Nejsi přihlášen
Re: Co na navigaci a kerej s Androidem?
Kelly01 psal:Váhám nad HTC Wildfire bo je za hubičku, ale zas tam má mý oblíbený iGO problémy s rozlišením
Xperie zas zas maj potíže s modrým zubem tak nevím
Jo, a o placené mi tu nic nepište
hele vy už můžete používat ve škole kalkulačku?
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Kelly01 psal:Váhám nad HTC Wildfire bo je za hubičku, ale zas tam má mý oblíbený iGO problémy s rozlišením
Jo, a o placené mi tu nic nepištehele vy už můžete používat ve škole kalkulačku?
...musej, geronti už násobilku zapomněli
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Mám problém!
Počítáme obsahy trojůhelníků pomocí sinů a podobných sraček a dumám jak to zadat do kalkulačky a vypočítat
dyk to má 60 čehosi a v kalkulačce to počítá na desetiný místa ve stovkách
du raději přezut motorku, pak na to juknu a když tak půjde "sůrný" mejl Ondrášovi pro návod
Umí je psát pro nás "blby" výborně, díky němu(a tahákům) jsem byl premiantem třídy z matematiky
Akorát teď jsem si trošku pohoršil, bo mne chytla jak dělám obvod kruhu provázkem a pak ho měřím
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Mám problém!
Počítáme obsahy trojůhelníků pomocí sinů a podobných sraček a dumám jak to zadat do kalkulačky a vypočítat
du raději přezut motorku, pak na to juknu a když tak půjde "sůrný" mejl Ondrášovi pro návod
Umí je psát pro nás "blby" výborně, díky němu(a tahákům) jsem byl premiantem třídy z matematiky
Akorát teď jsem si trošku pohoršil, bo mne chytla jak dělám obvod kruhu provázkem a pak ho měřím
Život je boj-mašina je nej!!!
pokavaď nemáš reklamní sčot od dodavatele léků, měl bys mít nahoře někde přepínání DEG-RAD-GRAD... to by ti mělo helfnout jinak místo androjdu doporučuju sehnat Tesla MR 609
Strýcfajtr !!!
Tady pro pochopení goniometrických fcí v trojúhelníku.
http://www.aristoteles.cz/matematika/pr … elniku.php
Pokud nevidíš na kalkulačce ty písmenka na tlačítkách, tak se holt budeš muset naučit na zpaměť tu první tabulku (Snadno zapamatovatelná Tabulka hodnot goniometrických funkcí). Uč se jenom 0°, 30°, 45°, 60°, 90°. Jiný po vás stejně nemůžou nazpaměť chtít. A odmocniny ti jdou. Ty už jsme probírali.
http://www.aristoteles.cz/matematika/fu … osinus.php
Euklidovy věty a Pythagorovu větu už jste dělali?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
...a přetpokládam, že jako socijální študent nemáš ani kružítko a voptahuješ si pjetikorunu
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Ondráš
O Pytágorovi si něco v předu vykládali, ale vzadu neslyšíme
A o výrobci olejů jsem ještě neslyšel
Filous
mám sadu vršků ze sprejů, je to skladný jak Matrjoška a při zmáčknutí kreslím nejhezčí elipsy ve třídě
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Ondráš
Filous
mám sadu vršků ze sprejů, je to skladný jak Matrjoška a při zmáčknutí kreslím nejhezčí elipsy ve třídě
Čekám na dotazy.
Kelly01 psal:Váhám nad HTC Wildfire bo je za hubičku, ale zas tam má mý oblíbený iGO problémy s rozlišením
Jo, a o placené mi tu nic nepište
Já bych bral vodafona ted nevim číslo... fakt pěknej mobil
Kelly01 psal:Ondráš
Filous
...hluchej ale šikounej
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
o X10 mini:
http://www.fony.sk/forum/viewtopic.php?t=11167
...studiruj
na strane 2 najdes zoznam aplikacii a s pomocou neobmedzeneho internetu a www.utfg.net najdes linky na stiahnutie...
s pecialne k mordemu zubku vyjimam z textu: Bluetooth File Transfer for Donut
Studuju, mám jedinej požadavek:
Jak sednu do auta tak se mi musí zubem automaticky spojit s handsfree co mám přes autorádio Pioneer stejně jak to 100% funguje se starou K770..
A musí zvládnou IGO 8.3 bez sekání a s OK rozlišením, HTC Wildfire má potíže s rozlišením, a mini má rozlišení stejný
God Save The Queen!
Já jdu zítra HTC TyTN II je to sice starý kus ale potřebuju něco s windows mobile do školy na pokusy a taky neco co umí navigovat misto té svojí arcivní mio C250...
X1Omini-problém se zubem..
Nokia C5 fakt nemusím, leda až bude C6-01
SE Vivaz-nestudoval jsem
Samsung - dělá velký krávy..
V dnešní době X1Omini nebo HTC Wildfire
nebo poškat na nový Nokie
God Save The Queen!
jo Kelly natách sem z marketu novej zub f češtině a maká za 1 co se týče z různejch telefonů ale hendsfrí sem ještě neskoušel bo mám VWgena na laku ale věřím,že to bude makat bo sem skoušel s origo zubem telefony a to byl celkem bjes
Jebat motorky :-)
Kelly: a co todle http://www.mobilmania.cz/katalog-mobilu … fault.aspx
ale di, Ty brepto ...
