nevobjevil někdo,kdo chce B6ku postavit na B12kovej podvozek,kdyš chcou tak moc zrychlovat
Progear 650 psal:XJelen psal:za to vlnění nemůže rám... to je mýtus M.CZ veškerej problém je v podvozku (vydechlý péro na šestce umí svoje)
no tak vo tom (potom) ani pumpička!
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Progear 650 psal:XJelen psal:za to vlnění nemůže rám... to je mýtus M.CZ veškerej problém je v podvozku (vydechlý péro na šestce umí svoje)
no tak vo tom (potom) ani pumpička!
Kamoš v práci říká "je měkej aby netlačil"
Honzik8719 (Člen) 24.08.2012 16:28:56 Offline |
pinky psal:já dal za B6 28tis a B12 jsem prodal za 70 co jsem měl. A jelikož opravuji barák tak se ropzdíl těchto cen hodil celkme . ale jak dostavím tak se vrací b12
jestli stavíš barák tak mě těch "ušetřenejch" 42 tis. přijde jako zlomek rozpočtu celý stavby a tudíš je tohle podle mě nejblbější výmluva...jinak když se ti to teda tak hrozitánsky na tom okruhu vlní tak to seš asi kurva střelec a když už si ten střelec tak si za pár tisíců skus koupit do předku progresky a hustší olej a nějakej centrál z B12 a uvidíš....
...relativní kochač...
hoši, když se mu s tím chce dělat, tak ho nepřesvědčujte....
už jsem to tu kdysi psal - kámoš dával do B6 gsxr1100W, takže věřím, že ta 750 tam půjde....
Sucre psal:K tomu rámu: dvanáctka má stejnej rám jak šestka, ne? A má taky 100 koní, to vlnění by nemuselo bejt tak horký...
...B12tkovej rám má navíc výstuhu...jinak viz. Vikec, to vostatní, co má na tuhost vlif je poctatně tužší a masivnější...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Honzik8719 psal:pinky psal:já dal za B6 28tis a B12 jsem prodal za 70 co jsem měl. A jelikož opravuji barák tak se ropzdíl těchto cen hodil celkme . ale jak dostavím tak se vrací b12
jestli stavíš barák tak mě těch "ušetřenejch" 42 tis. přijde jako zlomek rozpočtu celý stavby a tudíš je tohle podle mě nejblbější výmluva...jinak když se ti to teda tak hrozitánsky na tom okruhu vlní tak to seš asi kurva střelec a když už si ten střelec tak si za pár tisíců skus koupit do předku progresky a hustší olej a nějakej centrál z B12 a uvidíš....
tak při stavbě baráku je každá kačka dobrá a netvrdil bych, že 42 tis je zrovna zanedbatelná částka, nebo rozhodně ne pro každého. a to že se šestka vlní je taky fakt. sice to není rámem, ale chabým podvozkem, kdy to nepobírá jak centrál, tak předek a člověk nemusí být ani supr velký střelec, tak zas tady z něj nedělejte blba. to, že cpát do šestky ten motor je blbost, s tím souhlasím. Nestojí to za tu práci a ani za výsledek a mělo by to smysl jen pro hračičky, kteří prostě zkouší, co se dá udělat, na druhou stranu to je v rozporu s tím šetřením, páč to taky bude stát love a výsledek bude tak na ježdění za stodolou, páč na běžné silnici je otázka času, kdy z toho bude průser
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Tak se mě zdá kuci, že vůbec nefandíte kutilství, já mu v tom fandím, ví vo všech rizikách, chce do toho jít, tak proč né, a propo můj soused dával do 110r motor o 420koních, dělalo se to přes 3 roky, nádherná práce, že se může naše škodovka se svejma prototypama jít tak akorát vyfotit. Podle mě je tak akorát na hovno výzkum růstu banánů, co sem onehdá viděl v telce, jak píšu, já mu fandím. Zdenek.
Zdenek psal:Tak se mě zdá kuci, že vůbec nefandíte kutilství, já mu v tom fandím, ví vo všech rizikách, chce do toho jít, tak proč né, a propo můj soused dával do 110r motor o 420koních, dělalo se to přes 3 roky, nádherná práce, že se může naše škodovka se svejma prototypama jít tak akorát vyfotit. Podle mě je tak akorát na hovno výzkum růstu banánů, co sem onehdá viděl v telce, jak píšu, já mu fandím. Zdenek.
