Nejsi přihlášen
Re: Přední desky Goldfren
většina ti řekne že jsou to sráče, ale já byl nad míru spokojenej
K.a.s.y.m. (Člen) 29.05.2009 19:22:07 Offline |
Dával jsem tam minulej měsíc sintrovaný Carbon Lorain od Goldfrenu a teda ty tokica co jsem tam měl předtim brzdili líp.Ale typ nevim.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
dobře dědáš, měl jsem je vepředu a s postuným zabíháním jsem pozoroval i vydírání plochy kotouče, takže jsem sice poznal že už brzdí celou plochou, ale taky jsem měl kotouč řádně zdrsněnej... Učinnost byla dobrá, bodéť by taky nebyla, když se do sebe zakusovaly dvě drsný věci... si tak no
A kterou směs od GoldFrenu jste zkoušeli? Ona ta základní AD fakt je na , stačí si připlatit pár korun na S3 a hned je to úplně jiná deska! A pořád to vyjde levněji než většina ostatních výrobců. Já do nich půjdu.
http://www.goldfren.cz/materialy-moto.htm
Banditatom (Člen) 29.08.2012 10:08:38 Offline |
Barney psal:A kterou směs od GoldFrenu jste zkoušeli? Ona ta základní AD fakt je na , stačí si připlatit pár korun na S3 a hned je to úplně jiná deska! A pořád to vyjde levněji než většina ostatních výrobců. Já do nich půjdu.
nevím jak která směs ale mě stáli goldfreny 10tis za výměnu kotoučů aa to se vyplatí
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
ja kupoval tyhle:
http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/652845/c … metal.html
mam na nich nejakych 12000km uz tenhle rok a zatim sou nekde v polovine
Foglik psal:ja kupoval tyhle:
http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/652845/c … metal.html
mam na nich nejakych 12000km uz tenhle rok a zatim sou nekde v polovine
....tos udělal dobře....mám je taky na B12 a spokojenost, nežerou kotouče, super brzdí (AP-Racing patří pod Brembo)
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Banditatom (Člen) 29.08.2012 16:36:54 Offline |
pepa psal:ahoj, mám tam taky goldfreny - typ nevím, sou tak v půlce a pískají nevíte co s tím
nejlepší co můžeš udělat s goldfreny je to, že je vyhodíš
vyndej je ven a sraž jim hrany...
barynek psal:když tu plkáte o deskách - jezdili jste někdy Vesrah?
na co? SBS je best na normální mrdání
teda já se s nima mrdal i na okruhu a super
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
pepa psal:ahoj, mám tam taky goldfreny - typ nevím, sou tak v půlce a pískají nevíte co s tím
srážení hran a probrušování drážky středem ti na 90 % nepomůže....
skutečně jedině vyhodit.....
jak už jsem tu někde psal - u jawy to řeším tak, že máznu kotouč jednou za čas volejem, ale u bandita by to asi nebylo rozumný
tomasNJ psal:barynek psal:když tu plkáte o deskách - jezdili jste někdy Vesrah?
na co? SBS je best na normální mrdání
teda já se s nima mrdal i na okruhu a super
já je tam mám už asi 20t a rozdíl oproti originálu jsem nepoznal... ani na okruhu, ani normálně. Teď tam mám pancíře a neřekl bych, že je to zas tak moc lepší...
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:................já je tam mám už asi 20t a rozdíl oproti originálu jsem nepoznal... ani na okruhu, ani normálně. Teď tam mám pancíře a neřekl bych, že je to zas tak moc lepší...