Mimo rozpočet
Už jsem z drahých founů vyrostl, a jak Palous, musím od operátora vyrazit maximum, ale bo mám tarif 200+DPH a v něm jen 500min zdarma tak velkou slevu čekat nemůžu, takže za Wildfire vysypu štverku a X10mini zrovna nemá, ale doufám že na konci měsíce už bude i s Androidem 2.1 taky do bůra
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Mimo rozpočet
Už jsem z drahých founů vyrostl, a jak Palous, musím od operátora vyrazit maximum, ale bo mám tarif 200+DPH a v něm jen 500min zdarma tak velkou slevu čekat nemůžu, takže za Wildfire vysypu štverku a X10mini zrovna nemá, ale doufám že na konci měsíce už bude i s Androidem 2.1 taky do bůra
Co to máš sakra za tarif? Chci taky..
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Inženýrek psal:Kelly01 psal:Mimo rozpočet
Už jsem z drahých founů vyrostl, a jak Palous, musím od operátora vyrazit maximum, ale bo mám tarif 200+DPH a v něm jen 500min zdarma tak velkou slevu čekat nemůžu, takže za Wildfire vysypu štverku a X10mini zrovna nemá, ale doufám že na konci měsíce už bude i s Androidem 2.1 taky do bůraCo to máš sakra za tarif? Chci taky..
Co se divíš,aji MHD má zdarma Senioři nad sedumdesát to tak mají
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Inženýrek psal:Kelly01 psal:Mimo rozpočet
Už jsem z drahých founů vyrostl, a jak Palous, musím od operátora vyrazit maximum, ale bo mám tarif 200+DPH a v něm jen 500min zdarma tak velkou slevu čekat nemůžu, takže za Wildfire vysypu štverku a X10mini zrovna nemá, ale doufám že na konci měsíce už bude i s Androidem 2.1 taky do bůraCo to máš sakra za tarif? Chci taky..
to je jen pro studenty...ty už si v piči
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Inženýrek psal:Kelly01 psal:Mimo rozpočet
to je jen pro studenty...ty už si v piči
Kdepak, já sem ještě rok mezi studentama
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
PALOUS psal:nokije sou zupa nic inýho sem nigdá tak nechválil a krom pár vyjímek neměl ale gdo pozná android uš nic inýho nechce
No jo, jenže já chci právě nějaký softwere, který bude umět měřit časy kol spolu s GPS modulem a nevím, jestli to jde i pro android
Tož tak:-D
Jiřina psal:No jo, jenže já chci právě nějaký softwere, který bude umět měřit časy kol spolu s GPS modulem a nevím, jestli to jde i pro android
Šikovnej programátor ti podle požadavků spíchne.
Ondráš psal:Jiřina psal:No jo, jenže já chci právě nějaký softwere, který bude umět měřit časy kol spolu s GPS modulem a nevím, jestli to jde i pro android
Samozřejmě za skorodarmo
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Ondráš psal:Jiřina psal:No jo, jenže já chci právě nějaký softwere, který bude umět měřit časy kol spolu s GPS modulem a nevím, jestli to jde i pro android
Samozřejmě za skorodarmo
No právě. A když už to existuje..a zadarmo
používam Racechrono
http://www.racechrono.com/download/
je pro muj oblibenej Symbian ale taky i pro WM
WenzelB6 psal:používam Racechrono
je pro muj oblibenej Symbian ale taky i pro WM
O tom právě uvažuju. A na čem to máš nainstalované?
Jiřina psal:osiris psal:jiřinoj: na androidu jede trackmaster
A máš vyzkoušeno?
...na to moje mrdání
...jo, mám, ale teď je download instalačky asi nefunkční
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Jiřina psal:WenzelB6 psal:používam Racechrono
je pro muj oblibenej Symbian ale taky i pro WMO tom právě uvažuju. A na čem to máš nainstalované?
na starý šitce N6260 a k tomu GPS modul LD-4W, na to moje mrdání v A skupině
Vodzkoušeno v Mostě.
používal som Garmin, ale nič moc. Je to už zastaralé. Potom som prešiel z iGO 8 na iGO Primo, a bolo to úplne geniálne. Samozrejme ale vo Win 6.5. Teraz frčím na najnovšom Sygic, a som celkom spokojný. Našiel som na markete aj navigáciu Locus free, ale snažím sa ju rozbehať. Vypadá byť dosť dobrá. Čaf.
" všetko je podvod, iba mlieko je voda "
Banditatom (Člen) 08.09.2012 12:14:39 Offline |
gerrik psal:pepa psal:za mě E52
ma pravdu chlapec, škoda ze už nejsou novy
ještě se dají koupit a mám doma jeden do rezervy
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
erino73 psal:používal som Garmin, ale nič moc. Je to už zastaralé. Potom som prešiel z iGO 8 na iGO Primo, a bolo to úplne geniálne. Samozrejme ale vo Win 6.5. Teraz frčím na najnovšom Sygic, a som celkom spokojný. Našiel som na markete aj navigáciu Locus free, ale snažím sa ju rozbehať. Vypadá byť dosť dobrá. Čaf.
Mam Locus Pro a je suprova nahrajes do ni mapy jaky chces
Vzdy muze byt hur :-)
Stránky: 1