Fandil bych,kdyby došel s tím,že de do B12 soukat motor z hajabuze,nebo že tam bude páchat turbo atd,ale nefandím nesmyslu bez šokujícího výsledku Ten tvuj soused do té škodovky taky necpal motor z nějakýho golfa 1,4mpi,ikdyš by si taky pomohl...Navíc píše že B6 pořídil kvuli lovům,takže by skončil u pořízení novýho těsnění pod svody a dál by z toho sešlo protože by to taky něco stálo.. No a pak sou tady tací,co vytváří na bandita náporové sání a završí to turbem z větráčku vykuchanýho z počítače
přesně tak chlapy vy nefandíte kutilství!!!!!
už jsem postavil několk traktůrkůtak tohle by mě zajímalo vyzkoušet. co se týče té zástavby tak byto tam mohlo jít.
A to že by to bylo kolem baráku si nemyslím, stačí dobře přerazit čísla (zalejt ty staré cínem a nové vyrazit)stejně by semotor stříkal na stříbrno.
jo tu gsxr můžu mít za 3 tis což myslím že je dobré.
jo pokud někdo opravoval barák tak myslím že 42 táců je dobrá injekce
Zdenek psal:To Vikec,,to by byl velkej skok Hája, pepa de pomalu s obsahama nahoru, tak to má byt, dopíjím zelenou, dám cigáro, a připíjím ti na zdraví. Zdenek.
já už dopil Zítra to protáhnu dýl
osiris psal:...klidně bych i přeházel střeva z bloku do bloku, když na to máš čas, tak proč ne?
Abys pak zjistil,že ten zázračnej motor z pětavosumdesátýho je posmrti,nebo má vačky nad hrobem Sraní s motorkou za 28000kč Trojku dá za motor,dvojku za sadu těsnění,pak nechat seřídit karbece a je na tom stejně,jako by to prodal a koupil za 4pětky kulta B12
Ale jo,ať si dělá každej co chce
VikecB12 psal:osiris psal:...klidně bych i přeházel střeva z bloku do bloku, když na to máš čas, tak proč ne?
Abys pak zjistil,že ten zázračnej motor z pětavosumdesátýho je posmrti,nebo má vačky nad hrobem Sraní s motorkou za 28000kč Trojku dá za motor,dvojku za sadu těsnění,pak nechat seřídit karbece a je na tom stejně,jako by to prodal a koupil za 4pětky kulta B12
Ale jo,ať si dělá každej co chce
...a ty seš snad tatar že bys tam ládoval věci co jsou po smrti?
...fakt nevidím důvod, pokud mě to baví a mám na to čas, to nedělat ...takovýhle věci nejsou jen o penězích
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
hlemejzd999 (Člen) 25.08.2012 12:18:21 Offline |
osiris psal:...a ty seš snad tatar že bys tam ládoval věci co jsou po smrti?
..
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
osiris psal:VikecB12 psal:osiris psal:...klidně bych i přeházel střeva z bloku do bloku, když na to máš čas, tak proč ne?
Ale jo,ať si dělá každej co chce...a ty seš snad tatar že bys tam ládoval věci co jsou po smrti?
...fakt nevidím důvod, pokud mě to baví a mám na to čas, to nedělat ...takovýhle věci nejsou jen o penězích
myslíte že by šli přehodit střeva? do karterů B6? to zní zajímavě
pinky psal:osiris psal:VikecB12 psal:
Ale jo,ať si dělá každej co chce...a ty seš snad tatar že bys tam ládoval věci co jsou po smrti?
...fakt nevidím důvod, pokud mě to baví a mám na to čas, to nedělat ...takovýhle věci nejsou jen o penězíchmyslíte že by šli přehodit střeva? do karterů B6? to zní zajímavě
...to víš že by šli, žádnej trabl...
Filous psal:pinky psal:osiris psal:
...a ty seš snad tatar že bys tam ládoval věci co jsou po smrti?
...fakt nevidím důvod, pokud mě to baví a mám na to čas, to nedělat ...takovýhle věci nejsou jen o penězíchmyslíte že by šli přehodit střeva? do karterů B6? to zní zajímavě
...to víš že by šli, žádnej trabl...
by se přehazovala jen klika a válecs hlavou nebo i převodovka?
pinky psal:Filous psal:pinky psal:
myslíte že by šli přehodit střeva? do karterů B6? to zní zajímavě...to víš že by šli, žádnej trabl...
by se přehazovala jen klika a válecs hlavou nebo i převodovka?
...fofršpajzku necháš f původních karterech, ale f poctatě vyndat převodofku po rospůlení karterů nejni žádná práce...
Stránky: 1