...a zkoušels už zabrzdit?
ps: nemá to s hodnocením nic společnýho, jen trápím
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
kojaksro psal:....tos udělal dobře....mám je taky na B12 a spokojenost, nežerou kotouče, super brzdí (AP-Racing patří pod Brembo)
No kdo mi je taky doporucil, ze jo? Ale slajfujou fest a jako bonus sem si k nim poridil pancirovky. Od ty doby to je bomba.
mam je teda na XJebce ale cca 10 tis. km, hucej, kotouc drsnej a ty desky sou popraskany ... na me teda dobrej dojem nedelaj ... brzdnej ucinek nedokazu rict bo sem je tam daval hned na zacatku tak nevim jak to brzdi s necim jinym
K.a.s.y.m. (Člen) 31.08.2012 06:31:00 Offline |
Barney psal:A kterou směs od GoldFrenu jste zkoušeli? Ona ta základní AD fakt je na , stačí si připlatit pár korun na S3 a hned je to úplně jiná deska! A pořád to vyjde levněji než většina ostatních výrobců. Já do nich půjdu.
ale jo kup si je a vyzkousej kdyz si nedas poradit..po 10 tis.jsem je mel na plech.origo nissin jsem tam mel 40 000 a to jsem to s tim koupil.takze ani kdyby byli za ctvrtinu ceny tak bych je nechtel znova.
K.a.s.y.m. (Člen) 31.08.2012 08:41:17 Offline |
Barney psal:A jakou směs jsi měl?
chtel jsem mekci takze asi sintrmetal.brzdilo to stejne jako origa
Banditatom (Člen) 31.08.2012 10:02:07 Offline |
odpoledne dovalím fotky kotoučů... těm co pořád po goldfrenech touží
osiris psal:barynek psal:................já je tam mám už asi 20t a rozdíl oproti originálu jsem nepoznal... ani na okruhu, ani normálně. Teď tam mám pancíře a neřekl bych, že je to zas tak moc lepší...
...a zkoušels už zabrzdit?
ps: nemá to s hodnocením nic společnýho, jen trápím
vole
jo, projely alpy, slovac atd., přijde mi to normál, resp. že by to byl extra rozdíl jsem nepostřehl. Ale možná jsem lama a nepostřehnu to nikdy
Bandit 4EVER!!!
Tom jr. psal:mam je teda na XJebce ale cca 10 tis. km, hucej, kotouc drsnej a ty desky sou popraskany ... na me teda dobrej dojem nedelaj ... brzdnej ucinek nedokazu rict bo sem je tam daval hned na zacatku tak nevim jak to brzdi s necim jinym
goldfren nebo vesrah?
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Tom jr. psal:mam je teda na XJebce ale cca 10 tis. km, hucej, kotouc drsnej a ty desky sou popraskany ... na me teda dobrej dojem nedelaj ... brzdnej ucinek nedokazu rict bo sem je tam daval hned na zacatku tak nevim jak to brzdi s necim jinym
goldfren nebo vesrah?
...von se tady vokáže zas za měsíc, tagže votpovim za něj...Goldfren...a sou fuck na piču, dycky dyš jedu na tom jeho peklostroji, tag mě při prvnim brždění poleje studenej pot ...ale tam je jen jeden kotouč a vůbec...no a jeho stylem jízdy sou přehřátý hnedle, tagže se začínaj drolit...
...jo a dyby něgdo chtěl, tag mam v regále skoro uplně nový Goldfreny, maj najeto cca 600km, do štyrpístku Tokico a vjenuju je zadáčo a to nekecam
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 31.08.2012 15:47:29 Offline |
Filous psal:barynek psal:Tom jr. psal:mam je teda na XJebce ale cca 10 tis. km, hucej, kotouc drsnej a ty desky sou popraskany ... na me teda dobrej dojem nedelaj ... brzdnej ucinek nedokazu rict bo sem je tam daval hned na zacatku tak nevim jak to brzdi s necim jinym
goldfren nebo vesrah?
...von se tady vokáže zas za měsíc, tagže votpovim za něj...Goldfren...a sou fuck na piču, dycky dyš jedu na tom jeho peklostroji, tag mě při prvnim brždění poleje studenej pot ...ale tam je jen jeden kotouč a vůbec...no a jeho stylem jízdy sou přehřátý hnedle, tagže se začínaj drolit...
...jo a dyby něgdo chtěl, tag mam v regále skoro uplně nový Goldfreny, maj najeto cca 600km, do štyrpístku Tokico a vjenuju je zadáčo a to nekecam
kdyby někdo chtěl válí se mi doma taky jedny do šestipístku.za odvoz
Stránky: 1